lauantai 10. marraskuuta 2012

Laatulauantai

Lauantai on vaan kerran viikossa ja sen vuoksi sitä tulee arvostaa erityisen paljon. Tämän viikkoiseen laatulauantaihin sisältyi jalkatreeni, ruokaa ja pukkibisneksiä ja paljon muuta.
Edellisen kyykkytreenin tuhot oli mittaamattomat, mutta jalat oli kuitenkin sen verran toipuneet, että tänään oli uuden kidutuksen vuoro. Oon tosi tyytyväinen hiffattuani, että saatan sittenkin tajuta mistä kyykyssä on kyse. No kyykkyyn menemisestä, eh? Sekin vaan vaatii vähän keskittymistä, eikä mitään puolivillasta hosumista. Nyt ainakin jalat tuntuu siltä, että tein jotain oikein. Kyykkyharjotusten jälkeen tein maven, joka sekin tuntui ihan järjelliseltä toiminnalta. Suuriin ajatustyön tuloksiin lukeutuu myös se, ettei joka treenissä tarvi yrittää mitään maailmanennätyksiä.
Lisäks tein vielä prässiä ja askelkyykkykävelyä. Huomenna taas pakarat mököttää, se on selvä, mutta ihan oikein niille!
Tää vatsatreeni kiinnostaa muakin, kun kaikki mitä on mahan kohdalla, siirtyy ilmeisesti vähän ylemmäs, tonne tissien kohdalle...


Tunnustan synnin, en tehnyt pohkeita. Ens kesänä se varmaan surettaa, kun reidet on aivan jäätävän siistit ja pohkeet vaan heiveröiset tikut. Ens kerralla sitten! (Joo joo, en usko tota itekään.)
... sen sijaan irvistyslihakset on ens kesänä kunnossa
Päivän mielenkiintoisin osio, jalkatreeniä täysin väheksymättä, liittyi kuitenkin joulupukkibisneksen virittelyyn. Saatiin Rahkaäijän kanssa reilu vuosi sitten uskomaton kuningasidea, että ryhdytään pukiksi ja tonttutytöksi jouluaaton ajaksi. Homma oli käsittämätön menestys ja myytiin jo joulukuun alusta lähtien ei-oota ja kun pukkeilu oli vielä hauskaakin, pisnes on pakko ottaa uusiksi tänä vuonna. Niinpä kylvettiin tänään kaikkien kunnon lapsiperhekauppojen ilmoitustaulut täyteen vetoavia mainoksia ja kohta puhelimet pirisee aivan taukoamatta. Tai ainakin me niin kovasti toivotaan, tai muuten pukki ja tonttu istuu jouluaattona Lahdesjärven ABC:lla koko päivän odottaen yllättävää viime hetken tilaustulvaa...
Kyllä tää meidän mainostoimisto on sit nokkela ja mielikuvituksekas!
Kuten kalenterissa seisoo, tänään on sellanen hauska päivämäärä kuin 10.11.12. Ihan loistava päivä mennä naimisiin? Niin mekin vähän funtsittiin vajaa pari vuotta sitten, mutta mitä lähemmäs maaginen päivämäärä tuli, sitä vähemmän koko pippalot kiinnosti ja yhtäkkiä Kalifornian kiertueesta tulikin paljon mielekkäämpi rahannielijä. Sitten todettiin suunnilleen yhteen ääneen, että eihän tässä oo mitään järkee ja peruttiin hääpaikan varaus ja kaikki muukin hössötys. Naiminen kuitenkin toteutui elokuussa huomattavasti pienemmällä kaavalla ja budjetilla ja tänään on voinut nauraa räkäsesti tuolle räntäsateelle, että keli on kun morsian Tuksun häissä. Aika usein on paljon fiksumpaa kuunnella itseään ja vielä uskoakin sitä, kuin tehdä jotain vaan siks, että muutkin tekee ja aina ennenkin on tehty. Ja voin kertoo, että yhtään ei kaduta, ihan oikeesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti