tiistai 5. maaliskuuta 2013

Siivoustalkoot, synttärimies ja tyhjät arvat

Anopin pitäisi ehdottomasti käydä enemmän kylässä, jotta tulisi siivottua kunnolla useammin, kuin kolme kertaa vuodessa.
Cillit Bang, tappaa kodissa ja puutarhassa.
Syynä anopin harvinaislaatuiseen vierailuun on se, että Rahkaäijä, tuo miehistä uljain, saavuttaa tänään kunniakkaan 26 vuoden iän! Lahjukset Lauri sai jo eilen ja ainakin pyöräilykirja taisi osua maaliin. Paksussa opuksessa riittää luettavaa ja ihmeteltävää. Saattoi ostoksessa ehkä vähän olla oma lehmäkin ojassa, innolla odotan, että ehtisin itsekin kirjaa kunnolla silmäilemään.Mikä ihana tekosyy lähteä uudestaan Kaliforniaan.
Käytiin tänään noutamassa Postista Massin paketti. Halvat proteiinipatukat houkutteli tekemään tilausta ja oli tietenkin pakko tilata vähän muutakin, jotta säästettiin viiden euron postikulut. Viiden kilon palkkariämpärit ei meillä juuri nurkissa pölyty ja omega-kolmoset 500 kapselin pakkauksessa oli melko halpoja. Protskupatukoita otettiin kahdessa maussa, minttu-suklaa (yöööörgh!) ja appelsiini-suklaa. Jälkimmäistä tuli jo maisteltua ja ihan meheviltä Jaffe-keksiltä maistui, nam!
Erityisesti pidän patukoiden pahvilaatikosta, ihan niin kun patukkakauppa olis kotona!
Tuhtia settiä.
Postireissulla kävin myös vaihtamassa kaikki jääkaapin ovessa roikkuneet vanhat raaputusarvat uusiin ja sainkin 21 euron voitoilla neljä uuttaa kivaa arpaa. Ärrän jonossa kohtasin kuitenkin todellisen päivän turn off -ihmisen, aito kantasuomalainen juntti rähjäsi myyjälle lottokupongeista, ihan ilmeisesti vaan sen takia, että veijarin tilillä olikin yllättäen liian vähän rahaa lunastaa kupongit. Siedän aika huonosti tuollaisia karkeasti käyttäytyviä pölvästejä ja enkä yleensä malta olla hiljaa. En malttanut nytkään pitää mölyjä mahassa, vaan kohteliaasti huomautin ukolle, että olis ihan ok, jos osaisit käyttäytyä. Ukkeli lateli jotain karkeuksia ja lähti meneen. Lauri epäilee, että joskus vielä saan puukosta tai nyrkistä, kun säännöllisesti ojennan kanssaihmisiä, mutta en vaan pysty kestämään tuollaista typeryyttä.
Keno ja Onnensanat on lemppareita!
Kotona odotti ihanat raaputustalkoot, mutta oih ja voih, kolmesta arvasta vain yhden euron voitto. Toivoin vähän mehevämpää saalista. Mutta raaputuksen kutkuttavaa ihanuutta ei vie mikään!
Ei voittoa synttärisankarille.
A ja L jäivät ikävästi puuttumaan
Tänä iltana synttärivieraat saavat "nautiskella" kuplateetä ja pakastekakkua, mutta sitä ennen taidan käydä haistelemassa raikasta talvi-ilmaa polkupyörän kanssa. :)

10 kommenttia:

 1. Hieno pyöräkirja ja hyvä ,että ojensit kioskin asiakasta. =)

  Määkin viime viikolla ojensin erästä tupakoitsijaa joka oli ennen mua kauppajonossa osti röökiä ja pihalla parkkipaikalla repi ennen autoon menoa askin auki ja heitti roskat maahan vaikka roskis oli viiden kävelyaskeleen päässä. Sanoin sille miehelle, että on hieman epäkohteliasta heitellä roskat kiinteistön pihaan. Vähän mies ainakin hämääntyi ja mumisi jotain, että se oli nyt tän kerran epäkohteliasta. Ja tää ei ollut edes mikään nuori ja hulvaton keskenkasvuinen mies vaan joku 50–60 vuotias, että olis luullut sen osaavan jo roskat roskiin laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin oon muutaman kerran huomattauttanu roskia viljeleville miehille(!), että haloo, onko valoo, roskis metrin päässä. Ihme homma, kun joillekin ihmisille huono käytös ei tunnu tuottavan minkäänlaisia tunnontuskia. Mutta mun mielestä saa aina vähän sanoo, koska se on ees jonkinlainen merkki öykkärille, ettei oo ehkä täysin sosiaalisesti hyväksyttävää.

   Poista
 2. Ojentaja treenit sujuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä näin on, kun välillä treenaa niin pysy ojennusvoimat!

   Poista
 3. minä inhoan arpoja! siinä ehtii muka kuvitella että voittais, hetkisen jo suunnittelee upeaa tulevaisuutta hienoine autoineen ja pulleine lompakkoineen, mutta aina se on tyhjä :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan sulla joulukalenteriarpakin, muistan! Mutta sehän on justiinsa ihana, kun hetken voi mehustella, että kohta tulee 60 000 euroa.:D Joskus on ison voiton tultava, kun tarpeeks raaputtaa, vai miten se meni...

   Poista
 4. Blogisi on kovin koukuttava, kiitoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kommenttisi on tosi kiva, kiitoksia! :))

   Poista
 5. Ärrä on ilmeisesti aika nihkeä duunipaikka just noiden aktiivivedonlyöjien (lue peliongelmaisten vuoksi). Ei ole mitenkään tavatonta että raviveikkaajat kyttäävät telkkaria viime sekunneille asti odottaen jotain ratkaisevaa tietoa hepasta tai kelistä ja sitten ryntäävät jonon ohi tiskille. Jos online-kone temppuilee niin käydään melkein myyjään käsiksi kun veto ei ehdikään sisään.. Sairasta. Tiimari on varmaan ihan hyvä duunipaikka Ärrään tai Siwaan verrattuna :)

  Ite voitin joulukalenterista 50 euroa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin kuvitella, että se on muutenkin asiakaskunnaltaan melko haastava paikka. Pitkät aukioloajat yms. Kyllä, Tiimarissa on kivaa, eikä kenellekään tarvi myydä siellä kaljaa.:)

   Mä voitin kans kerran 100 markkaa!

   Poista