keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Viskikeskiviikko

Olipas taas hauska päivä. Lauri on hourinut viikon verran savuviskistä kuultuaan koulussa esitelmän viskeistä (herää kysymys, että mitä siellä TTY:llä oikein verorahoilla opetetaan?). Ajattelin, että kunhan nyt unelmoi viskistään, mutta tänään Rahkaäijä oikeasti kävi kovaa neuvonpitoa Alkon myyjän kanssa ja osti savuviskiä.

 Tässä vaiheessa huomauttaisin, että tähän talouteen ostetaan väkeviä ehkä kerran kahdessa vuodessa, joten tapaus oli todella ainutlaatuinen. Niinpä Rahkaväen asunnossa (onko se sitten Rahkala?) oli äsken viskimaistiaiset. Olen suuri kulinaristi ja ruuan ystävä, ja etenkin savujuustot maistuu, joten tartuin lasiin ennakkoluulottomasti. Noh, Kipparijuusto ei tainnut ollakaan mitään sukua savuviskille, ei oikein maistunut mulle. Lauri sen sijaan oli haltioissaan ostoksestaan (paree ollakin tolla pullon hinnalla!!) ja pyöritteli ja haisteli etäisesti savulta haisevaa lasiaan. Näin tietenkin käskettiin tehdä viskikirjassa, jonka äijä tänään kirjastosta lainasi. Nää villitykset pahenee joka kerta...
Viskiasiantuntija R. Ahkamuija taisi maistaa ihan ensimmäistä kertaa elämässään viskiä, etenkin viinilasista.
Päivään on mahtunut muutakin hauskaa kuin viskimaistiaiset. Toisesta huumoriosuudesta vastasi päivän sali. Se oli ihan tavallinen ja tehokas selkätreeni, mutta ei se ketään kiinnosta, koska salille oli sattunut varsinainen TTY:n kerma treenaileen. Laskettiin joskus, että meillä on yli 30 lempinimeä omilla saleilla treenaville hahmoille. Tänään paikalla oli tosiaan useampikin lempparihahmoista, muun muassa penkki-Chavier ja naisteniskijä. Penkki-Chavier on pieni ja sitkeä vaihtari, jota näkee salilla tosi usein, ja tää veijari tekee aina penkkiä ja sen eri variaatioita. Naisteniskijä sen sijaan nimensä mukaan keskittyy salilla lähinnä tyttöjen vikittelyyn (todella huonoin tuloksin, mitä olen operaatioita tarkkaillut) ja kuulumisten päivittelyyn kavereiden kanssa. Pelkäsin itse olevani tänään tulilinjalla, koska mulla oli trikoot, kääk! Rahkaäijä onneks karkottaa pahimmat kosiskelijat. Lisäks tänään saatiin hahmogalleriaan uusi jäsen. Mies, joka teki reiden ojennusta viittä vaille sata sarjaa ja muutaman päälle ja luki joka sarjan ajan lehtee, lempinimi on vielä hakusessa. Kukaan ei saa nyt ymmärtää väärin, että mun aika salilla menis muille nauramiseen, tykkään oikeesti katella ihmisiä ja niitten toimia ja olis todella booring, jos salilla kävis vaan tylsiä ja harmaita ihmisiä. Onneks tää on Hervanta, erikoisten ihmisten Mekka! Onks muilla saleilla värikkäitä kävijöitä?
Välikevennyksenä kuva lisäkesalaatistani, jonka nimi on appelsiinipiiritys.
Aamupäivällä poikkesin katsastamassa myös yliopiston salin hauskat hahmot, mutta ilmeet sen sijaan oli vakavat, kun neuvoin ystävälleni Miljalle Arskan Golden Sixin perusteita. Jos kohtaisin Kaliforniassa itse Kuvernaattori Schwarzeneggerin, kiittäisin sitä kädestä pitäen elämiä pelastavasta saliohjelmasta. Siinä liikkeet on onneks niin hyvää peruskauraa, että kaltaiseni väärinsoheltajatumpelokin saattaa pystyä toista neuvomaan. Peräänkuulutan joka asiassa hyvää asennetta, ja Miljalla ainakin oli sellanen tänään! Lisäks uin itsetyytyväisyydessä, kun sain jakaa kuolemattomia treenineuvojani kuten "Ei oo mitään järkee tsempata itteensä, et yks vielä, samalla vaivalla tekee kaks!".

Tuntuu olevan todellinen kirjoitusripuli (ei kuulosta ihan niin hyvältä kun puheripuli.:DD) niin ei paineta jarrua ihan vielä. Haaveilin vuoden verran tabletista ja maanantai-iltana jotain naksahti päässä ja sellanen oli pakko lähtee ostaan Verkkokauppa.comista. Mukaan lähti Asuksen Nexus 7" ja nyt kysyisinkin, että onko jollain kokemusta Blogger-android-appsista, kun en saanut hirveen luotettavaa kuvaa kokemuksia tutkaillessa?
Team Android (toi duudsonipuhelin on tossa se heikoin lenkki...)
Mutta kaikkein parasta on se, että huomenna on pikkujoulut! Yli kymmenen kälättävää akkaa ja jäätävä määrä ruokaa, kaikkee rasvasta ja makeeta sellasta, aivan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti