keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kotoilu-Rahkamuija

Tää on taas näitä päiviä, millon tenttimateriaali odottaa lukijaa ja esseet tiivistämistä, mutta sen sijaan Annia kiinnostaa ihan muut asiat. Syytän tästä kaikesta 30 tunnin työviikkoja, kuka nyt pystyis vapaapäivinään tekeen koulujuttuja, ku täytyyhän sitä vähän ollasta sellasta relax-aikaakin, eiks vaan, joohan?
Kiinnostuksen kohde numero uno on tänään ollut joulukorttien näpertäminen, aaah... Tänä jouluna teemana on ruskea, kulta ja old school. Anteeks mitä, mistä lähtien oon pohdiskellut joulukorttien teemoja?Nää pelokkaat ipanat ei varsinaisesti lisää joulumieltä vai mitä ootte mieltä? Vai olisko omiaan sellaseen paskan joulun toivotukseen?
Jouduin  ihan vähän pettään Tiimaria ja ostin noi vintage(?)-kuvat Sinooperista. Teen erilaisia kortteja, josta sitten arvon jokaiselle saajalle sopivan, yritän oikeesti miettiä saajaa, mistä se ilahtuis. Mummoille enkeleitä ja sitä rataa.
Päivän alkuperäisiin suunnitelmiin ei myöskään kuulunut sali, mutta mitäpä ei laiskimus tekisi vältelläkseen velvollisuuksia. Salille lähtiessä muistin, että kickbiken lukko reistailee, pitäis varmaan öljytä, mutta öljy on autossa ja autolle on ainakin 70 metriä matkaa. Mutta kirkkaana loistavan älyni ansiosta nappasin mukaan oliiviöljypullon, sillä oli hyvä rasvailla. Lukko ei valitettavasti auennut välimeren herkun avullakaan, vaan äsken piti käydä hiukan konepajalla operoimassa. Voin kertoo, että vähän harmitti kattoo, kun Magnumin kallis U-lukko pistetään säpäleiks.

Tää on myös kannanotto sille, mitä mieltä oon Eldorado-oliiviöljystä.:D
Jalkapäivä, jonka ei pitänyt olla tänään, sujui aika mukavasti. Sali oli aivan täynnä ja varasin ainoota mave-paikkaa vaikka kuinka kauan, melkein hävetti kun jo käytiin kyseleen, et onks viä monta settiä jäljellä. Ei ollu yhtään sellanen näpertely/pumppailuolo, niin ratkasin asian tekemällä pelkkää kyykkyä ja maastovetoo. Kyykkyä tais olla kuus sarjaa ja mavee kaheksan.:D molemmat vähän sellasella pyramidimeiningillä. Oon tehny mavea melko vähän tänä syksynä ja ehkä ihan hyvä, koska nyt se tuntuu pitkästä aikaa kevyeltä ja hyvältä. Tänään nappasin vikaks nostoks 97,5 kg ja sekin tuli tosi hyvin ja raivokkaasti ylös. Pohkeita en tehnyt, kröhöm...
Saatiin tänään myös perinnöks tällanen lasimalja, enkä yhtään tiedä, mitä sillä kuuluis tehdä, mutta nyt se toimittaa kynttiläkipon virkaa.
Ihanuusiltapala nr. 2: tomaatit halki, vuokaan, päälle pestoo, valkosipulimurskaa ja tinjamia ja uunissa kunnes tulee mukavan pehmosia. Kymppi plussa!
Päivä on ollut todella hyvin onnistunut koulutöiden välttelyn osalta ja toki muutenkin! Oon myös huomannut, että blogit, oma sekä muiden, on todella tehokasta välttelymatskua. Ihan tuleekin himo toteuttaa kaikki hyvät ja etenkin ne ei-niin-hyvät postausideat.:D

5 kommenttia:

 1. Noi tomskut näyttää niin hyviltä, että pitää itekin kokeilla joskus. Pesto toimii melkeen minkä kanssa tahansa, se on niin hyvää!

  Ihania kortteja oot värkkäillyt. Kun itekin sais aikaseks... :D No ehkei mun tarvii. Kutimiin on tehnyt mieli tarttua pitkästä aikaa, ehkä pyöräytän jollekin sukat. Tai säärystimet, koska kantapäiden tekeminen on vittumaisinta heti pohjetreenin jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tomaatit on aivan ässiä, eikä valmistaminen vaadi juurikaan effortia. Paitsi, että pitää odottaa se piinallinen reilu puol tuntia mitä ne muhii uunissa.
   Tajusin muuten juuri innoittamanasi mitä hyvää siinä on, ettei jaksa reenata pohkeita. Se, joka kutoo säärystimet, pääsee tosi helpolla, kun tikkupohjetta varten ei paljoo tarvi luoda silmukoita.:D

   Poista
 2. Ei hitto nää siun postaukset on niin parhaita! :D Aivan taatut naurut aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiitti! Helpottavaa kuulla, että mun jutut naurattaa muitakin kun itteeni.:D

   Poista
 3. Kyntiläkippo on Nanny Stillin harlekiini -salaattikulho
  http://www.laatutavara.com/index.php?page=tuote&id=2606&ryhma=0&aliryhma=4

  Otas se kynttilä pois sieltä :D

  VastaaPoista