torstai 15. marraskuuta 2012

Yllätystreeni ja ihanuusiltapala

Olin koko aamupäivän psyykannu itseäni kowaan jalkatreeniin ja matkalla salille potkin taas vähän lyhtypylväitä, että olis sellanen kiva raivo runtata mavet ja kyykyt. Buusti haihtui melkein alahuulen väpätykseen heti lämmitellessä, kun vasemmassa polvessa tuntu kiusallista pikku pistoo. Olin todella äimistynyt, koska pitkään aikaan ei oo ollu mitään ongelmia polvien kanssa, vaikka vanhoja riitoja meillä kyllä riittää. Kokeilein kuitenkin kyykkäillä muutaman sarjan, mutta pian totesin, et ihan jätettä, en kiusaa enempää. Niinpä kowa jalkatreeni vaihtu lennossa vielä kovemmaks selkätreeniks. Loppuviikon treenijako menee sekasin, mutta ehkä sopeudun.
Palkkari on loppu, rahka onneks seivaa tilanteen!
Vetelin kolme sarjaa leukoja (nyt muistan nää hyvin, koska treenivihko on jälleen bäk.) eikä ne ollu mitään vajaita, nih! Vaikka en päässy mavee tekee, tein kuitenkin polven päältä vetoo. 85 kg riitti tänään siihen, että tuolla jossain oikein syvällä tuntu tehokkaalta. Viimeks kokeilin tehdä supersarjana kulmasoudun ja alataljan kapeella otteella ja se oli aika tyrmäävää tavaraa, niin tänään toistin tämän uuden lempirituaalini. Huomasin muuten, että eräs mies alko tekeen samaa satsia vähän mun jälkeen, vielä samoilla painoillakin. Mut sit se varmaan huomas että mää huomasin, ja jätti kulmasoututangon painoineen niille sijoilleen ja lähti meneen. Häh?
Kuuluis varmaan sanoo, et reenaan aina vaan täysiä ja itseeni keskittyen enkä vilkuile muita, mutta mulla salilla käymisen ihanuuden kruunaa muut ihmiset. Musta on niin mukavaa katella ketä on paikalla, mitkä liikkeet menossa ja millä tyylillä ja kuka kaveeraa kenenkin kanssa. Miten niin utelias ämmä?:D Ihan vaa sen takia, et Laurin treeni oli vielä kesken, tein muutaman olankohautussarjan ja pari myös takaolkapäille. Molemmat menee kuolettavan tylsää -kategoriaan, jossa on jo haban pumppailu ja pohkeitten tekeminen.

Tahdon vielä jakaa sanasen uudesta lempiruuastani, joka voittaa ainakin sarjan "eksoottiset iltapalat". Kyseinen elämän pieni valopilkku löytyi hullun kokeilun kauttaa, ja nyt mulle maistuis Texmex-karjanlanpaisti ihan joka päivä.:D Kuten nimi saattaa fiksuimmille vähän vihjata, Rahkamuijan lempisafka koostuu karjalanpaistilihasta ja taco-mausteesta. Joku vois väittää kansallisruuan pyhäishäväistykseks, mutta mä väitän sitä ihanimmaks iltapalaks ikinä.
Mun ihana torstai-ilta, texmex-karjanlanpaistia ja telkkarista Teiniäidit, oi kyllä!
Ja vielä ihan nopee vinkki kaikille vaimoilusta (tai edes pyykinpesusta) kiinnostuneille. Sieltä pesukoneesta kannattaa poimia pois kaikki Akkarit ja Verkkokauppa.comin mainokset ennen pesua, muuten vähän harmittaa. Paitsi jos tykkää treenihousuista, jotka ei ole enää mustat, vaan yksilöllisen harmaan kirjavat. Leuka pystyssä onnekkaampia pesuja kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti