tiistai 30. huhtikuuta 2013

Fitness-vappunaamarit

Kuten kaikki tietää, humalanhakuinen örveltäminen on ollut muotia viimeksi silloin, kun puntit tungettiin sukkiin ja vappupileissä soi Gunther repeatilla. Tämän takia twelve packin kuori päässä ei ole varteenotettava vappunaamari, on siis keksittävä jotain muuta. Mutta ei hätää, vastastauksen tähän vapun kinkkisimpään kysymykseen tarjoaa Rahkamuija!

Kukaan tosi-Pepsi Max -fani ei osta tietenkään vain yhtä pulloa kerrallaan ja two packissa pullot pitää yhdessä napakka pahvinpala. Tadaa, täydellinen ja aivan valmis vappunaamari, vain naru puuttuu!
Jos et kuitenkaan halua tunnustaa Pepsin värejä, pieni tuunaus on helppo tehdä. Pahvin voi joko maalata tai päällystää kivalla paperilla (vaikkapa rahkapurkin kansilla), itse päädyin akryylimaalin.
Yksivärinen naamari on elegantin vappujuhlijan ratkaisu, mutta jos haet näyttävämpää tyyliä, kaikenlainen koristelu on sallittu. Paljetit, tarrat, confetit, nauhat, hileet... Vain mielikuvitus on rajana! Heittelin koristukset märän maalin päälle ja maalin kuivuttua liimailin vielä vähän lisää blingiä.


Reiät narua varten kannattaa muuten tehdä ennen mahdollista tuunausta, mutta on myös mahdollista liimata vaikkapa grillitikku naamariin ja näin silmikosta tulee käsin kannateltava. Naru on kuitenkin suositeltava ratkaisu, sillä silloin kädet jäävät muuhun käyttöön.

On täysin ymmärrettävää, että mieslukijat eivät välttämättä innostu hieman naisellisesta silmikosta, mutta koska Rahkamuija on kaikkien lukijoiden ystävä, on tarjolla myös miehekkäämpikin vaihtoehto. Tarvitset ainostaan MASSin viiden kilon palkkari/hera-pöntön  ja jonkin teräaseen silmän reikien tekemistä varten (reikiä ei tietenkään ole pakko olla!).

Tämä malli tarjoaa myös erittäin hyvää suojaa sadetta vastaan, on nimittäin todella ikävää, jos vaivalla väännetty vappukampaus menee sateessa pilalle. Tai jos vappukampaus hieman epäonnistuu, ei sitä kukaan huomaa naamarin alta. Naamari on myös näppärä loppuillasta, voit ottaa pöntön pois päästä ja kerätä lähiympäristön roskat siihen. Tai jos olet juonut liikaa Pepsiä ja hapot nousee takaisin päivän valoon, voit käyttää naamaria myös oksennusastiana. Näppärää, eikö?


Kumpi naamareista olisi mieleisempi illan rientoja varten? Miten tuunaisit Pepsi-naamarin? Vai käykö vappuflaksi paljon paremmin ilman naamaria? Kerro!

Mukavaa vappua kaikille lukijoille ja ei-lukijoille, eli siis ihan kaikille!

Rahkalaskuri: 208

14 kommenttia:

 1. Kyllä nyt on pakko lähteä ämpärilinjalle. Siinä on semmoset hyvät Darth Vader -fiilikset. Lisämausteena hengittäisin oikein kuuluvasti ja väittäisin olevani jokaisen pokaamista yrittävän äiti. Dude, I'm your mother...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt, se vois vaikka houkuttaa kowan luokan Star Wars -faneja puoleensa ja olisit piiritetty koko illan.;)

   Poista
 2. Ei teillä ois tarvetta noille pöntöille? Voisin lahjoittaa niitä viisi kappaletta, jos nyt oikein innostutte naamareita väsäilemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkaäijä ei oikein innostunut tästä ämpärileikistä, että sä voit säästää ne mustikkaämpäreiksi. :D

   Poista
 3. Olen aina tiennyt, että paras tyttäreni tekee mitä haluaa ja muut mitä osaa, mutta tämä luovuus oli jo huippua! Hauskaa vappua. Kukin viettäköön sitä miten haluaa, vaikka ämpäri päässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, näinhän se on! Hauskaa vappua äiskä! :)

   Poista
 4. Ihan huippua. :D Ei olisikaan tarvinnut etsiä pojalle mitään vappukrääsää, kun pepsi max pahveja löytyy Aina.

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä Tiimarin naamarit kalpenee näiden rinnalla.:D
   Kiitos samoin!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja ihanaa, kun vielä aurinkokin paistaa. :))

   Poista
 6. En_kestä :'D
  Miten en oo nähny tätä postausta aiemmin :'''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiiiis mitä, miten olet voinut missata näin khuulin jutun??? ;D Mutta onneksi myös ensi vuonna on vappu ja silloin voit näyttää Lappeenrannan likoille, että miten todelliset tyylilyylit somistautuu vappuna!

   Poista
 7. Tuota ämpärinaamaria kokeilen kyllä ens vappuna! Ympäristökin kiittää, kun mun pää on piilossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sieltä ämpärin sisältä on oiken hyvä huutaa hävyttömyyksiä ohikulkijoille ja sitten juosta karkuun! Vahvasti veikkaan, että ampärinaamari on ens vapun khuulein asuste. :D

   Poista