keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

"Rauta oli kevyttä ja sitä oli paljon"

Otsikon mietelauseen sinulle tarjosi aikamme suurimpiin ajattelijoihin kuuluva Lauri Rahkaäijä. Innoitus tähän ajatelmaan tuli päivän salitreenistä. Tein tänäänkin voimatreenin, jotta pääsen samaan rytmiin Rahkaäijän kanssa, on kiva mennä tekemään salille samoja juttuja. Penaa ja levee, eli penkkipunnerrusta ja leuanvetoa oli vuorossa. Penkki oli samaa kuraa kun aina ennenkin, mutta leuanvedot kulki ihan kivasti. Vetelin kuusi sarjaa kakkosia ja lisäpainoihin tuli huima 1,25 kilon korotus edelliskertaan.Vaikka vedinkin vaan kahden sarjoja, kyllä lisäpainojen ja vyön kilinästä tulee niin miehekäs olo! Melkein kuulen henkisten kiveksieni kasvavan.

Rahkaäijä on todellinen vauhtivetäjä, ei edes kuvaa ehdi ottamaan!


Monta lyhyttä sarjaa on muuten henkisesti jotenkin paljon helpompi tehdä, kuin pari kolme pitkää. Kolmeen kovaan toistoon on huomattavasyi vaivattomampi tsempata, kuin kymmeneen kelvolliseen. Ja jos kuudesta sarjasta viimeinen menee vähän sinne päin, ei se ole niin vaarallista, koska "onhan tässä tehty jo ihan sata sarjaa alle", mutta jos kolmas ja viimeinen sarja penkissä kusee totaalisesti, on treeni melkein pilalla.
Treenin päälle käytiin vähän vielä ulkoilemassa keväisen Hervannan kujilla. Leukailutreenistä jäi vielä voimia yhteen näyttävään leuatukseen!
Olen hc-leuattaja, koska rystyset meni rikki, kun pudottauduin lumihankeen!
Eilen käytiin illalla vetelemässä maantiepyörillä intervalleja ja voin sanoa, että se oli vähintään yhtä kamalaa hommaa, kuin rappusten juokseminen. Paikka oli vaan vähän huono, tie pölisi kamalasti autojen mennessä ohi ja rekkakuskit olivat kärttyisällä tuulella, eräskin painoi torvea kohdallamme niin urakalla, että korvissa soi melkein vieläkin!
Vielä kaksi kertaa edestakaisin, kyllä jaksaa!
Ja sitten vähän kaikkien rakastamia kotoilu-hommia! Sain äidiltäni vaaleanvioletin tuubihuivin jonkin aikaa sitten ja töissä kangasvärejä hyllyttäessä keksin, että voisin värjätä huivin vähän paremmin aurinkolaseihin mätsääväksi. Eikun violettia lientä keittämään!
Huivi painaa alle 250 grammaa, yksi pussi väriä siis riittää!

Väri lämpimään veteen, vatiin lämmintä vettä ja suolaa ja väri sekaan! Väripussia ei muuten kannata avata hampailla, tulee violetit huulet!

Päivän keitto, satunnaista sekottelua tunnin ajan.

Ja tadaa, mätsää jo paljon paremmin arskoihin! Todellinen väri on vähän kuvaa tummempi ja syvempi ja siitä tuli tosi tasainen ja just sellanen kun pitikin. Hyvä mää!
Tämmöstä tänään, huomenna jotain muuta. Eikun, anna mää arvaan, käyn huomennakin salilla ja taidan ajaa myös pyörällä, mutta enempää huiveja ei ole värjättävänä.:D

Rahkalaskuri vuoden alusta: 172

13 kommenttia:

 1. Sielläkin on ollut DIY-hirmu vauhdissa :) Ruvetaanko pyörittämään jotain yhteistä bisnestä, maksun voi hoitaa rahkalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasti, sä saksit ja laitat solmuja sinne tänne ja mä värjään, mieluitein tietenkin violetiksi.:D Suosio olis taattu ja molempien jääkaapit pullottais rahkaa!

   Poista
 2. Tuu vetään munki leuat! :D Mullon vaan kaksari mitä vetää.. eiku..

  Voimallista loppuviikkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, voihan sen kaksarinkin hilata tangon yli.;)

   Sitä samaa, voimakkaat suoritukset ovat näyttäviä!

   Poista
 3. Mää pääsin tän sun postauksen myötä jotenkin joulufiilikseen! Alkoi ihan kulkusten kilinä kuulumaan korvissa. Oot muuten ainut mun tietämä ihminen joka postaa samassa postauksessa kotoiluhommia ja raakaa treeniasiaa :D Rispekt, ja sillei! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulufiilikseen??:D Se on varmaan sit positiivinen asia. Mitä sitä turhaan hienostelemaan, leuanvedot ja kotoilu on ihan kivassa sovussa keskenään.:D

   Poista
  2. Jotenki mää kato yhdistin sen vyön kilinän ja kivesten (tunnetaan myös nimellä kulkusten) kasvamisen. Ja kulkusten kilinä tarkoittaa joulupukkia, ja sillei. Voi olla parempi että jätetään tämän aiheen käsittely tähän :D

   Poista
 4. Rahkamuija= Raaka-Arska!
  Katohan tv5 tuleva HelInk tatuointi ohjelma! Siellä tyhmä silikoni nuija ja englantia puhuva romanialainen ja puljun pyörittäjä.Ohjelmassa käy vierailevia tähtiä vakiona mm Tony Raita. Jos meinaat ottaa tatskoja vielä (tai R-ukko), niin Teettäkää ne "Tonilla" ja ehdottomasti! Parempaa ette löydä mistään ja mut voi olla vaikeuksia aikojen kanssa...
  t.kulkusten kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mää oon vähän tämmönen raaka-Anni.:D
   Katoin ensimmäisen jakson, vähän oli turhaa sähläystä mielestäni koko ohjelma, JIMiltä tuleva (tais tulla vikat jaksot just) NY INK on aivan huippu, ei Hellsingin porukka nyt yltänyt ihan samaan.
   Mitenkä muuten lähettelet kommentteja aina keskellä yötä, eikö silloin pitäisi olla sänkyssä keräämässä voimia seuraavan päivän koitoksiin?:D

   Poista
  2. Samaa mieltä HellsInkin sekoilusta ja huonosta tasosta. Mut toi Tony juttu tossa oli se "pointti". Hänet tuntee jokainen "oikea" tatuoitsija, sillä vetää muun ohessa mm Tattoo Messuja.
   Voitti SM kultaa tatuoinnissa ennenkuin noi ohjelman muut pellet oli ees syntynyt.
   Suomi täynnä tatuointi vehkeitä ostaneita,jotka harjoittelevat siannahkaan(kuolleen,kaupan kylmätiskistä) ja saatuaan vähän harkoiteltua haluavat tatuoida halvalla kaikki kaverinsa.
   Näitä sit amm.tatskaajat korjailevat monella tapaa mm ns peitekuvilla ja sen takia usein näkee vain mustia(mlk) käsivarsia.
   Yks' tapa "tarkistaa" tikkaajan pätevyys on kuvat hänen töistään. Voi ottaa myös mukaan palan siankylkeä ja pyytää tekemään siihen vaikka kiemurteleva hius joka kapenee,suora viiva, tai mitä vain käsivaralta jne.
   Olen tarkoituksella "jättänyt" viitteitä teksteihini,kuka olen(siis anonyyminä). Taisin myös lukea julkisesti sun blogeja,mut näet sä jostain et se oon MINÄ?
   Tohon yö kirjoitteluun, enköhän kirjoittele milloin sattuu. Mut välillä on vain ettei nukuta,enkä silloin mee sänkyyn pyörimään ja unta odottelee.
   Joskus valvon kyllä koko yön ja samoilla silmillä aamulla salille. Sitä on voinut edeltää nukkuminen esim 17.00-23.00. Näin meillä!
   Lopuksi siteeraan raamat*** eiku aapista: Anni tanni talleroinen, punaposki pulleroinen...

   Poista
  3. Itse itseäni opetan: Grome selaimella näköjään näkyy blogisi erilailla,mm.sinua julkisesti lukevat(71),en ollut joukossa:(
   Samoin youtuben omat tilastosivut erilaiset(paremmat),mut jatkan Windows 7 ja ysiselaimen käyttöä. t.juntti

   Poista
  4. Oho, onko näin? Itte en käytä Chromee, mutta oli pakko kattoo heti miltä näyttää, mutta en huomannu ainakaan mitään suurempaa eroo. Ja en mää ainakaan ole ketään lukijaa heittänyt pois (voiko niin edes tehdä?), että kaikki jotka on lähtenyt, on tehnyt sen ihan ite.:D

   Poista
  5. Satavarmasti näyttää erilaiselta mun koneella. Voi johtua siitäkin, kun "vaan" seuraan blogeja(kymmeniä)enkä näytä edes sitä sivua julkisesti(profiili luotu).
   Sulla on Julkinen blogi,siitä ei oikein saa ketään pihalle...paitsi,jätänpä kertomatta:)
   Ite häärään "kaikissa" some yhteisöissä ja "kommenttioikeuksin" kymmenillä sivustoilla:hommafoorumista,harrastesivustojen kautta jopa SAK:n sivuilla hyörin ja pyörin... lukuisien sp:n voimin. Välillä pitää muuttaa kirjoitustyyliä,jäsentelyä,linkittelyä.
   Eduskuntaan kirjoitan tarvittaessa... mut en enää pressalle(Tarja)saa vaan supon suotta peräänsä ja "karistaminen" on vaikeeta.
   Kannattaa mm katsoa gmailin viestin(vierittää alas)alareunasta: Tiedot! ja klikata auki,niin näkee millä IP-tunnuksilla on viestejä luettu ja kirjautua ulos muista sijainneista,jos on auki. Jos on muita kuin omia ip tunnuksia,kannattaa ss vaihtaa.

   Poista