tiistai 13. marraskuuta 2012

Ylisanojen salitreeni

Huh huh, tänään oli sellanen draivi salilla, että muorit pois alta. Kaikki alko megahyvin kulkeneesta penkistä, joka suorastaan vaati tolkuttoman kovia suorituksia muissakin liikkeissä. Tissikiusaks tein myös punnerruksia ja taljassa crossoveria (Lauri katto mulle tän liikkeen nimen googlesta, koska tissit taljassa ei ole kovin valaiseva). Taoin myös kolme eeppistä sarjaa pystypunnerrusta. Hankalaa, kun vaan toisella salilla on 15 kg dumppelit, niin joka kerta ei pääse toteuttaan niiden kanssa itseään. Lisäks tein huikeita pystysoutuja pari sarjaa ja vähän vipareita. Tässä kohtaa treeniä tärinä oli jo aivan infernaalista, mutta silti taistelin vielä dippi + ojentajat taljassa -combon pari kertaa läpi. Tän kaiken jälkeen luulin oikeesti olevani maailman kuningas, tai ihan vähintään Hervannan herttuatar, koska fiilis oli niin  SUPERmahtava. Vaikka treeni sisälti pelkkää peruspuurtamista, kulki se vaan jotenkin niin megalomaanisen hyvin, että vieläkin hymyillyttää. Ja lupaan, etten liiottele yhtään.:))

Eiliseen pudding-postaukseen voisin vielä lisätä, että lisämaisteluiden jälkeen olen huomannut, että en taidakaan olla mikään suurensuuri pudding-fani, en ainakaan missään herkuttelumielessä, mielummin herkuttelen sit jollain oikeesti maukkaalla asialla, kun on tarve. Kokeilin vähän entrata vanukkaan väria kaakaojauheella, mutta rakkaus ei syttynyt siltikään.
Tuosta supermegahypersalista ei valitettavasti ole kuvia, mutta ajattelin ilahduttaa teitä kaikkia melkosen hupaisalla kuvalla. Nyt hymyillyttää, mutta toi tukka oli joskus parasta mitä tiesin.:---D Olihan se ny siisti!
Rahkamuija 16 v. Punk!
Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti