keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

RATKESIN TAAAS KYYKKÄÄMÄÄN ! ! ! :((

Moicca! Mä oon Anni V. ja muistatte mut varmaan muutaman kuukauden takaa, kun kerroin että oon menossa topless fitness -kisoihin. Teitä varmaan kiinnostaa mun kuulumiset, että miten dieetti etenee ja silleen. Voin nyt heti paljastaa, että oon tehnyt elämäntapamuutoksen, oli meinaan pakko!

Oltiin tossa muutama viikko sitten treenilomalla Turkissa ja viime viikolla näin siellä itsestäni otettuja kuvia. Huh huh, meinasin oikeesti oksentaa tisseilleni kun näin ne! Yököttävää kovaa lihasta tursus vähän joka puolelta bikineistä. Ja olisinpa viimeksi kuunnellut teidän varoituksia siitä valmentajasta, sehän lähti Pattayalle mun rahojen ja haiman kanssa (sano et se on turhaa painoa dieetillä), tuli vähän huijattu olo.:(
En ollut yhtään varma kehtaanko julkasta tämmöstä kuvaa netissä, mutta menköön. Kuten huomaatte, valtavasti työtä edessä että kaikki lihakset saadaan piiloon!
 Sitä paitsi, just telkkarissa oli sellanen ohjelma missä sanottiin et fitness on vaarallista ja treenaaminen aiheuttaa vähintään kuoleman. Enkä mä haluu kuolla nuorena! Päätinkin, että nyt elämä vaihtaa suuntaa ja otin aika rohkeen tavotteen. +35 kiloa vuoden loppuun mennessä. Nii-in, tiedän että siinä on mielettömästi duunia, mutta olen valmis tekeen töitä sen eteen. Kana, kyykky ja syvävenyttelyt hus pois mun elämästä ja tilalle friteerattu Mars-patukka, litran sidukka ja baari-illat! Let´s fight!

Mullon nyt jo viikko takana tätä uutta elämää ja aattelin, että voisin vähän kertoilla päivä kerrallaan, että miten on mennyt. En halua yhtään kaunistella, vaan ihan rehellisesti kerron elämäntapamuutoksen etenemisestä. Lipsahduksiakin on tullut, mutta takapakit kuuluu elämään, eiks vaan?

Maanantai
Ensimmäinen päivä alkoi ihan hyvin, aamupalaa valitessa rahka ja kaurapuuro kovasti huutelivat kaapista, mutta purin huulta ja söin vohveleita kermavaahdolla ja huuhtelin alas Dr. Pepperillä. Olisin totta kai ottanut oluen, mutta kun piti lähteä autolla töihin. Tiedän, että näistä tekosyistä pitäis päästä irti, mutta mun uuteen elämäntapaan ei kuulu ajaa 700 metrin työmatkaa polkupyörällä. Saati sitten kävellen. Hyi, ajatuskin nostaa hien pintaan.
Töissä ruokatauolla muut söi aivan ihanan näköistä hernemaissipaprikajauheliha-sotkua, mutta mä hain lähi-Siwasta paketillisen lihapiirakoita. Huh, pienillä askelilla eteenpäin.
Illalla telkkarista tuli onneks Rakas, sinusta on tullut fitnesskisaaja -maraton, niin oli helppo jäädä sohvalle syömään sipsiä, eikä tehnyt mieli edes lähteä rasvanpolttojumppaan. Eka päivä onnistuneesti ohi!
Löysin we hate it -sivustolta mielettömän hyviä motivaatiokuvia, joita oon liimaillut joka puolelle kotona <33
Tiistai
Tilasin aamupalaksi lihasinko-perhepizzan, mutta olin aika pettynyt kun en jaksanut syödä kaikkea. Mutta on sitten iltapalaakin. Oon niin tyytyväinen tästä uudesta elämäntavasta, säästyy tosi paljon rahaakin, kanan filee ja kisabiksut nimittäin maksaa aika sikana!

Ruokatauolla kävin RAXissa ja olis aivan älyttömästi tehnyt mieli pistää raejuustoa pitsan päälle, mutta sitten katoin itteeni peilistä ja muistin taas miksi teen tätä. Pieniä voittoja!
Illalla suunnittelin jäätelöpaketin ääressä viikonlopun baarireissuja.
Aina mukana! <33 Mistään on niin hankala löytää kunnon juotavaa, niin kuljetan mun sheikkerissä aina omat juomat. Jos ette kerro kellekään, niin voin paljastaa juomasekotuksen.;) Salmaria, ananaslonkeroa ja greippimehua, nam!

Keskiviikko
Tosi vaikee aamu. Mulla oli jo salikamat pakattu kassiin ja latarit vedetty naamariin, kunnes tajusin että teen vaan haittaa itelleni, ei se läski itekseen kasva!
Muistatte varmaan mun poikkiksen, joka on kans urheilija. Voin paljastaa näin meidän kesken, että meillä on vakavia ongelmia parisuhteessa, koska se ei tue mua yhtään tässä elämätapamuutoksessa. Oikeesti tosi vaikeeta tyhjentää kolmatta Ben&Jerry -purkkia samana iltana, kun toinen vetää vieressä keitettyjä vihanneksia ja raakoja munan valkuaisia. Eikä asiaa helpota yhtään, että poikkis yritti eilenkin houkutella koko illan lenkille.

Illalla meni tosi hyvin, tarkotus oli lähteä käymään kahdella lähipubissa mutta joinkin 15. Oon niin ilonen, että pystyn tämmösiin huippusuorituksiin!
Tää on mun yks lemppari motivaatiokuvista! <333 Kuvastaa niiiin hyvin mun ajatuksia, tärkeintä ei oo lopputulos vaan ihana darrapitsa
Torstai
Kun tekee elämäntapamuutoksen, näkee ketkä on niitä todellisia ystäviä. Tutut ei oikein kestä tätä mun muutosta ja kateellisia ja katkeria huutelijoita saa sietää joka päivä.
Kävin lääkärillä ja heti on uusi ruokavalio tehonnut! Ennen oli kolesteroli naurettavan pieni, alle 2 mutta heti muutaman päivän jälkeen jo reipas 6. Verenpainenkin on lähtenyt terhakkaaseen nousuun! Tässä taas todistetta, ettei se ruokavalion noudattaminen ole mitään huuhaata!
Mullahan on siis mentaalivalmentaja tätä uutta elämätapaa varten. Löysin sen hauskalla sattumalla, kun meidän lähibaarin Rane tiesi kertoa, että sen kaveri Masa tsemppaa ihmisiä kosteammalle tielle. Ja miettikää, Masa sanoi, ettei palveluista tarvii maksaa, joku muu keino kuulemma löydetään. En ihan tiedä mitä se tarkotti, mutta säästyypä rahaa, ei tarvii juoda mitään Pirkka-olutta!
Iltapalaksi kymmenen pasteijaa ja pullo kokista. Tais siinä yks mansikkakakkukin mennä. Ja pellillinen raparperipiirakkaa.

Perjantai
Aamupäivä meni mukavasti, tilasin ruokatauolle kebabin ja huuhdoin sen alas 1,5 litralla Pepsiä, eikä meinaan ollut Maxia.;) Kahvitauolla pöydät notkui taas vaikka mitä terveellistä, dippivihanneksia ja juureskuutioita, mutta hain mielummin kaapista vähän vanhentuneita Jaffa-keksejä, parempi sekin kun ei mitään. Olis niin ihanan helppoa kuljettaa muovikipossa eväitä joka paikkaan, mutta noudatan ruokavaliota pilkuntarkasti, joten syön vaan kaikkea mikä on pakattu suojakaasuun. 

Himoitsin poikkikseni lounassalaattia, mutta pidin lopulta näpit erossa
Illalla se tuli. Romahdus. Sortuminen. Totaalinen alamäki. Mulla oli vakaa tarkotus mennä uusien ystävieni kanssa ensin alotteleen Peran luo ja sitten Mäkkärin kautta baariin. Tämä suunnittelma oli voimassa, kunnes kävelin etkoilupaikalle salini ohi ja ajattelin aivan nopeasti mennä katsomaan, kun tiimikaverit kyykkää. Niinhän siinä sitten kävi, että en vain voinut katsella ja ratkesin kyykkäämään.
Puolitoista tuntia huhkin kovan jalkatreenin parissa ja sitten sain tarpeekseni ja lähdin kotiin surkuttelemaan mieleni heikkoutta.
Voin kertoo, että vähän harmittaa! Koko viikon kova työ hukkaan yhden typerän lipsahduksen takia, mun itsekuri on niin heikko, en vaan voinut vastustaa raudan ja hien tuoksua.

Lauantai
Aivan järkyttävä morkkis edellisen päivän lipsahduksesta.  Mulle jää niin helposti päälle terveet elämäntavat, jos vähän hairahdan. Niinpä meinasin mennä tekeen vähän aamucardioo, mutta viime hetkellä hainkin Lidlistä puoli kiloo pistaasipähkinöitä ja söin ne kaikki. 

Yritin uuden motivaation toivossa selailla kaikkia pro fat -sivustoja, vaikka tiedän ettei onneen ole oikotietä ja uskonkin hitaaseen mutta varmaan elämäntapojen muutokseen. Ranskalainen kerrallaan kohti uusia kiloja! 
Illalla tiesin, että kohta alkais zumba-tunti ja teki ihan kauheesti mieli mennä sinne, mutta onneksi mun mentaalivalmentaja pyysi mut mukaansa laulaan karaokee Kultaiseen Paviaaniin. Oli tosi kiva ja kaloripitoinen ilta!
Muffinsit on ihanii!!! <33
Sunnuntai

Vaikka kukaan muu ei mua tue mun projektissa, niin rakas isoäitini sentään auttaa! Söin mummolassa vadillisen karjalanpiirakoita, kokonaisen kuivakakun, 14 piparia ja puoli pussia kettu-karkkeja. Taidan käydä mummolassa useammin tän projektin aikana.;)
Sunnuntaisin on aina viikkopunnituksen aika. Jännitti ihan sikana, millasia lukemia vaaka näyttää. Koko viikko on mielettömästi tehty töitä tavotteen eteen, mutta voiko jo näin lyhyessä ajassa saada tuloksia? 
Kyllä, viikon tulos 4,8 kiloa!!! Oon niin ilonen ja kaikki tää on mun ihan omaa ansiota! Totta kai tossa on nesteitäkin mukana, mutta eiköhän siellä rasvaakin ole! Hieno huomata, ettei pieni repsahdus perjantaina tuhonnut koko viikkoa. :))) Nyt mulla on sellanen olo, että 35 kiloa tälle vuodelle on täysin mahdollinen! Nyt täytyy vaan sinnikkäästi vältellä pehmeitä rasvoja ja hyviä hiilareita, niin homma pysyy raiteillaan.
Tässä  vähän kehitys-kuvaa ekan viikon jälkeen.

Olen kyllä ansainnut ihan selvästi huomiseksi cheat mealin. <3 Kävin jo vähän shoppaileen huijauspäivän ruokia ja aion syödä höyrytettyä kukkakaalia, rasvatonta jauhelihaa, kaloritonta purkkaa ja zero-kolaa. Taidan kruunata vielä päivän triplajumpilla. Tiedän, että huomenna illalla on taas tosi ällö olo tosta kaikesta kevytruuasta, mutta heti tiistaina palaan jälleen ruotuun!

Toivottavasti teillä mun faneilla ei nyt oo kauheen pettynyt olo, kun mua ei nähdäkään syksyn kisalavoilla. Mutta säästin teille loppuun yllätyksen! Nyt aionkin tähdätä syömiskisoihin! Valkku sano, että mulla olis siihen just täydellinen fysiikka. Ens talvena on lajiliiton järjestämät SM-kisat ja alotan ainakin niistä ja tähtään tietty heti sen jälkeen ulkomaille. Tulkaa kannustaan ja kattoon, kun tää tyttö vetää porsaan ribsejä kolme kiloo viiteentoista minsaan.;)

Nyt kuulisin mielelläni, et millasia vinkkejä olis antaa mun elämäntapamuutokseen? Onks jollain menossa vastaava remontti elämässään? Kaikki tuki on tosiaan nyt tarpeen, tästä voi tulla pitkä ja kivinen tie, mutta mehän taistellaan. <33

Kaikki yhteydet todellisiin blogeihin, ihmisiin ja tapahtumiin kiistetään.

38 kommenttia:

  1. Hei, mä oon just alottanut samanlaisen elämäntapamuutoksen. Oikeesti! Niin siistii, että joku muukin on samassa tilanteessa. ;D Eilen alotin tämän mun uuden elämän litralla lakritsijäätelöä. Tänään jatkoin ensin laivan aamupalabuffassa. Siellä pyrin kyllä vetämään niitä donitseja ja sokerimuroja, mutta sorruin kuitenkin ottamaan lautaselle pelkästään munia, salaattia ja leikkeleitä... Otin mä kuitenkin vähän pekonia, joten yritys hyvä kymmenen. Yritin kuitenkin paikkailla tilannetta niillä pienillä karjalanpiirakoilla ja vuokaleivällä. ;) Aamupalan jälkeen ryhdistäydyin vanhoja autoja mussuttamalla. Buffetissa sitten korjasin koko potin jälkiruokapöydän kakuilla ja viidellä(!) jäätelöpallolla. Ja kun en saanut loppupäiväksi tarpeeksi pahaa oloa niin korjasin tilannetta vielä järkyllä määrällä irtokarkkeja. Vaikeeta tää koko päivä on ollut, kun jouduin vielä laivalla kävelemään niin paljon portaitakin ja juoksemaan lasten perässä, joten kuitenkin osa noista kaloreista jo paloi. Ja eilenkin poljin aika paljon pyörällä. Mut väittäisin, että kyllä mä ainakin 4kg voisin saada viikkoon tällä. Eli hei perässä tullaan. Vitsi, voisinkohan mäkin tulla niihin syömiskisoihin? Mun täytyy hei heti palkata joku valkku ja itselleni. Toi mun poikkis ois kyl aika hyvä. Se on kerännyt joskus melkein 30kg vuodessa, joten se kyllä tietää miten se homma toimii. ;)

    (Ai hitto mä repesin taas. Tää ois kyl oikeesti enemmän mun laji... röyh! Vedin vielä vähän leipää ja tummansuklaan jämät...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, et löytyy samanhenkisiä! Me voitais ehkä perustaa joku tiimi, jolla valmistautua syömäkisoihin. Ehdottaisin vaikka että otetaan Itämeren paatilta yhteishytti kolmeks viikoks ihan buffetin vierestä ja keskitytään vaan olennaiseen eli syömiseen! Valkut vois tulla kans mukaan, sun valkku kuulostaa aika ammattilaiselta! Ja pyydetään, että henkilökunta poistaa buffetista kaiken terveellisen, ettei tuu hairahduksia. Niin siiiistiiiii!

      Poista
    2. Voi #&%?!! Mä ratkasin taas kyykkäämään mun valkun kanssa salilla. Mä oon niin epäonnistunut. Ja hitto poljin vielä salille ja takaisin yhteensä noin 14km.

      Nimimerkki: oonko nyt epäonnistunut taas?

      Poista
    3. TAAS?? Nyt haet kyllä jotain apua tohon riippuvuuteen, ei tuu mitään tommosesta! Ja ens kerralla taksilla salille, eikä millään fillarilla! Pidä tavote kirkkaana mielessä!!

      Poista
  2. *totaalinen repeäminen* :'DD Kuvittelin, et mikään ei vedä vertoja topless fitness -postaukselle, mut olin väärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Topless fitness on semmonen suurmestariteos, että sen verosta ei koskaan enää tulla näkeen.:D

      Poista
  3. Kiitos (taas kerran), iltani piristyksestä :D En kauhean monille blogiteksteille hekota ääneen, mutta sun postaukset tekevät harvinaisen usein poikkeuksen.. Oot mahtava, ei mulla muuta!

    VastaaPoista
  4. ei saatana. mun on saatava tollanen paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä vois tehdä heti hyvän vaikutuksen Hämptonin asukkaisiin!

      Poista
    2. no niimpä! ja eikös toi aika oivasti kuvaa opiskelijaelämää?

      Poista
    3. En keksi varsinaisesti mitään oleellista lisättävää!

      Poista
  5. Hahahahahahaha :"D kuolin nauruun, eijuma! Parhaita oli nää we hate it tsemppiquotet :"D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin näytät vieläkin kirjottelevan, vaikka kuolit.:D Veikkaan, että we hate it -sivustolle olis markkinarakoo!

      Poista
  6. Oon yrittäny vastaavaa elämäntaparemonttia, mutta aina ku saan muutaman kilon lisää painoa, niin ei mee kauaa ku ne taas lähtee pois. Tää on kai sitä jojoilua. Viikonloppuna oli hyvät saumat alottaa taas uus elämä, ku olin porukoilla ja sielä pöytä notku herkkuja. Eka päivä lähti hyvin käyntiin kolmen jätskin voimin, mutta sitten se koko homma vähän lässähti ku koirakaverit tuijotti niin anovasti, että pakkohan niitä oli käyttää juoksulenkillä. Sitten oli kans kaikkee ruoholeikkuuta ja muuta hyötyliikuntaa mitä oon yrittäny vältellä. Maanantaina karu totuus iski päin näköä...aamupaino oli laskenu puoli kiloa. Siis apua. Pitäs kai itekki hommata joku valmentaja, joka laittais ruokavalion kuntoon ja vahtis että pysyn töitten jälkeen sohvalla.
    Urakkaa helpottas huomattavasti jos pystysin vaikka kaljaa juomaan, mutta se on niin pahaa...oon monta kertaa koittanu, mutta en kykene. Maustamaton hera veteen sekotettuna on vaan niin paljon parempaa. Oisko mitään vinkkejä tähän ongelmaan?

    Mulle kans tuommonen paita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi jojoilu on niin paha! Sitä aina jotenkin repsahtaa ja kilot lähtee, huoh... Pystyisikkö tekeen ne työt kotona sohvalla, niin ei palais turhaa kaloria töihin menemällä ja siellä huhkimalla? Ei tosta nimittäin muuten taida tulla mitään, sori vaan!! Toi hera on kans mun heikkous, mutta ootko sellasta koittanut että sekotat siihen liemeen kolme desiä sokeria, niin ei menis juoma ihan hukkaan?

      Kohta lähtee varmaan tommosesta paidasta joku massatilaus paitapainoon.:D

      Poista
  7. Hahahhaaaaa, mahtava! :D Ollaan samiksii, mullakin on tollanen FATmix-sheikkeri. :D Lihasinko-perhepizza kuulostaa aika rankalta, mitä siihen tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fätmixi on niin söpö <333 Isot pojat kerto, että lihasingossa on vähintään kolmee lihaa.:D

      Poista
    2. En oo ennen kuullu lihasingosta, mutta armeijassa tuli syötöä joskus teurastajanpizza missä kaikki 4 on lihaa.
      Ja tämä ihan for real.. :D

      Poista
    3. Sen jälkeen saatto vähän närästää. :D

      Poista
  8. :DDDD jatko-osaa odotellessa... Sun tapauksessa jatko-osat ei onneksi näytä menevän yhtään huonompaan suuntaan niinku yleensä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina tietonen riski tehdä menestykselle jatko-osa.:D Täytyy taas pari kuukautta kerätä inspiraatioo.;)

      Poista
  9. Voi Anni, sun pitää varmaan jättää sun poikkis! Sen kuuluis tulee sua ja hyväksyy sut sellaisena ku olet, ansaiset niin paljon parempaa... :'( Jaxuhali <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3333 Niin mä oon kans miettiny, aika törkeetä ettei se sillai yhtään ajattele mun parasta! Luulen, että tosta naapurin karaokebaarista löytyis ehkä sellanen poikkis joka oikeesti välittäis musta <33

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Se on kato uusinta uutta inspiration-sivujen joukossa.;)

      Poista
  11. Pitääkin tulostaa tää bloggaus vinkeiksi kun massaa pitäisi saada lisää! Ootko kokeillut Weight Gain 4000? http://en.wikipedia.org/wiki/Weight_Gain_4000

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Weit geini neljä tonnia olikin hyvä vinkki, auttaa varmasti projektissa!

      Poista
  12. Juuh tätä linjaa on tullut vedettyä viime päivät.. hyvin on toiminut myös. =) Annan nyt itselleni luvan ratketa terveysruokiin ja treeniin taas tostaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni retkahdus on toki välillä ookoo, ei muutaman päivän ratkeaminen näy vielä missään. ;)

      Poista
  13. Kaks blogia joissa olevista kirjoituksista tulee hyvälle mielelle ja saa nauraa ääneen ja tää on toinen niistä. Kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon itsellesi, kiva kuulla, että viihdyttää! :)

      Poista