maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vakavia uutisia

Juuri lääkäriltä saamani tiedon mukaan syynä viimeaikaisiin vaikeisiin vatsa- ja iho-ongelmiin on raju maitoallergia. Kuulemma erityisesti rahkan alituinen lappaaminen on saanut tilanteen kulminoitumaan pahasti. Täten rahkan syöminen on kielletty tästä iäisyyteen ja tämän johdosta blogin nimi vaihtuu Soijajogurttinaiseksi, kunhan järkytykseltäni toivun. Rahkaäijä ei liiemmin innostunut uudesta Soijajugurttimies-nimestään, ei ole kuulemma yhtään miehekäs, mutta minkäs teet, lääkärin määräys.
Läkääri myös epäili raskaiden voimailuliikkeiden pahentavan mahanväänteitä entisestään ja suosittelikin erityisesti maastavedon tilalle vähemmän kuormittavia jalkaliikkeitä, kuten reiden lähentäjiä ja loitontajia. Lääkäri myös sanoi, ettei jalkani oikeastaan edes tarvitse treeniä, sillä pyöräilenhän jo useana päivänä viikossa. Varmuuden vuoksi päätinkin, että jätän tästä lähtien jalkatreenit kokonaan väliin.
Roskiin kaikki vaan!
Soijajugurttilaskuri: 1

25 kommenttia:

 1. No voi voi. Mutta pääasia, että apu toivottavasti tuli.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa huhtikuun ensimmäistä päivää sinnekin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, täytyy olla varovainen, ettei usko lapsellisiin piloihin.;)

   Poista
 3. Hahhahhaa, tää oli hyvä :D Mutta mieti, jos oikeesti kävis noin, kyllä menis maailman kirjat sekaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhehe! Joo, tositilanteessa ei paljon naurattais!

   Poista
 4. Joo o! Muuten noista reiden loitontajista: Pitäisi naisilta kieltää, vähentäisi sukupuolitautien ja ei toivottuja raskauksia... tilalle paljon reisien lähentäjä liikkeitä,niin maailma pelastuu.
  Kellä oikeesti tulee herasta "näppyjä tms"? Hoitokeino on: Oikeat vitamiinit,hivenaineet,rasvat,öljyt...
  Gigantista saa puoleen hintaan lime/pink partakoneita nais-bodaajille.
  t.täpärillä puuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis reidenlähentäjähän on ihan kansanterveyden vihollinen numero yks! Kreatiinista tulee kuulemma kans näppyjä, mut onneks nekin lähtee, kun höylää partaterällä sängen pois.:))

   Poista
 5. Onneks o laktoositonta ja vähälaktoosinen maitorahka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei auta maitoallergiaan :( Rahkamuija-raukka :D

   Poista
  2. Joo, ei auta nyt laktoosittomat tuotteet tähän vaivaan. Kiitos myötätunnosta Mirkku.:D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. </4 Tää on kovaa aikaa, mut kyl mä pärjään!

   Poista
 7. Ei hitto, olin just tulossa tänne hehkuttamaan ja onnittelemaan kun kuulin että olit ilmoittautunut Suomen vahvin nainen-kisoihin mutta tämä allergiauutinen pistää varmaan kisavalmistautumisen uusiksi?! Voimia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi harmi kun ehdin ilmottautuun niihin kisoihin, just katselen surumielisenä miesten kisaa telkkarista.:( Mutta kuulin, että mulle olisi paikka ensin kesän Rauman pitsinnypläys-kisoihin, niihin tarvii varmaankin nyt tähdätä!

   Poista
 8. Ei tosiaan kuulosta kovin hc-boudarille sopivalta nimeltä tuo Soijajogurttinainen, saati-mies :D Toivottavasti jo huomenna rahka ja maastaveto lopettavat oireiden aiheuttamisen ;)

  VastaaPoista
 9. Soijajugurtti on kuulemma erittäin hyvää sillin ja kuraveden kanssa :D

  VastaaPoista
 10. Ei hitto! Tämä kyllä osu ja uppos... Aamulla tämän luin ja nyt illalla aloin vasta mietiskelemään, että mistäköhän se on saanu lääkärin näin pyhänä? :D En meinaan mennyt edes halpaan lukiessani oman paikkakunnan lehden aprillipilajuttua.
  Pointsit sulle. :)

  VastaaPoista
 11. Haha, miten tyhmä voi olla et menee tähän ansaan, minä siis :D Melkein hävettää jopa myöntää. Vielä eilen muistin aprillipäivän olemassaolon, mut sit lopulta muhun näyttää uppoovan ihan kaikki. Helppo mikä helppo ;)

  Mut oikeestaan sun pitäs olla jopa vähän harmissaan tosta, että et joudukaan vaihtaa kaikkia liikkeitä lähentäjä-loitontajiin, koska mistäs nyt saat syyn tilata cosmopolitanin ;D Enkä puhu siitä drinkistä..

  VastaaPoista