maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tarjolla virtuaalikakkua ja kahvia! Rahkamuija 1 v.

Kaikki alkoi tasan vuosi sitten. Ihan tavallisena aamuna rahka olikin radioaktiivista.
Tämän seurauksena tavalliset hervantalaiset Anni ja Lauri muuttuivat Rahkamuijaksi ja Rahkaäijäksi. Sen jälkeen mikään ei ollut enää tavallista, vaan tyhmiä tempauksia ja erikoisia poseerauksia riittää loputtomasti ja kaikki on vielä internettiinkin pakko tunkea.
Rahkamuija ja Rahkaäijä - lihaskasvun ja mustikkarahkan puolesta jo vuodesta 2012
On kyllä ollut varsin tapahtumarikas ja hauska blogivuosi ja siitä on kiittäminen myös teitä kaikkia, hyvät lukijat!
Vuosi sitten aloitin blogin kirjoittamisen tarkoituksena tehdä sellaista blogia, josta itse pitäisin. Salitreenejä, fillarijuttuja ja muuta meidän elämää melko rennolla otteella. Vaikka itse sanonkin, olen aika hienosti tässä missiossani onnistunut. Pidän siitä omaperäisestä twististä, joka tässä blogissa on ja olen tosi ylpeä siitä, millainen blogi Rahkamuijasta on tullut. Seison täysin blogini takana, enkä koe hämmennyksen tunteita, kun kuulen, että joku puolituttu on käynyt blogia lukemassa. Saa lukea! Melko väkisin vuodessa tulee kerrottua elämästään kaikenlaista, mutta koskaan ei ole tarvinut jälkeenpäin katua liikoja paljatuksia tai typeriä avautumisia.
Ota hei vähän kakkua, kahvia saa keittiöstä!

Alkuaikoina Rahkaäijällä oli ehkä hieman vähäisempi rooli blogissa, mutta koska kyseessä on vallan hersyvä ja omintakeinen persoona, on näkyvyys vuoden aikana vähän lisääntynyt. Ja Rahkaäijällä on kiistatta oma roolinsa blogin teossakin, mies on ehtymätön ideariihi, paras (ja pahin kriitikko) ja tärkeä (mutta kärsimätön) valokuvaaja. Välillä kotonamme on melko riehakas tunnelma, kun molemmat spekuloivat yhtä aikaa kirjoituksen alla olevaa postausta. Toisinaan ei meinaa malttaa mennä nukkumaan, kun yhdessä pohdimme jonkin hauskan blogijutun toteuttamista. Joskus ihan alkuaikoina meinasin vihoissani poistaa koko blogin, mutta on täysin Rahkaäijää kiittääminen, ettei näin käynyt.

Ilman blogia olisi myös monia juttuja jäänyt kokematta. Blogikollegoista on tähän mennessä tullut tavattua muun muassa Jaanaba, Kauramoottori, Mirjam ja Katja ja se on tosi kiva juttu! Epäsuorasti blogin ansioita on myös Rahkaäijän muutaman viikon takainen riatloni-debyytti ja mahtavaan Team TEHO Sportiin mukaan pääseminen.
Juhlatuuletus
Mun ei tarvitse kauaa miettiä omaa lemppariani Rahkamuija-postausten joukosta, se on ehdottomasti leuatuskokelma Kaliforniasta. Voin paljastaa, että tällaisella kärsimättömällä ihmisellä oli kovia vaikeuksia olla spoilaamatta juttua etukäteen blogissa, kun uusia ja khuuleja leuatuskuvia kertyi. Katselukertojen perusteella lukijoiden suosikkeja on ollut viime kuukausien hölmöilyt TREINING LAIFSTAIL, jatko-osa RATKESIN KYYKKÄÄMÄÄN ja paint-taideteos Kuntosalin vakiokävijät. Se mikä yhdistää näitä kaikkia päättömyyksiä, on ollut se, että jokaisen kohdalla olen miettinyt, että kehtaako tämmöstä kuraa edes julkaista. Ilmeisesti monella muullakin on yhtä surkea huumorintaju kuin Rahkamuijalla. ;)

Viime syksynä Rahkamuijan ekan treenivideon aikoihin lukijoita oli bloggerin kautta muistaakseni noin 15, nyt 107. Ihan ihmetyttää, että mistä kaikki ovat kyytiin tulleet. Se olis muuten kiva kuulla! Meille on muodostunut Rahkaäijän kanssa tavaksi, että se joka huomaa uuden lukijan tulon ekana, tiedottaa siitä toiselle. Onhan se nyt aika lapsellista tiedottaa toisella Whatsupissa, että blogilla on uusi lukija, mutta olen oikeasti tosi iloinen jokaisesta uudesta lukijasta tai Bloglovin-seuraajasta tai Facebook-tykkäyksestä. Samoin olen vieläkin joka kerta innoissani jokaisesta kommentista, joka blogiin tulee. Kaikki kommentit luen ajatuksella ja yritän myös vastata ajatuksen kanssa. Monta kertaa olen nauranut vedet silmissä kommenteille eikä koskaan ole tarvinut itkua vääntää, siitä iso kiitos!


Vielä kertaakaan ei ole tullut totaalista tympääntymistä blogin pitämiseen, uutta (tai vanhaa) jutunjuurta löytyy aina jostain. Täysin laatukriteerien ulkopuolella olevaa juttua on luvassa siis jatkossakin! Ehdotankin, että jokainen korkkaa tänään mieleisensä rahkan Rahkamuijan blogin synttäreiden kunniaksi. Kippis!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 339

33 kommenttia:

  1. Nyt muuten olisi selkeästi postauksen paikka huipputieteellisestä rahkalaskurista! Mikä on yksikkö, jota laskuri käyttää: ehrman-purkki, syöty annos vai fiilispohjalta "kuinka täydeltä maha tuntuu". Yleisö vaatii vastausta!

    Ja onnea blogikirjoittajalle. Hävettää myöntää, etten muista minkä kautta tänne eksyin (vissiin jonkun toisen blogin kautta, olisikohan liittynyt peräti tatuointeihin) mutta pois en ole enää karannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon joskus miettinyt rahkalaskuria! Itse ainakin syön aika usein rahkapurkin puoliksi.

      Poista
    2. Hyvä idea! Pistän heti seuraavaan postaukseen tarkemman analyysin rahkalaskurista. :D

      Poista
  2. http://static.quickmeme.com/media/social/qm.gif

    onnea blogi, jeee :-)

    VastaaPoista
  3. Onnea Rahkis, komiaa!! :)

    VastaaPoista
  4. Suuren suuret onnet blogille ja rahkapoppoolle sen takana. =)

    VastaaPoista
  5. Jotainhan mä guuglettelin ja täältä sitten itteni löysin lukemasta kaikkia vanhojakin postauksia putkeen läpi. Onnee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oliskin kova homma lukee vanhat läpi, kun niitä on lähemmäs 200, onneks tulit jo aikasemmin remmiin mukaan! :D kiitti!

      Poista
  6. Jeeee, onnea 1v.! Mie tykkään hurjasti tästä siun blogista ja huumorintajusta :D monesti tulee naurettua ääneen kun lueskelen siun postauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, paljon kiitoksia Ninni! Onneks ei sentään itketä.;)

      Poista
  7. En enää muista kumpi kommentoi toista ensin? Joka tapauksessa tajusin sen jenkkilän leuatus-jutun luettuani että tässä on Suomen leukailijaskenen huippua!

    Onnea yksivuotiaalle! Enpä ookaan tajunnut että aloitin vähän aikaisemmin, maaliskuussa 2012.

    Eiks ookin mahtavuutta kun tuolla reenaillessa tulee koko ajan mieleen että "vitsi miten siistiä päästä jakamaan tää noiden muiden kanssa"? :) Ei tosiaan tule insipiraation tai motivaation puutetta kumpaakaan, harjoitteluun tai siitä kirjoittamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin kuule pistää sulle kunniamaininnaa kommentoinnista, koska niille kommenteille on muutaman kerran hekoteltu. :D "jahas, kommentti Mikalta, nyt tulee taas jotain ytimekästä tekstiä!"

      Juuri toi! Blogin takia tulee kokeiltua vähän erikoisempiakin juttuja ja välillä oikein sormet syyhyää päästä kirjottamaan treeneistä. :D

      Poista
  8. Onnea! Synttäreiden kunniaksi meni just Ehrmanni ite poimituilla mustikoilla.

    Muistaakseni eksyin tänne niin, että ensin kävin jotain postausta kattomassa jonkun toisen blogin kautta ja olin että jaa. Sitten eksyin toisen kerran sattumalta ja mietin, että ihan ku oisin käyny täälä ennenki. Samoihin aikoihin tais olla se legendaarinen leuatusjuttu ja hetikohta pistin blogin tilaukseen. Nykyään se on ihan suosikki, jonka lukemista säästelen viimiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Olispa mullakin tuoreita mustikoita, mää poimin ne yleensä vaan pakastealtaasta.

      "Olin että jaa" , hyvin sanottu.:D Tosi kiva, kun luet ja paiskaat kommentteja, arvostan! Itekin käytän tota parhaat viimeseks -tekniikkaa monessa asiassa. Muun muassa blogeissa, töissä ja ihan etenkin irtokarkkipussia tyhjentäessä!

      Poista
  9. ONNEA 1v blogin johdosta RAHKALAN RAUTARANTEET !!!

    Itse luin ekana Ämeriigän leukailusta ja tarrauduin hoodeille lueskellen edelleen... Ja mikä parasta, bongasin Rahkamuija blogin FitFarmin foorumilta, missä eräs treenari kehui settiä...

    Täräytin heti aamusta panoksen rahkaa tuoreilla mansikoilla höystettynä juhliakseni merkkipäiväänne !!! Joten jatkakaamme elämän/eläimellistä menoa uusilla seikkailuilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PALJON KIITOKSIA!

      Hyvä, että tarrauduit! Oho, oikein FitFarmin foorumilla, siä on varmaan kovasti arvostettu mun FatFarm-läppiä.:D

      Aika hyvä panostus merkkipäivään! Mulla oli vähän kirpeempi iltapala, punaherukoita ja rahkaa, huh. Eläimellinen elämä jatkukoon!

      Poista
  10. Hurjasti onnea synttäreiden johdosta! Minäkin taidan käydä korkkaamassa yhdet Rainbowt tuolta jääkaapista, ihan blogin kunniaksi ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Kyllä on varmaan kaikki kaupat tyhjentynyt rahkoista blogin synttäreiden vuoksi.:D

      Poista
  11. hahaha, toi whatsappjuttu oli kyllä ihan paras : D huumorinaisia!

    VastaaPoista
  12. Onnea Rahkaväelle! Eksyin pari kuukautta sitten Tirsat-blogin kautta tänne, ja sen jälkeen blogisi onkin kuulunut vakiseurattaviin. Tampereella pitkään asuneena on mukava seurata seikkailuitanne vanhoilla kotikulmilla, paikallisuudesta plussaa! Jutuillesi on myös useamman kerran saanut nauraa ääneen, se jos mikä on hyvän blogin merkki. Olen laiska kommentoimaan, mutta ahkera seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! Mä tykkään kans, jos blogissa näkyy tuttuja kulmia, se tekee bloggaasta aina entistä mielenkiintosemman. :D Kiva, kun ilmottauduit! Täällä ei onneks ole kommentointivelvollisuutta.;)

      Poista
  13. Onnea! Loistava blogi ja mieletön huumori teillä, uppoaa minuun kympillä :D Mitään muita blogeja en jaksa lukea kuin tätä. Ja Pakkotoiston kautta taisin sattumalta tänne joskus eksyä. Jee, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, paljon kiitoksia tästä kunniasta! Mukava kuulla, että muillakin, kun mulla on hauskaa blogin parissa. :D Koitetaan jatkaa!

      Poista
  14. Onnea, onnea! :) Tarjoillaanko teillä myös virtuaalirahkaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Joo, olohuoneen puolelta löytyy iso kulhollinen mustikkarahkaa, sieltä vaan ottamaan! ;)

      Poista
  15. Onnea yksveelle!! :) Näitä tekstejä on kyllä niin kiva lukea!

    VastaaPoista