sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Rouva vihreä ja hyvä heräteostos

Vihdoin sain täpäriin nastarenkaat, ite en ihan jaksanut niitä vaihtaa, niin Rahkaäijä ritarillisesti hoiti homman. Kelit alkaa olemaan sitä luokkaa, että ilman nastoja meno on vähintään hengenvaarallista.
Vihreän pyörän vanteista paljastui iloinen yllätys, vihreät vannenauhat!
Jalat otti itteensä aika kovaa torstain ja perjantain reeneistä ja koskaan ei ole koivet olleet yhtä kipeät, kuin eilen. Jos olisin tiennyt tulevat kivut, olisin ottanut etenkin etureisi-treenin vähän iisimmin. Ei juurikaan naurattanut, kun joka askeleella sattui ja tuolilta oli äärimmäisen työlästä nousta. Mutta kuten ennenkin todettu, tyhmää nurista itse aiheutetusta kivusta! Rahkaäijä väitti, että kevyt pyöräily avaa jalkoja (NOT!) ja lähdettiin taas kiertämään Suolijärveä täpäreillä.
Rouva vihreä harrastamaan lähdössä

Rahkaäijän arskalasit oli vielä räikeämmät, jos mahdollista


Upposin hankeen ja sekös nauratti!

Tänä aamuna jalkaolot olivat jo paljon vetreämmät ja heti formuloiden jälkeen(!?) lähdettiin  tsekkamaan Tormnent ´13 -messut Pakkahuoneelle. Protskupatukoiden maistiaisilla ja ilmaisilla kokeilu-salijäsenyyksillä ei ollut mitään rajaa, nyt olisi mahdollisuus mennä tsekkaamaan GoGo, Powerhouse Gym ja Polte. Etenkin jälkimmäisen mainostetut 42 kyykkypaikkaa ja 80 leuanvetopaikkaa kiinnostaisi!
Lisäksi mukaan tarttui melkoinen  heräteostos, jota olin kuitenkin jo pidemmän aikaa harkinnut...


Vibram fivefingersit salikengiksi! Olen jo monta vuotta pyöritellyt ajatusta barefoot-kenkien hankkimisesta ja nyt osui tilaisuus testata popoja ja hyvä tarjous kohdalle, joten kovin kauaa en joutunut harkitsemaan. Oudokseltaan etenkin vasemman jalan varpaat on hankala saada omiin koloihinsa, mutta kengät tuntuu tosi hyvältä jalassa. Odotan innolla, että pääsen kyykkäämään ja juoksemaan nuo jalassa, sitten mahdollisesti lisää raporttia aiheesta.

Vibramit oli jo tänään jalassa selkätreenissä ja yritin alta kulmien katsella, ihaileeko kukaan niitä (miten niin pitäis keskittyä enemmän omaan treeniin?), mutta en ainakaan kuullut suurempia kateuspuhinoita. Treenistä sen sijaan oli jo poissa kaikenlainen löysäilypuhina ja selkälihat sai kyytiä. Rikoin ohjelmaa vastaan sen verran, että en tehnyt kaikkia selkäliikkeitä superina, ainoastaan kulmasoudun ja alataljan. Tempausote-mave jäi myös tekemättä, takareidet ei kaipaa yhtään enempää raunioitumista. Olkapääliikkeiden kohdalla jotenkin ihan unohdin kaikki supersarja-jutut, mutta 15 kilon dumppelit nousi pystypunnerruksessa taas ihan kevyesti. Päälle vielä vipareita oikein huolella ja takaolkapäitä, niin olin tyytyväinen!

Loppupäivä kuluu vahvasti ruokaa sulatellessa, siitä huolen piti Coussiccan sapuskat. Etenkin Rahkaäijän pinnaa kiristelee liian pienet ravintola-annokset ja sen takia Coussicca onkin ihan kantapaikka, sieltä ei nälkäisenä lähdetä! Ruokien jälkeen oli pakko todeta taas vanha lempisanontani. "En syö enää ikinä mitään. Paitsi illalla rahkan."
"Ota nyt jo se kuva, että pääsen tuhoamaan paistinpannullisen maksaa!"
Rahkalaskuri vuoden alusta: 133

16 kommenttia:

  1. Mitämitämitää sulla on tuossa lautasella? Näyttää tolkuttoman hyvältä, oikeesti!

    Väli-informaatio jäätelönmetsästyksen tuloksesta: tiedän, että sitä pb-penändjerriisiä on tulossa kaupungissamme YHTEEN ruokakauppaan, mut sitä ei oo vielä siellä!! ARRH! Ja huomenna meinasin tehdä mave-enkat. No en tee, kun en oo saanut pb-jädeä :( Säätänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli metsästäjänleike (ihan ekaa kertaa söin!) ja etenkin toi sienihässäkkä oli herkullista!
      Mullakin oli väli-informaatioo asiasta! Näin just tänään Cittarissa sitä, mutta sitten homma kaatu siihen, että siinä oli VADELMAHILLO-sydän keskellä. Hei ihan oikeesti, vadelmahillo pois mun jäätelöstä. Ei tullu kauppoja vielä, koitan päästä hillosta yli. Eikä enkoista tarvii haaveilla, jos ei oo tankkaus kunnossa!

      Poista
    2. Hilloa? Jäätelössä? MAAPÄHKINÄVOIJÄÄTELÖSSÄ?

      NNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooo....... Meijän tankkaukset on nyt pilalla. En mee enää ikinä salille. Hmph ;(

      Poista
    3. Joo en tajua mikä vatun vitsi se on olevinaan! Olisivat nyt laittaneet jonkun kinuskiköntin tai jotain sinne, eikä mitään hilloo. Bulkki pilalla!

      Poista
  2. Däämn, kun me ehdittiin tuonne Tormentiin ei siellä ollut enää kuin noita GoGo:n testipasseja, ja mää en sellaista tarvii, kun mä käyn siellä muutenkin. Tuota Poltetta olisi hauska käydä testaamassa.

    Coussica on kyllä, noh... ruokaisa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, näköjään nopeet söi ja hitaat ei. En ole ihan varma, lähdenkö GoGouta testailemaan, vaikka ihan naapurissa onkin, mutta Polte täytyy käydä tsekkaamassa.
      Cossiccassa on sellasta ruokaisaa ja hyvää old school -hengeä, eikä mitään näperrystä.:D

      Poista
  3. Rahkaäijällä kyllä hyvä ilme vikassa kuvassa. Taitaa olla yhtä iso maksan ystävä kuin minä?

    Fivefingersit on mulla ollu salikenkinä nyt noin kuukauden. Aivan loistavat siihen touhuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aina se uhoaa syövänsä ravintolassa jotain muuta kun maksaa, mutta sortuu joka kerta.:D
      Ensituntuma oli todellakin hyvä viisvarpaista! Oletko juossu sellasilla koskaan?

      Poista
    2. Pari muutaman kilsan lenkkiä oon juossu. Toimii siinäkin hyvin.

      Poista
  4. Tossa toisessa fotossa oot ihan pankkirosvon näköinen ;)
    Rahkaäijän pitäisi saada sen verta itestään irti,et sais' sulle porttikiellot vaateosastoille... mut vaikea on homma! Niin paljon sulla noita valeasuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai ennemminkin pikaluistelijalta?;)
      Meillä on Rahkaäijän kanssa semmonen sopimus, että se ei estä mun valeasuostoksia, niin mä en rajoita sen polkupyörän/moottoripyörän renkaiden ostamista!

      Poista
  5. Toi sun pyörä on kyllä upean värinen! Hitto kun pitäis itellekin hankkia uusi pyörä mutta en tiedä niistä mitään... :D

    Miksi muuten teet mavea tempausotteella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin ihailen sitä ihan päivittäin!:D Ihan sikaa ei kannata ostaa säkissä, että sen verran kannattaa ottaa selvää, fillaritori.comissa on hyviä käytettyjä
      Teen nyt viimeistä viikkoa Muscle Challenge -ohjelmaa ja siinä on selkäpäivässä tempausotemave. Se oli ennen tätä ohjelmaa mullekin ihan outo juttu, mutta hyvin tuntuu selkään käyvän!

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, täytyykin selailla fillaritorin valikoimaa. :)

      Poista
  6. Voi jeesus teidän arskoja :D

    Toi Polte vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä, olisi varmaan oma salini jos vaikuttaisin Tampereella nääs.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, ei juurikaan hävettäny, kun lenkillä tuli jotain propyöräilijöitä vastaan.:D
      Se on kieltämättä houkuttava, mutta tällä hetkellä yliopistoliikunta on hinnoiteltu niin kilpailukykyisesti, ettei edes 80 leuanvetopaikkaa pärjää sille!

      Poista