tiistai 29. tammikuuta 2013

Iloisia perheuutisia :))

Kyllä, nyt se on virallista! Meidän perhe kasvaa jälleen yhdellä jäsenellä!:)) Vähän kallishan tuo saksalainen adoptiolapsi oli, mutta en vaan voinut tyytyä minkään muun väriseen. Älkää nyt pitäkö minkäänlaisena rasistina, mutta olen vähän värikriittinen. Vihreä vaan on mun juttu! Tulikin aika töpäkkä tyttö kerrasta, mitat ovat 13,5 kg, vannekoko 26´´ ja runko 16´´. Pienokaisella ei ole vielä nimeä, mutta työnimi on Radon, sitten vasta voi oikeaa nimeä pohtia, kun näkee pikkuisen. Ostin samaan vauvalle vähän tarvikkeitakin, vihreät polkimet ja oikeansävyiset gripit. Eiks ookkin ihanaa?<3333

Tulin siis siihen tulokseen, että käytetty täysjoustomaasturi olisi aina vähän kompromissi. Jos muuten tarjokas täyttäisi mun vaativat kriteerit, väri olisi takuulla väärä. Joten päädyin jo aikaisemmin pohtimaani Radon Slide 150 8.0 -pyörään (katso kuva lapsesta) ja nyt värikin on aivan kohdallaan! Nyt kaikki ei-pyöräilijät hyperventiloi hinnan takia, mutta hyväkuntoista käytettyä olisi tuskin saanut alle 1500 euron ja tuossa pyörässä oli kaikki kohdallaan, ja kun pyörä on uudesta asti omassa kevyehkössä käytössä (jyrkkä ei laskettelurinteille!), kestää se varmasti pidempään. Ja hauska yksityiskohta pyörässä on Rahkaäijän pitkään haaveilema Reverb-satulatolppa, joka laskeutuu ja nousee nappia painamalla. Kätevä, kun maasto heittäytyy hankalaksi ja satula on ainoastaan tiellä. Rahkaäijä kouristelee nyt muutenkin vähän pyöräkateuden kiroissa, saa nähdä kuinka vakavaksi tilanne äityy, kun pyörä saapuu.

Entuudestaan meillä on kuusi pyörää(!?) ja yksi kickbike, niin eiköhän yksi kaksipyöräinen vielä mahdu joukon jatkoksi. (Öö, minne? Sohvalle?) Olen ihan äärimmäisen tyytyväinen, että sain pyöräkaupat tehtyä, koska yleensä jahkailen loputtomasti tällaisten isojen ostosten kanssa. Vielä kun malttaisin odottaa, että pyörä muutaman viikon päästä saapuu Suomeen. Sillä aikaa voin haaveilla kaikenlaisista vihreistä lisävarusteista!
Ostopäätökseen viimeisen sinetin löi tämä video. Voin ihan nähdä, me Rahkaäijän kanssa yhtä leppoisasti viiletetään Alpeilla Pirkanmaan poluilla.
Muutenkin on nyt äärimmäisen hyvä pössis päällä, takana on jo kaksi treeniä uudella saliohjelmalla ja koko ajan on hirveä polte salille! Eilen ohjelmassa oli etureisi-pohje -päivä, ensin vähän etureisikonetta, sitten etukyykkyä, prässiä ja askelkyykkyä ja lopuksi pohkeille melkosen itara supersarja. Ei siis mitään uutta ja ihmeellistä taivaan alla, mutta olin ihan loppu treenin jälkeen. Ja tänään ahterilihakset ovat erityisen kiukkuiset! Saatiin salitiimiin mukaan kaverimme Ville, joten nyt meitä on kolme kovaa tavoittelemassa Bullimaista ulkomuotoa.:D Onneksi huomenna on taas salipäivä, vuorossa kylläkin inha rinta-käsi -treeni, johon kuuluu viis vaille miljoona haba-sarjaa (kuusi...), mutta se varmaan vaan kasvattaa luonnetta!

Syödyt rahkat vuoden alusta: 24

15 kommenttia:

 1. voi vitsi, otsikon perusteella luulin että otitte sen kissan. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto, mä en huomannukaan ajatella tolta kannalta.:D Se olis ollut kyllä vielä iloisempaa, mutta edes viime postauksen "Lauri on väärässä" -painostus ei ole auttanut.

   Poista
 2. En tiedä mitään pyöristä, mutta on toi ainakin hieno! Mun pitäisi kyllä ostaa itselleni uusi pyörä. Ihan perusajoon pääasiassa kaupungissa, muutamien kilometrien työ- ja salimatkoille, mutta kuitenkin joku vähän parempi kuin nykyinen äitini vanha vaihteeton mummis. :D Ei mitään hajua millaista pyörää lähtisi katsomaan ja missä hinnoissa ne liikkuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummis-pyörät on parhaita!:D Jos ei aja muuta kuin kauppa-työmatka-sali -ajoa, niin joku uudempi vaihteeton irtoaa varmaan parilla kolmella sataa. Jos haluaa vaihteellisen pyörän, ei ole hullumpi vaihtoehto katsastaa käytettyjä esim. fillaritori.comista, sieltä vois tehdä hyvän ja halvan löydön!

   Poista
 3. Vau, hieno polkumasiina, onnittelut!

  Määkin luulin aluksi että kissa ja vielä Saksasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Voi, saksalainen kissa on olisi hurmaava!:))

   Poista
 4. Onnea hirmuisen paljon!

  Vihreä on hyvä pyöräjuttu, minullakin on ripaus vihreää, mutta oikeanmoista vihreää pyöräilykypärää en viime kesänä löytänyt vaikka etsin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Vihreä virkistää! Tästä tajusinkin, että mun vanha kypärä on aivan väärän värinen.:O

   Poista
  2. http://www.amazon.com/Nutcase-NTG2-2044-Watermelon-Bike-Helmet/dp/B004XYISV2

   Poista
  3. Väri olis ainakin täydellisen oikea.:D

   Poista
 5. Upea! Olen täysin mykistynyt! On nimittäin alkanut nostaa maastopyöräkuumetta monen vuoden tauon jälkeen. Mäkin haluuuuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvelinkin, että upea ulkomuoto herättää (muissakin kuin Rahkaäijässä) pyöräkuumetta.:D Nyt olisi siis korkea aika aloittaa!

   Poista
 6. Vau, mikä pyörä!! Mukavia ja turvallisia kilometrejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Toivottavasti tosiaan turvallisia, polvisuojiakin jo aloin harkitsemaan, jos meno menee ihan villiksi!

   Poista