torstai 3. tammikuuta 2013

Avaruussukkula ja Muscle Beach, keskiviikon kovimmat

Liikkenneruuhkassa on hyvää aikaa kirjoittaa. (Täällä on muuten tapana soittaa torvea ihan alvariinsa!)
Tää kuva on niin herkullinen, että oli pakko lyödä heti tähän kärkeen! Bishoy muuten haluais vaimon Suomesta, että kaikki sporttiset tytöt kuulolle.:D
Kolmannes reissusta takana ja tänään oli ehkä huikein päivä tähän asti, kuvasta voi jo vähän arvailla päivän epistolaa. Aamu alkoi taas tutusti kamojen  keräämisellä ja auton pakkaamisella, yllättävän kovaa hommaa vaihtaa hotellia alvariinsa. Mutta tie kutsuu!
Teiniajoilta tuttu O.C. -sarja muisti mieleen, kun suunnattiin ensimmäisenä Orangen Outlet-kauppoihin. Voin paljastaa, että oli vähän vaikeuksia hillitä himoja, vaikka yleensä olen hyvin harkitseva shoppailija. Mutta kamoon, Converset 30 dollarilla! Ostin myös kivat sekavakuosiset treenipöksyt ja yhden paidan. (Ja veljeni Aapo, sun upee Eckön tuliaispaita maksoi 7 dollaria.:))
23 euron Converset, kyllä kiitos!
Päivän seuraava ohjelma oli erityisesti Laurin mieleen. California Sciencenterissa oli näytillä Endevour-avaruussukkula, jota ei vaan voinut jättää väliin. Sukkulan luokse pääseminen ei kuitenkaan ollut varsinainen itsestäänselvyys. Kohdattiin liikenneruuhkat ensimmäistä kertaa ja kun saatiin auto parkkiin, kirmattiin kuin aropuput näytökseen eli juosten täysiä. Liput piti ostaa etukäteen netistä ja lipussa luki aika, jolloin pääsi sisään.
Olin määkin ihan vaikuttunut sukkulasta, oli se ainakin iso... Ja Lauri oli tohkeissaan kuin pieni lapsi. (Eilen nähtiin muuten B2-pommikoneen ylilento, luulin melkein että ufot tai Batman hyökkää, oli se sen verran erikoisen näköinen. Kannattaa googlettaa kuva, aika pelottava vehje!)
Koska tää on mun blogi, sukkulasta on vaan yks kuva. Jos tää olis Laurin blogi, tässä olis noin 300 kuvaa sukkulasta ja sen eri pöristimistä edestä, sivusta ja takaa.


Koska ihan Ameriikassa ollaan, on kaikki mahdolliset ruokapaikat testattava. Muutama päivä sitten käytiin Kentucky Fried Chickenissä (pettymys) ja tänään Burger Kingissa. BK oli ihan kohtuullinen pikaruokapaikaksi! 

Ja sitten se eniten paras juttu! Lihasranta, vihdoinkin. Olihan se nyt ihan helvetin siistiä! Kymmenen dollarin pääsymaksu tiskiin ja ei kun bodaamaan. Joo, siellä todellakin oli niitä vanhoja grillaantuneita äijiä, mutta onneks me vähän laskettiin keski-ikää.:D
Muualla vähän pahastuisin, jos joku ottaa mun treenistä ilman lupaa kuvia ja video, mutta en Muscle Beachilla. Ja ei mitenkään yllättävää, mutta olin ainut nainen ulkosalilla.
Jalassa uudet levottomat housut
Maailman paras häämatka!
Meininki Muscle Beachilla oli aivan mahtava ja muut treenajat tuli jutteleen, ja isot miehet oli ihan ihmeissään, kun tyttö veti leukoja! Mun lempihahmo oli Bishoy, tuo karismaattinen mies ensimmäisessä kuvassa. Jäbä treenas pelkät Speedot jalassa ja myös näytti siltä, että oli ennenkin käynyt lihasrannalla! Se on nyt meidän uus ihan bestis, on fb-kaveripyynnöt lähetetty ja fiittaus Rahkamuijan treenivideollakin on tulossa.;)
Rantaa riittää...

... ja komeita autoja kans!

Venice oli muutenkin tosi hauskan oloinen paikka. Kyllä siellä elämä maistuis, treenit ulkosalilla 170 dollaria per vuosi ja lopun aikaa vois sitten surfata, löysäillä rannalla ja ehkä vähän skeitatakin. Tai vaikka hinata pois väärin pysäköityjä autoja työkseen. Kelpais! Muutenkin tää maa ja koko reissu on niin ihmeellinen, että joka päivä mietin, että oonko mä oikeesti täällä. Taidan olla!

11 kommenttia:

 1. No onhan piristävä lukea reissusta tässä tylsän työpöydän takana, täällä on nollakeli ja muutenkin harmaata.
  Isi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos aurinkienergia vähän tarttuis sinnekin. Tsemppiä loskaan!

   Poista
 2. On niin hauska seurata, kun joku pörrää tässä ihan kotikulmilla :D mekin ollaan loppuviikosta ehkä lähdössä vähän ajelulle, nimittäin katsomaan lunta! Joka talvinen traditio, kun ei sen kanssa muuten oikein pääse kosketuksiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me hoetaan joka päivä, että mieti, nää kaikki ihmiset asuu täällä, tää on niiden arkea ja me hortoillaan ihan pöhköinä turisteina. Eilen ruuhkissa jumittaessa mietti, että miten paikalliset jaksaa kulkee autolla täällä.
   Ihan mukavasti on asiat, jos pitää erikseen lähteä katsomaan lunta.:D

   Poista
 3. Ihan mahtavaa seurata teidän reissua! Hyviä kuvia, erityisesti tuo ensimmäinen! Kävittekö muuten Malibulla ja onko Tom Cruisea näkynyt? Onko se totta tai ootteko te huomannut, että amerikkalaisten puheessa lähes joka lause sisältäis sanan "fuck" tai "shit"? Tai muita huomioita paikallisista ihmisistä ja tavoista? MAhtavaa reissun jatkoa sinne teille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malibu oli aivan upee paikka, sinne varmaan pysähdytään takas tullessakin! Tomppa sen sijaan piilottelee meiltä jossain.:(
   Me kuule oikein yhdessä pohdittiin tota kiroilujuttua ja tultiin siihen tulokseen, että ei olla kuulta kenenkään kiroilevan! Mutta kaikki puhuu ihan älyttömän nopeesti (ja jotkut tosi epäselvästi) ja kysyn Laurilta joka toisen lauseen jälkeen "Mitä toi sano?" :D

   Poista
 4. Tää on paras ja hienoin matkakertomus ever :D Lihaksikasta reissunjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon samaa mieltä, ihan huippuja postauksia! Mä niin oon henkisesti mukana teijän häämatkalla et hihkun itekki ku näitä lueskelen :D pitäkäähän loistava loma!

   Poista
  2. Kiitos näistä Kalifornian aurinkoakin paremmin lämmittävistä suitsutuksista!

   Loppuloma tulee olemaan ainakin melko bulkikas, sillä kohta Vegasin loputtomat puffet-pöydät huutavat meitä luokseen.:D

   Poista
 5. Mäki haluun! Miksette ottaneet mua mukaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidankin perustaa sellasen Rahkamuija seuramatkat -firman, jonka pääkohde on lihasranta.:D

   Poista