sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ilmaisia lounaita onkin!

Raikasta sunnuntai-iltaa! Viikonloppu on kulunut vankasti ruokapöydän ääressä ja sohvalla vaakatasossa maaten, tämän päivän salitreeniä kuitenkaan unohtamatta. Se, joka väittää, että ilmaisia lounaita ei ole, voi mennä muualle syömään kalliita aterioitaan, sillä viimeisen parin päivän aikana on syöty niin poropitsaa, kuin gulassiakin ja tänään vielä sunnuntai-lounas Amarillossa.
Jälkiruuatkin kohdillaan, viittä eri jäätelöä! Lakritsi voitti, etualan valkosuklaa oli pettymys.
Tuotiin Kalifornian reissulta Storage Wars -lautapeli ja eilen jäätelö-ähkyn jälkeen pöydän ympärille kokoontui neljä ankaraa Huutokaupan metsästäjät -fanaatikkoa. Peli oli ihan huippu! Etenkin Rahkaäijän meklarin otteet aiheutti kevyttää huutonaurua. "No niin, no niin! Nyt on hyvää tavaraa varasto täynnä! Satanen tarjottu, tuleeko kaksi sataa?" Yksi ainoa huono puoli pelistä löytyi, jouduttiin vähän itse piirtelemään nollia satasten perään, kun dollarit ei meinannut riittää. Mutta jos on kulkua Walmartiin päin, tämä peli kannattaa napata mukaan!
Dollareita,  varastoja ja Pepsi Maxia.

Ensimmäinen kierros meni kohtuullisesti, vaikka huutamassani  varastossa olikin arvoton roskasäkki.
Eilen oli ihan lepopäivä liikunnan osalta, mutta silti olin heti aamulla yhdeksältä salilla. Rahkaäijän sisko Silja toivoi neuvoja salitreeniin ja toivottavasti saikin joitakin hyviä perusvinkkejä. Salitreeni ja liikunta yleensäkin ovat aiheita, joista en kyllästy jauhamaan ja auliisti jakelen neuvoja ja apua kaikille lähimmäisille, jotka sellaisia kaipaavat. Koen, että omalla muutaman vuoden treenikokemuksella pystyn ihan perusliikkeitä neuvomaan, ei se kuitenkaan mitään ydinfysiikkaa ole.

Tänään lähti käyntiin Muscle Challengen seitsemäs viikko. Tämä on sellainen "kevyt" viikko kahden kovemman jälkeen. Perussettiä ei kuitenkaan ole vieläkään luvassa, treenin jokaista liikettä tehdään kaksi sarjaa 10-15 toistolla ja molemmat sarjat aivan loppuun asti. En ole koskaan moista koittanut, ja jo näännyttävän pitkien sarjojen sisäistäminen on ihan oma juttunsa. Etenkin selkätreenissä tyyli tuntui kuitenkin toimivan, toisissa sarjassa oli tietysti tingittävä painoista, kun jo ensimmäinen tehtiin failureen asti. Erityisen tyytyväinen olin alataljan hyvästä tuntumasta. Tänään sovelsin sen verran, että korvasin tempausote-maastavedon polven päältä vedolla, koska takareidet on aivan jumissa ja epäilin hieman kykyjäni vetää maastavetoa failureen asti yli kympin sarjoilla.
Harvinaisen tuima ilme. Jännä lehti muuten tuo Bodaus, joka numerossa samat ihmiset haasteltavana, pysyy ainakin perässä mitä Ultra-Saarinen touhuaa. Mielestäni julkaisu on muuten viime aikoina muuttunut vähän liikaa ns. naisten lehdeksi, huomaa jo kannen värimaailmasta.
Olkapäätreeniin olin myös tyytyväinen, pystypunnerruksia, vipareita ja takaolkapäitä. Myös näihin kaksi sarjaa ja molemmat täysiä loppuun -tekniikka sopi kohtuullisesti. Jännää nähdä millaiseksi esimerkiksi raskaat jalkatreenit muodostuu tällä metodilla. Voisin veikata, ettei luvassa ole ainakaan sateenkaaria ja yksisarvisia...

Ja koska kaikki siellä kotiruutujen ääressä kuitenkin kaipailevat myös vähän Rahkaäijä-kuulumisia, kerrottakoon, että sitkeä kevätflunssa on hieman latistanut miehekkäitä treenitunnelmia. Mutta Gran Turismoa on hakattu sitäkin enemmän. Pelkäänkin pahoin, että maastaveto on jatkossa mahdotonta, koska pleikkariohjain on tainnut kasvaa herran käteen kiinni. Onko vertaistukea tarjolla, muita pleikkarileskiä?

Rahkalaskuri: 106

8 kommenttia:

 1. Haha, pleikkarileski :D Syvimmät osanottoni, kaima, ei varmastikaan ole helppoa sulla siellä. Raukka </3

  Bodaus-lehden suhteen oon muuten tasan samaa mieltä! Onneks laitoin äidin maksamaan, ei kuluneet omat rahat moiseen. Saanko kysyä, mitä v*************'''' jne jotkut tukkalaitteen kohennusvinkit, manikyyriohjeet jne. tekee lehdessä, jonka nimi on BODAUS? Seriously hei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osanotosta, tiedän, että oot mun tukena.<3 Elämme kovia aikoja, mutta mua on kyllä myös syytetty blogileskeyden aiheuttamisesta, että tilanne taitaa olla tasan.:D

   Toi on ainoita lehtiä, joita salille tulee ja ihan vuoden aikana on melko erikoislaatuinen suunnanmuutos tapahtunut. Ennen oli kellarissa farmarikävelyä reenaavia lihakasoja, nyt on naaman kampaamista ja kisabikineitä yhä enenevissä määrin. Itse pidin lihakasoista.

   Poista
 2. Mä jäin nyt vähän kaipaamaan tarkempia jätskiarvosteluja, samaan tyyliin kuin ne salmiakkipastillit joku aika sitten. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, enpäs ajatellutkaan, että sellasen olis voinut tehdä! Voin antaa tässä pika-arviot, jos sopii.:D

   Vanilja-valkosuklaa: Sopis ehkä mustikkapiirakan kanssa, mutta muuten en ostais. Perustylsä esitys. Pisteet 3-/5

   Pohjolan marjat: En pidä marjajäätelöistä, eikä tämä tehnyt poikkeusta. 2/5

   Lakritsi: Hyvä hinta-laatusuhde, ihana lakritsin maku, kokonaisuutta olis parantanut isommat ja runsaammat lakritsi-sattumat. 4,5/5

   Minttu-suklaa: Massin minttu-suklaa-palkkari on pilannut kaiken minttu-suklaaseen liittyvän ikuisiksi ajoiksi. Liian pieniä sattumia. 2/5

   Karpalo-kinuski: Yllättävän raikas, sopii aikuiseen makuun. Kinuski oli nam! 4/5

   Pakastimessa olis ollut vielä päärynä-jätskiä, mutta voin maistamatta sanoa, että 1/5. Ei uppoa, siks se ei päätynyt tohon pöydälle.

   Ole hyvä.:)

   Poista
  2. Jee, kiitos! :D
   Tuota lakritsijäätelöä pitääkin testata. Karpalo-kinuskia olen maistanutkin, ihan jees. Ainot on yleensä ollut mun mieletä hyviä.

   Poista
  3. Ainot on kyllä todella hyviä, samoin noi Creamy-jäätelöt. Osa niistä on kyllä ihan ällömakeita, mutta sehän ei mua haittaa.:D

   Poista
 3. Hei kiitos jäätelöarviosta! Jäätelöä ei tule näin talvisaikaan kauheasti syötyä, kun on muutenkin jäässä, mutta kesällä sitten taas. Onkohan rommirusinaa tollasissa pöntöissä?
  Tuohon plekkarileskeyteen otan osaa. Täällä kärsitään tekstitvleskeydestä:( Sellasta tv:tä ilman teksitv:tä ei taida saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vanha jäätelönmyyjä, niin arviot sujuu.:D
   Tollasta Ingmanin Creamy-jäätelöä itse asiassa on rommirusina-maussa myös, maistoin joskus. Mä en siitä oikein digannut, mutta rommirusina ei uppoa muutenkaan.
   TekstiTV-leskeys?!:D Se on varmasti rankka osa. Saisko tekstiteeveen kytkettyä jotenkin pois päältä?

   Poista