keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ensi-ilta: Rahkamuija Goes U.S & A

Vielä kerran, tytöt ja pojat! Viimeinen Kalifornia-pläjäys tällä erää, Rahkamuija Goes U.S & A -treenivideo! Budjetti vähintään tuhatkertaistettiin, mutta yhtään missään se ei näy.:D Vielä ei hävetä, mutta katotaan sitten, kun videolla on taas muutaman tuhat katsojaa...
Sana on vapaa!
p.s. Jos oikein innostuit, niin edellinen video löytyy tuosta sivupalkista

6 kommenttia:

 1. Ihan huippu! Tässähän on kaikkea, mitä hyvässä treenivideossa kuuluukin: kyykkyjä, leuanvetoja, ja topless penkkivarmistaja kullanvärisissä(?) poseerauskalsareissa. Toivottavasti teidän seuraavassa treenivideossa feattaa Schwarzenegger.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ihana speedoissa spottaaja parantaa tätä videoo ainakin kuussataa prosenttia.:D Arskalla taitaa olla nykyään paljon lepopäiviä, kun ei kumpanakaan päivänä ollut Lihasrannalla pumppailemassa, seuraavaan videoon sitten!

   Poista
 2. Tosta Muscle Beachista ei voi olla kuin kateellinen, on kyllä niin legendaarinen paikka että oksat pois. Sitä alkuperäistä Venicen Gold's Gymiä ei taida enää olla edes olemassa? Sehän olisi myös mahtava paikka käydä. Ja se Muscle House missä noi vanhan koulukunnan punttipetterit asusteli.

  Nää sun videot on Pumping Ironin jälkeen parasta mitä on kuntosaleilla kuvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lihasranta oli kieltämättä todella vaikuttava kokemus, ihan koko road tripin kohokohtia. Muutenkin Venice oli ihan omaa luokkaansa, kaikenlaista hiihtäjää ja elämäntapaintiaania riitti!
   Aika kovaan seuraan olen päässyt, täytyy tehdä lisää videoita, että ylletään joskus tasolle!

   Poista
 3. Ihan loistavaa! Vaadimme lisää videoita rahkaväeltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Uusia ideoita on hautumassa, mutta ei parane keulia liikaa, ettei määrä korvaa laatua.:D

   Poista