lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pumppailutreeni satumetsässä

Nyt ymmärrän aivan täysin niitä, jotka aloittavat juoksemisen ja eka lenkki vedetään täysiä ja sitten sattuu monta päivää joka paikkaan ja into jää siihen. Eilinen tappolenkki tuntuu tänään etureisissä, pohkeissa, nivusissa, vatsalihaksissa... Juoksukautta voisi siis jatkaa vähän hillitymmin.
Tein tänään ekan kerran uuden ohjelman ekan pumppailutreenin, rintaa ja selkää. Harvinaista kyllä, en tehnyt penkkiä ollenkaan, vaan tyydyin käsipainokikkailuun ja taljaan. Lämmittelyt, vipunostot ja vinopenkki käppäreillä ja tuhon viimeistely vielä crossoverilla taljassa. Vinopenkkiä olen tehnyt tosi vähän saliurani aikana ja siinä painot laahaakin aika pahasti, pystypunnerruksessa samat painot, mutta eihän sillä ole väliä, kunhan tuntuma on kohdillaan. Vikan sarjan viimeisissä toistoissa sihisinkin jo aika pahasti, tänään ei ollut karjumispäivä. Mä en kauheesti jaksa hienostella, jos tuntuu, että on tiukkaa, niin sillon voi vähän äännellä. Ei ainakaan tähän mennessä kukaan ole valittanut.:D Mitäs oot mieltä, onko täysin soveliasta karjua ja ulvoa reenatessa?
Päivän jooga-hetki
Treenasin rinnan jotenkin niin raivokkaasti, että kaikki mehut menivät siihen ja selän reenailu oli vähän väsynyttä puuhastelua. Alkuun pumppailin selkää taljalla (vähän niinku ojentajaa tekis, mutta kädet suorassa ja perse pitkällä, en vieläkään sen liikkeen nimestä tiedä...) ja yritin vähän vetää leukoja, mutta se oli niin noloo räpistelyä, että menin vaan tekemään ylätaljaa lasten painoilla. Lisäksi tein muutaman sarjan alataljaa ja kulmasoutua käppäreillä, ei siis mitään kovin erikoista tänään!
Kuvaajakin tais reenata kunnolla, kun tuli ihan tärähtänyt kuva.

Reeni ohi, jee! 2D-käsi BUU!
Melkein treenistä kävi myös tämän päivän Hullujen päivien vierailu. Mun mielestä koko juttu on naurettavaa kulutushysteriaa ja kaikki on edelleen aivan liian kallista ja silti joka kerta käyn siellä toteamassa, että ens kerralle en tule. Tällä kertaa oli "pakko" mennä, kun oli jotakin, mitä piti oikeasti saada. Mulla on entuudestaan Iittalan Satumetsä-sarjan pieniä kulhoja, iso kulho ja iso lautanen, mutta mukeja ei ole ja sarjaa ei taideta enää valmistaakaan, mutta nyt Hulluille Päiville oli saatu jokin sesonkierä. Eikun siis muki-ostoksille! Meinasin parkaista pettymyksestä, kun Satumetsä-pöytä olikin jo kymmenen aikaan ihan tyhjä, mutta myyjä vetäisi jostakin pöydän alta lisää mukeja ja nappasin niitä kuusi kappaletta (Rahkaäijä kuitenkin hajottaa ainakin kaksi vahingossa) mukaan. Hivelee silmää, raikas ja värikäs!
Käytin juuri päivän palkan verran rahaa värikkäisiin Pepsi-mukeihin, kylläpä hymyillyttää!
Rahkalaskuri: 179

14 kommenttia:

 1. Täälläkin on kaksi hullujen päivien uhria. Kesti yhden irtokarkkipussin ja elokuvan verran rauhoittua siitä. Eräs mies sanoi lapsilleen: "kulkekaa suoraan mun takana niin teitä ei tönitä" Mahtaa olla hyvää seikkailu-urheilua perheen kanssa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritettiin vaan kulkee silmät kii karkkiosaston ohi.:D
   Joo, ei se ole ihmisen paikka laisinkaan, extreme-urheilu mielessä voi toisinaan poiketa!

   Poista
 2. Kyllä, juosta voi hiljempaakin ja vauhtia voi aina hiljentää niin paljon, että se on mukavaa ja että sitä tuntuis jaksavan vaikka kuinka pitkään. =)

  Mää oon jo pitkään ollut astumatta Hulluille päiville, hui olkoon ajatuskin. Mutta muki on tosi hieno. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan kerran täytyy kokeilla maltillisempaa vauhtia, luonto ei vaan antanut periks sanoo, että nyt rauhallisemmin.:D
   Kyllä hienojen mukien takia kannatti vähän uhmata kaaosta!

   Poista
 3. Siitäs sait paikkas' kipeeks' kun ukkos väkisin lenkille wonkasit ;)
  Peli o-1 ja oot tappiolla.
  Vaikka mies oon niin isot tee-,kahvikupit kiinnostaa! Oikeasti,taidan hakea huomenna(su) Muumi mukin kympillä ja taas teet maistuu.
  Teidän(sun)ok mukeja,10points.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Rahkaäijä myhäilee tyytyväisenä, kun akka valittelee, kun joka paikkaan sattuu.:D
   Kattelin, että oli monenmoista muumi-mukia halvalla, noi oli siitä hyviä, että kokoo löytyy 0,6 litraa.

   Poista
  2. Tarpeekxi isoja mennä vaikka naapurilta sokeria lainaamaan ja palauttaa sitten pienemmällä mukilla...
   T.Penninvenyttäjä(sentin).

   Poista
 4. pakko sanoa että tää sun blogin nimi on mielettömän cool :D
  ja muutenkin, ihanan positiivinen paikka!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja olen nimestä tosi ylpee, mitenkä saatoinkaan keksiä niin osuvan ja hyvän!:))

   Poista
  2. Itsekin todennut tän blogin number one!
   Hyvin huumorilla höystetty,eikä wali,wali...vaam aina eteenpäin.
   Treenit eritt. hyviä: Jos tuntuu et rauta nousee,se nousee ja ollaan valmiita lennossa muuttamaan sarjoja,kiloja,liikkeitä jos siltä tuntuu ja silti tulokset hakkaavat mennentullen muiden blogien hifistelijä "tytöt".
   Oikea energiapakkaus RM tuntuu olevan,säälittää vaan toi miehen asema vahvan naisen "orjana",ei wainenkaa!Hyvin teillä sujuu(liiankin hyvin).
   Hyvät viikonloput "elohopeaperheelle"!t.huolestunutM.

   Poista
  3. Kyllä täällä pärjätään ihan hyvin, vaikka RM kova tyttö onkin. Se on silti se perinteinen perhemalli täälläkin voimassa: ääni per mies, ja mää olen se mies. :D

   Terveisin Rahkaäijä

   Poista
  4. Oho, jopas nyt suisutetaan, kiitos paljon! Oon määkin välillä vähän hifistelelijä.;)
   Ja Rahkaäijä, sulta kiellän kommentoinnin!

   Poista
 5. Kyllä salilla kuuluu puhista, vinkua ja karjua. Ikävän vähän sitä vain tapahtuu :( Pitäisi varmaan siirtyä jollekin kunnon IRON HARDCORE EXTREME TOUGH GUY-salille.

  Toiset puhuu kasveille, toiset lihaksille. http://www.youtube.com/watch?v=JHiKDa4ip_Q Seuraavaksi sitten sellainen ohjelma kokeiluun jossa lihaksia käsketään kasvamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, sillon ei treenaa tarpeeks kovaa, jos ei yhtään ääntä pääse! Vai miten se meni... Meidän salilla on kyllä aika hiljasta porukkaa.:(
   Joo, treeni on niiiiin sou läst siison, kyllä kunnon tahdonvoimalla ja puheella ja haban kasvaan!

   Poista