sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jälleen elämässä kiinni

En olisi ikinä uskonut, että aikavyöhykkeen vaihtaminen on näin kowaa hommaa. Olen aina ollut herkkä epäsäännöllisellä vuorokausirytmille ja jetlag on todella moukaroinut ihmistä huolella.  Mutta valitus pois ja eteenpäin elämässä!
Eilisen pelastaja oli jalkatreeni. Olin salille lähtiessä varma, että raunioidun totaalisesti kyykkytangon alle, mutta jostain ilmestyi ihmeellistä lisävoimaa ja minä koulutin rautaa, eikä toisin päin.
 Kiitos kyykyn, SJMV:n ja prässin ja askelkyykyn combon, kaikki jalkalihakset on nyt kosketusarkoja. Reissun puutteelliset jalkatreenit taisi taata sen, että nyt otettiin kunnolla osumaa. Tänään kävin leikkimässä vähän rinta- ja olkapäätreeniä, voimat tuntui olevan ihan kateissa, mutta luultavasti huomenna taas uikutan kipuja. Viikon päästä vaihtuu saliohjelma ja talven puolihuolimaton treenaus loppuu siihen paikkaan, kohta lihat kasvaa kohisten!

Oli muuten ihan mahtavaa reuhtoa menemään kunnon salilla, kun ei yhtään tarvinnut pitää arpajaisia siitä, paljonko levypainot oikeasti painaa. Toisen kerran Muscle Beachilla käydessä tein maastavetoa ja laskutoimitusten ja ankarien vetojen jälkeen arvioin, että tangossa oli ainakin 90 kiloa. Myöhemmin muunsin paunat kunnon yksiköiksi, ja vedossa oli hädin tuskin 70 kiloa. Maan vetovoima on varmaan siellä päin erilainen...
Kuvakaappaus eräästä pätkästä, Bishoy ei antanut Rahkamuijalle armoa!
Siitä juontuikin mieleeni, että oli pakko hankkia oikein kovalevy kaikkia reissukuvia ja etenkin videoita varten. Innokkaimmat Rahkamuija-fanit voivatkin jo aloittaa treenivideon kiihkomielisen odottelun, sillä editointi alkaa heti, kun tämä laiskanpulskea olo sen sallii. Ihan itseänikin jännittää mitä saadaan kasaan!

 Poikettiin tänään pitkästä aikaa huutokaupassa ja kuten vanha sanonta kuuluu, paska reissu, mutta tulipahan tehtyä. En ole koskaan kohdannut yhtä huonoa meklaria, eli huutokauppaelämys taatusti kärsii. Äijä oli aivan pihalla ja rähjäsi, että turha pitää huutokauppaa, jos kukaan ei osta mitään. Ei ostettu mekään ja marssittiin mielenosoituksellisesti ulos kolmen vartin jälkeen. 

Sain muuten Liisukalta ja Katjalta blogitunnustukset, kiitos paljon! Koska oon vähän anarkisti-Anni, en taida laittaa niitä eteenpäin. Musta vähän tuntuu, että tunnustukset kiertää samoilla blogeilla moneen kertaan, enkä mä ole varma, keksisinkö itsekään sellaisia saajia, joille ei ole vielä tunnustuksia jaettu. Älkee siis suuttuko, vaan sen sijaan ajatelkaa, että olisin sen ehkä just sulle antanut!

Vuoden alusta syötyjä rahkoja: 6 (Päätin, että päivitän rahkalaskurin aina uusimman postauksen loppuun, näin kaikki pysyy kärryillä, halusitte tai ette.;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti