maanantai 19. marraskuuta 2012

Pienet jutut, isosti hyvä mieli

Tykkään tosi paljon antaa kaikille lahjoja ja lähetellä kortteja, mutta siitä vasta hyvä mieli tuleekin, jos joku antaa mulle lahjan tai kortin!:))
Tulin eilen töistä uuvuttavan neljän tunnin työpäivän jälkeen ja Lauri oli heti ovella vastassa muikea ilme naamallaan ja selän takana oli selvästi piilossa jotain. Se oli Tenhon päivän lahja! Siis mikä? No lahja mulle Tenhon päivänä!?
Kortti on täyttä timanttia!
  Revin auki upean lahjakäärön (jonka virkaa toimitti päivän Aamulehti) ja sisältä paljastui Maustekirja, jossa oli vielä viiden euron punainen hintalappu kiinni. Nauroin tälle Tenhon päivän lahjalle monta minuuttia, se oli niin huippu! Onni on mies, jonka kanssa elämä ei todellakaan ole tylsää.:) Merkkipäiviäkin on helppo keksiä, kuten huomaatte!
Kohta tiedän kaiken mausteista ja yrteistä
Mikä huikeinta, mun hyvä mieli ei todellakaan loppunut Tenhon päivään, vaan jatkui vielä tänäänkin. Sain postissa kortin, joka oli osoitettu Rahkamuijalle! Mahtavat maailmanmatkaajat Anni ja Tuomo (etenkin selostus Siperian junasta kannattaa lukea, jos haluaa vähän kontrastia VR:n junailuille) ottaa Aasiaa urakalla haltuun. Posti kiikutti meille siistin kortin Thaimaasta ja laitoin sen heti seinälle, kun se oli niin hauska!
Joo-o, Rahkamuija tunnetaan Thaimaassa asti!
Kowia poikia
Tän viimesen vuorokauden aikana ilahduttaneet pienet asiat varmasti tsemppaa mua varmasti koko alkuviikon. Aion laittaa ilon kiertämään ja pommitan kaikkia mahdollisia tuttuja Kalifornia-aiheisilla korteilla meidän reissun aikana. Niin paljon, että mummukin taitaa pistää "Ei mainoksia" -kylttiin lisähuomautuksen "Ei enempää kortteja Yhdysvalloista".
Ja mikä parasta, ulkona vallitseva kuiva keli houkuttelee mut fillaroimaan kouluun, niinkin pienestä on vähän innostunut olo. Lokasuojat on silti neideille.;)

4 kommenttia:

 1. Sä sait lahjan mut Tenho ei? Wtf?

  Tää blogi on niin hersyvän ihana ja rautainen, että lukee paljon mielummin kuin ottais selkäänsä :D Älä koskaan lopeta, Rahkamuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mut ehkä Tenho saa sit lahjan Annin päivänä?
   Tästä tuli vieläkin parempi mieli, Rahkamuija kiittää isosti!:))

   Poista
 2. Onpa siistiä nähdä, että Thaimaan postiin voi sittenkin luottaa ja kortti on saapunut perille!! Jee!

  VastaaPoista