sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Verkkaista vetelehtimistä

Tänään on kotirouvalla aikaa puuhastella, kun isäntä on ansaitsemassa leipää pöytään. Tekis mieli sanoa, että tähän voisi tottua, mutta en sano, koska sunnuntai ihan yksinään on melkosen tylsä. Niin tylsää, että piti lähtee metsään vähän retkeileen.  En myöskään salli sitä, että noin hieno ilma menee hukkaan. Kävellen matka olis taittunut tietenkin vähän liian verkkasesti, mutta kevyesti hölkötellen maisemat vaihtu jo paljon paremmin.
Joku anarkisti oli ottanut oikeuden omiin käsiin. Kiellän osallisuuteni kyseiseen terroritekoon!
Koin retkeni pahimmat kauhunhetket, kun jonkun hyperaktiivinen koira (tais olla peräti joku tiibetinspanieli) säntäs ohitseni ja luulin vähintään Hopeanuolen hyökkäävän. Mulle on melko sama, onko se joku sylikoira vai susi, mutta jos se on vapaana ja vielä haukkuu, oikasen mielummin mättään poikki.
Elämässäni ei ole ollut IRC-galleria -aikaa, päätin ottaa sen tänään takaisin.
Mitä tulee Rahkamuija treenivideoon, oon saanu siitä tosi paljon hyvää palautetta (kiitos siitä!), mutta kyykkypätkä, joka hävetti mua alunperinkin, hävettää nyt entistä enemmän. Kuvittelin, ettei kukaan jaksa nillittää surkeesta kyykystä, kun video on muuten niin eeppinen taideteos, mutta se nyt oli melko naiivi ajatus. Tästä viisastuneena sensuurin läpi ei pääse enää mikään juosten kustu ja seuraava kyykkyvideo (jos sellasta nyt ikinä tulee) täyttää kaikki laatuvaatimukset eli teen sen varmaan pelkällä harjanvarrella. Illan jalkatreeni odotellessa, teemana onkin varmaan kyykyn perusteet.:D Sitä ennen maistuis päiväunet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti