sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Sisältää voimaa ja tehokkaita moottoripyöriä

Taas on viikko lusittu, mutta kerrankin viikonloppu on tuntunut mukavan pitkältä!
Uusi treeniohjelmakin on korkattu, itse asiassa jo eilen. Rahkaäijä höpisi jo jonkin aikaa sitten yhdistelmäjaosta, jossa on pari voimapäivää ja kolme pumppailupäivää. Alkuun ingnoorasin jutun täysin, mutta kun lopulta suostuin kuuntelemaan ja tutustuin vielä Hulkki Hietalan tekstiin, josta Rahkaäijä sai innoituksen, sytyin minäkin. Homma nimi on siis se, että ensin tehdään kaksi voimapainotteista treeniä jaolla yläkroppa ja jalat ja sen jälkeen välipäivä, ja sitten kolmena peräkkäisenä päivänä pumppailutyyliin (pidemmät sarjat ja lihas loppuun) rinta/selkä, jalat ja olkapäät/kädet. Pumppailupäivien jälkeen välipäivä, ja sitten jako lähtee taas pyörimään. Sopivasti viikon mittainen setti!
Näin lihasryhmä tulee treenattua kahteen kertaan ja saan myös voimatreeniä, jota olen viime aikoina kaivannutkin. Yläkropan voimapäivänä vain penkkiä ja leukoja ja jalkapäivänä mavea ja kyykkyä. Kuulostaa vähältä, mutta loppuviikon treenillä voi paikata ja toisaalta voimatreeni paikkaa pumppailutreeniä. Jako kuulostaa ainakin näin kahden voimatreenin jälkeen älyttömän hyvältä ja mielenkiintoista nähdä, kuinka homma kehittyy.
"Riittääköhän tää vitonen, vai nappaisinko tosta prässistä viidenkympin limpun?"
Eilen kävin tekemässä kuusi lyhyttä sarjaa penkkiä ja kuusi lisäpainoleukailua ja hyvältä tuntui! Uskon, että voimatreeni penkissä tekee äärimmäisen hyvää naurettavalle ykköspenkkaukselle. Leukoja ei tullut vedettyä MC-ohjelman aikana oikeastaan ollenkaan ja viiden kilon lisäpaino tuntui hirveältä kuormalta ja teinkin vain kakkosia. Uskon kuitenkin, että nekin lähtevät mukavasti luistamaan, kun pääsee kunnolla leuanvedon makuun.
Ass to grass
Tänään kävin nappailemassa mavea ja kyykkäämässä. Koko viikon latasin, että tänään nostetaan ainakin 115 kiloa maasta, mutta perjantain suorinjaloi mavet verottivat sen verran, että nostot jäi 105 kiloon. Rahkaäijä kuvasi viimeisen vedon ja oikein nauratti, kuinka huonosti voi ihminen nostaa. Koska takareisistä oli ihan puhti pois, vedossa ensimmäisenä suoristin jalat ja vastan sitten aloin nostamaan. Ei kannata kokeilla kotona! Kyykkäily tuntui oikein mukavalta ja niitä tein 5x3 ja yritin keskittyä huolella tekniikkaan ja etenkin siihen, että ylösnousussa pakka pysyy hyvin kasassa.

Päivän salihosumisen jälkeen hölköteltiin vielä Suolijärven rantaan ja takaisin, ei varsinaisesti piristänyt keväistä mieltä, kun suut ja silmät oli täynnä räntää.
Huhtikuu, kuukausista julmin?
Koska Rahkaäijä sanoi kerran, että omistaa tästä blogista kolme prosenttia, niin laitan sen kolmen prosentin edestä moottoripyöräkuvia.Eilen nostettiin Kawasaki talviteloilta ja tänään sataa puoli metriä lunta, tervetuloa prätkäkelit!
Ja niin koittaa taas se aika vuodesta, jolloin vaimo pelkää, että ZX-10R "Widowmaker" tekee tuhojaan.

Jos Rahkaäijä joskus tekee poikakalenterin, tämä kuva on huhtikuun kohdalla.
Rahkalaskuri: 165

P.S. En olekaan kertonut, että Rahkamuijalla on myös vahvat näkijän lahjat. Tällä kertaa kristallipallosta näkyy, että jokin sini-oranssi tamperelainen jääkiekkojoukkue voittaa SM-kultaa. Näyttääkö muiden meedioiden kristallipallot jotakin muuta?;)

18 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta treeniohjelmalta! Kiva odotella tuloksia. Mulla on aina ollut vaikeuksia kasata järkevää treenikuviota. Jääkiekkoon kommentoin sen verran, että tuccaan tuli eilen, ja lujaa!! "Lukkosulaa" huutoa kuulin joka erätauolla ;) Mutta oma pallo näyttää, että se kirkkain menee tuohon naapuriin, nääs Poriin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin odotan innolla, etä pääsen tekemään sitä kunnolla! Mä olen huomannut, että tommosia ammattilaisten ohjelmia "apinoimalla" voi löytyä käyttökelpoista treenattavaa. Pyhpah, kyllä se tulee Porista sata kilometriä itään päin tänne meille.:D

   Poista
 2. Siellä, mistä Rahkamuija on kotoisin, kristallipallo näyttää vahvasti sini-oranssi-valkoisia sävyjä! Ja totisesti toivon, että sävyt vain vahvenevat. On sen verran kiihkomielistä meininkiä. Nääs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, sielläkin siis kristallipallo aivan kunnossa. Kyllä voitto on meidän nääs!

   Poista
 3. Pyh, sun kristallipallo on epäkunnossa. Ässät vie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just vaihdoin siihen patterit, että aivan kunnossa on.;)

   Poista
 4. On kyllä aivan sama voittaako porkkanapöksyt vai pataässät, molemmat yhtä huonoja vaihtoehtoja.. pöh. ;) Varaan poikakalenterin jos joskus ilmestyy! =D Mutta siis toi treeniohjelma kuulostaa mielenkiintoiselta. Itsen vaihtelen niin että joka viikko on erilainen teema, eli yksi pumppiviikko, toinen maksimitreeniä, kolmas tavallista jne. Mutta mä nyt en mitään salitreenaamisesta tiedäkään, kuhan jotain heilun kotona punttien kanssa ja pitää olla vaihtelua ettei kyllästy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän jompi kumpi pitää valita, suosittelen Tapparaa, kun eikös se oranssi kuitenkin sunkin silmää miellytä näissä jääkiekkoasioissa.;) Pistän sut kalenterijonon kärkipäähän.;D mä tykkään että, on joku saliohjelma, niin pystyy seuraamaan kehitystäkin paremmin!

   Poista
 5. Haha hyvä kalenterikuva, oikein osuva. Blogissa on sulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenterin tuotot menis varmaan blogileskille, siis miehille joiden vaimot elää jatkvuvasti vaan jossain blogimaailmassa.:D Kävinkin jo kattoon, kiitos paljon!

   Poista
 6. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo uusi ohjelma! Jään innolla odottelemaan tuloksia :)

  Ja ps. Tappara on terästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei aiemmin ole tullut mielenkään, että noin ikään kuin kahdella jaollakin voi tehdä.:) Ja aivan oikein, kerrankin finaaleissa niin pitää vähän hehkuttaa.:D

   Poista
 7. Olipa mielenkiintoinen postaus!!!

  Ja vitsi miten komee pyörä, etenkin tossa nosturikuvassa se oikein pääsee oikeuksiinsa! Ikävä omaa mopoaikaa, oli se vapaudentunne jotain niin siistiä - ajaa Haminan Museotietä edestakas ja sit puhdasta fiilistelyajoa lämpimänä kesäyönä, kun saa nauttia vaan niin mielettömästi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä jos kiinnosti!
   Rahkaäijä vähän epäili rankaks kettuiluksi, että joku kehuu jeesusteipillä korjattua Kawaa komeeks.:D Kesäyöt on tehty nautittaviks moottoripyörän päällä!

   Poista
 8. Badaaass-kyykkäilyä, pohjista saakka! Me likey, you go girl!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bäätääs-kyykkäilyä päiväkotilasten painoilla.:D Jee!

   Poista
 9. Näin rahkaqroupin jäsenenä(rahkaveli) haluan antaa kollegalleni(itse rahkaäijälle) ilmaisen tipsin. En ny muista/tiedä meniksää siihen pirkan tappoo, mutta jos rupee pyöräily ottaan päästä tai pistään perseestä niin soita mulle niin käyn laittamassa kawasakin tilattuun paikkaan ja pyörän taas hieman lähemmäksi maaliviivaa, eikä kukaan epäile mitään. Myös tarjous on voimassa rahkamuijalle, mutta kawasakin tilalla on päältä ajettava ruohonleikkuri,
  Ja hei, kevät on todellaki oranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkaäijähän nyt on vanha Pirkan tapon polkija, se vetää vaikka pää kainalossa sen, mutta voi olla, että mää saatan kaivata sitä Kawaa viimestään siinä Kyrönlahden kohdalla.:D Ja päältä ajettavalla ruohonleikkurilla ei olis perillä varmaan seuraavanakaan päivänä.:D

   Poista