tiistai 12. maaliskuuta 2013

Piristyspyöräilyä ja sarvikuonoilua

Aamulla kiinnostus elämää, koulua, sporttailua, syömistä, hereillä olemista ja aivan kaikkea kohtaan oli tämä.
Satunnainen tiistai-masennus oli vallannut ihmisen. Energiapiikki tuli kuitenkin yllättävältä suunnalta. Pirtsakka puhelinmyyjätäti kauppasi Hesaria ja palkkapäivän huumassa tilasin sitä kaksi kuukautta. Innostuin lehtitilauksestani (lehtien lukeminen <3) niin paljon, että jopa otin tyynyn naaman päältä ja Lauri tiesi tilaisuutensa tulleen ja houkutteli mut pyörälenkille. "Ajetaan Suolijärvi vaan kerran ympäri." Olin hyväuskoinen hölmö toista kertaa kymmenen minuutin sisään ja apaattinen aamupäivä olikin vaihtunut maastopyöräilyyn. "Kerran Suolijärven ympäri" vaihtui kylläkin puolentoista tunnin lenkkiin Suolijärvellä, Pehkusuolla ja tämän kauden uutuudessa, Karkuvuoden endurorännissä.
Toisten pyörät sulautuu seinään, toisten ei.

Suolijärvellä

Cut the trees, not the bar

Olisko aika ostaa Reverb-tolppa?

Karkuvuoren enduroränni oli levee kun motari, mutta vähän liukas mun renkailla.

"Kato, liirasin mun pyörällä!"
Pyörälenkin ansiosta kiinnostus elämää kohtaan parani noin 97,6 prosenttia, eikä tyynyn alle piiloutuminen houkuttele enää yhtään. Jos innostus kasvaa tätä vauhtia, illalla voisi vielä riipaista etureisi-treeninkin!
Hyvä ruoka, parempi mieli. Etenkin kun se ruuan on laittanut joku muu!
En tiedä, kuinka paljon aihe nimeltä räkä kiinnostaa teitä, rakkaat lukijat, mutta silti aion siitä sanasen sanoa. Viime aikoina elämänlaatua on heikentänyt raivostuttava, mutta ei kovin vakava-asteinen räkäisyys. Eilen meni isosti hermo ja kävin ostamassa sarvikuonokannun. Olen kuullut villejä huhuja, että se helpottaa tukkoista oloa, mutta vapaaehtoisesti veden nenään laittaminen ei ole juurikaan houkutellut. Ensimmäinen sarvikuonoilu vähän jännittikin, mutta en voi tarpeeksi ylistää sitä autuasta olotilaa, joka jälkikäteen seurasi! Henki kulki suunnilleen paremmin kuin koskaan, kiitos sarvikuono! Nyt tiedän, mitä teen koko kevään, kun ilma muuttuu keltaiseksi siitepölystä. Onks muut kokeillu tätä kivaa harrastusta?
"Joo, mä oon ollut mainosmallina. Olin vuonna -97 tossa sarvikuonokannupaketissa lorottelemassa vettä röörejäni pitkin sensuellisti suu vähän raollaan."
Ja hei muuten, vähän helemee, että Rahkamuijalla on 60 blogger-lukijaa ja monta muutakin lukijaa päälle! Ootte kaikki tosi kivoja (tiedän sen) ja oon aina ihan innoissani, kun joku muistaa kommentilla. Rahkamuija tykkää!

Rahkalaskuri: 109

29 kommenttia:

  1. "Miellyttävää ja piristävää perussivistystä" :D Nenäkannuilusta uusi oppiaine kouluihin siis! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ilmeisesti tähän asti ollut täysin vailla perussivistystä.:D Paketissa lukee myös rohkaisevasti "Kannuun on vain tartuttava!"

      Poista
  2. Ihanan näköinen pyöräretki. Tollanen piristää varmasti! Kiva blogi sulla, ilo lukea juttujasi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mahtavaa, kun pyöräilymaastot on tosi lähellä, niin vastaavia retkiä voi tehdä aina kun haluaa.:) Kiitos paljon!

      Poista
  3. Ajatteko te noita talvimaastolenkkejä pyöräilykengillä vai ihan jollain talvikengillä? Näyttäis kuvissa ihan normi kengiltä? Mulla palelee nii varpaat pyöräkengissä kengänsuojista huolimatta ja lisäks talvella klossit menee ihan lumeen tai tulee jalat kiinni pyörässä kaatumisia :D Ainaki mulle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta klossien lumistumisesta/jäätymisestä ja siitä aiheutuvasta "en saa kenkää kii polkimeen *kele": vaihdoin ite suosituksesta SPD-polkimet Eggbeatereihin, niin johan loppui tommoset ongelmat. Että suosittelen!

      Poista
    2. Mulla on tossa täpärissä ihan flättipolkimet, samoin Laurilla. Suurimmaksi osaksi siksi, että en koe klosseja oikein mukavaksi maastossa. Ja maihareissa varpaat pysyy lämpösenä!

      Noi Eggbeaterit myös näyttää todeilla päheiltä ja on varmaan aika kevyetkin!

      Poista
    3. Määki ajelen nyt talvet ihan muilla kengillä kuin pyöräilykengillä. Tarkenee viissataa kertaa paremmin.

      Poista
    4. Niin justiinsa, koko kesän ehtii kuitenkin käyttää pyöräilykenkiä!

      Poista
  4. Aaah, mä repeilin täällä tuolle sarvikuonomainonnalle! :D Itselläni on kyllä suuri aukko sivistyksessä, pitäisi ilmeisesti vain tarttua kannuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, tädistä on toinenkin kuva paketissa, siinä hän iloisesti niistää! Joo, kuule sivistysaukot on heti paikattava, sillä onhan nenähuuhtelu "hienostonut ja tehokas tapa" siivota nenä.:D

      Poista
  5. Säkin oot tosi helmi. Ja kiva. Siksi saat haasteen: http://kunnonkaipuu.blogspot.fi/2013/03/haaste-viikon-menu.html

    Tuleeko jälkkärivinkkinä joku rahkaherkku?

    Kauheen sopivasti sulla oli just ruokakuvakin tässä postauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa, avasin sun postauksen äsken, ennen kun huomasin tän kommentin ja salaa toivoin haastetta.:D Eli JEE ja kiitos!
      Joo, Pepsi Max -rahka varmaan kovasti kiinnostais kansaa. Ei vaan, saa nähdä mitä keksin (=Rahkaäijä keksii)!

      Poista
  6. Käsittämättömän vanhanaikainen ja vanha kuva tossa sarivkuonokannussa. Pitäis varmaan ideoida uus kuva ja tehdä siitä mainos ja myydä niille. Sää voit olla mallina ja mää kuvaan. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että nenäkannujen myynti lähtis räjähdysmäiseen kasvuun, kun uudella hienolla ulkoasulla sitä ei tarvis piilottaa apteekin pimeimmän nurkan ylimmälle hyllylle.:D

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Vähänhän se muistuttaa jotain keskiaikaista kidutusvälinettä, mutta on ihan megahyvä! :D

      Poista
  8. käytän lähes päivittäin kannua. :) ihanasti helpottaa tukkoista oloa vaikka ei sen käyttö mitään herkkua olekaan. nenäkin kuivuu kivasti, joten siitepölyaikaan saattaa veret tulla muutamaan otteesee nenästä :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, vihdoin joku, joka kuuluu kannujengiin!:) Mä olenkin miettinyt, että kyllä sen suolavesi varmasti vähän kuivattaa. Eli kohtuus sarvikuonoilussakin.

      Poista
  9. Kerran reissulla kävin kans suolijärvellä ajamassa, varsin hyvää reittiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä päin on muutenkin hienoja pyöräilypaikkoja, etenkin näin talvella!

      Poista
  10. Moi Rahkamuija!

    Pakko oli heittää kommentilla, kun tuo uljas sarvikuono näkyi päätyneen sinunkin hellään huomaan.
    Muistan että ekan kerran tuon nähdessäni taisin itkeä muutaman kauhun kyyneleen, kun äiti tuuppasi kouraan ja tuumasi että "lutraa röörit auki".
    Mutta kappas vain, niin se vain toimi, varsin epähoukuttelevasta pakkauksesta ja etenkin tästä perussivistys-kommentista huolimatta, nenästä hönkii kuin uudestisyntyneenä ja jotenkin avoimempi olo koko naamassa!

    Huippublogi, luen salaisen intohimoisesti joka postauksen.
    Jopa salille olen heikkoina horjahduksen hetkinä ajatellut meneväni, ihan vaikka en oo oikein kunnolla koskaan käyny.

    Onko Karkuvuoren ränni muuten megapaha?
    Uskaltaako sinne tyttö lähteä (salaa)?

    Pyöräily piristää, koska pyörä on vihreä.
    Mä tiedän, mulla on kans vihreä konkeli :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sirpatti ja kiva, kun heitit kommentilla!
      Kyllä sarvikuonon pitäis nauttia vähän suurempaa kansansuosiota rumasta paketistaan huolimatta, on se vaan niin piristävää.
      Mukava kuulla, että blogi aiheuttaa salaisia intohimoja ja jopa saliaikeita. Salia suosittelen lämpimästi!

      Sanoin rännin ajettuani, että en mene enää ikinä sinne uudestaan, mutta luultavasti kuitenkin meen, kun nyt tiedän millanen se on. Suurin ongelma oli, et se oli aika liukas, kun päällä oli vähän uutta lunta ja mulla ei ollut nastoja. Että kannattaa mennä kokeileen vaikka salaa, ei tosiaankaan ollut mikään tappovaikea.
      Aika hyvä teoria! Millanen pyörä ja onko hyvän värinen vihreä?:D

      Poista
    2. Täytyy varmaan jonkun harjoitella tuollainen sarvikuonotusilme ja tarjota sitä tuonne valmistajalle että "heii, miten ois jos vähän päivitettäis?" :D
      Salille pääsemistä hidastaa nössötys, ei voi vaan yksin lähteä raapimaan nenää että mitäs täällä pitäis tehdä. Verkkareissakin reikiä!

      Spooria on tullu ajettua jo unissakin, se on ihan lempparipaikka kun melkis takapihalta lähtee, mutta pikku lisäkiekahdus houkuttaa.
      Senhän vois sinne rännille tehdä, kun sen ekana löytää :D

      Unohtui ensimmäisestä viestistä kommentti että ei vitsi, mä tajusin noista Rahkaäijän spandexeista että näinpäs sen ihan ulkoilmassa spoorilla tänään! :D
      Aattelin eka että olen kyllä kyseisen hahmon jossain nähny, mutta mystisesti ei heti ekana Rahkablogi juolahtanut mieleen (en tajua miten??).

      Vankka piristysteoria pohjaa neonvihreään, pinkein kahvoin tehostettuun
      menokiituriini.
      Merkkiä Orange, mallia Five.
      Netistä löytyy järkyttävän pliisuja kuvia siitä, miten huikea se väri on! Koitin linkata omaa, mutta en osaa kun en osaa.

      Pieni empatiaonnenkyynel tirahti taannoin sitä Rahkamuijan uuden täpärin saapumispostausta lukiessa, kun niin kaunis ajopeli kuoriutui paketista,
      oon vahvasti sitä mieltä että jos ei minkä tahansa kulkineen ulkonäkö miellytä, ei sillä voi olla kiva mitään tehdäkkään :D

      (P.s. taidan jopa ostaa tuota pehmyttä rahkaa ja koittaa onko se oikeasti 100+ purkkia verran hyvää!)

      Poista
    3. Arvaa mitä, Rahkaäijä pyhästi kiistää tänään olleensa spoorilla! Koko päivän ukko on ollut pois kotoa, mutta ei kuulemma spoorilla päinkään.:D Ja pyöräkin on tainnut olla täällä sisällä.

      Me ajattiin sinne rännille jotenkin Pehkusuon kautta, enempää en tällä suuntavaistolla osaa sanoa. Mä ajan vaan perässä.

      Mä oon käynyt spoorilla viimeks ennen joulua, mutta juuri kattelin jostain videolta, että näyttää tosi hyväkuntoiselta. Ootko ite ollu mukana lapiopartiossa avaamassa sitä aina lumisateiden jälkeen? Kun fillarifoorumilta tulee luettua hulluja tarinoita siitä, kuinka äijät huhkii siellä lapion kanssa yötä päivää.:D Kunhan tästä toivun, täytyy mennö testailemaan pitkästä aikaa.

      Aivan mahtava toi Orange, täydellinen vihreä, mitä nyt kuvia löysin! Ja pinkit kahvat varmasti kruunaa koko komeuden.<3

      p.s. Kyllä siinä rahkassa joku taika täytyy olla, tällä hetkellä uppoo lähinnä mustikoiden kanssa!

      Poista
    4. Tiäkkö mitä!! :D

      Mä kuule hoksasin, että voihan olla muuten mahdollista, että jollain on samanlaiset trikoot, kun uudestaan oikein ajatuksen kanssa kelasin.. :D
      Eikä se naamakaan jolla ne trikoot oli, ollu kumminkaan kovin rahkismainen.. :D
      Taisi tulla nyt hätiköityä, otetaan näköhavainto takas ja nollataan tilanne!

      Itte ei ole tullu lapioitua, kun ajoitus on ollut sen verta osuva että hommat on tehty ja reitti aina avattu siihen mennessä kun itse on ollut kykeneväinen paikalle hiippailemaan, sen verran tehokkaita lapioukkoja!

      Pari kertaa oon nostanu sitä lapiota suunnitelmana "auttaa", mutta ei oo kyllä omassa yläkropassa niin paljoa virtaa että olis paljoa saanu aikaseks muuta kun tuhoa, joten annoin sitten olla etten sotke poikien hommia :D

      Jahka lenssu loppuu niin lähden kyllä spoorille kiekkumaan, ehkä joskus törmätään (ei kirjaimellisesti ettei satu!) lyömättömien tyylitajujemme valkkaamien pyörien ohjaksissa!
      Se Orintsi on kyllä livenä niin mahti että ei voi edes kehua liikaa näin tekstimuodossa :)


      p.s. Ei kai ole rahkaetiketin vastaista nauttia jonkun muun poimimia marjoja? Onko erityiset rahkannauttimisviitekehykset jo luotu?

      Poista
    5. Mä oon sitä mieltä, että lapioon ei kannata tarttua, ellei ole pakko. Jos pojat on innokkaita lapioimaan, niin turhahan siihen on itse enää mennä sohlaamaan.;)
      Odotan kanssa vaan ikuisuusräkätaudin loppumista, että pääsis ajaleen. Tuntuu vaan, että tulee kesä ennen ku paranen. Ja sekös vasta onkin paha, koska en mielestäni ole yhtään niin taitava maastokuski kesällä, kun lumen aikaan.:D Pistä vaikka sähköpostia Rahkamuijalle, jos joskus haluat spooriseuraa!

      p.s. Kaupasta ostetut marjat on täysin sallittuja, koska en millään kykenis poimimaan niin paljon marjoja, mitä pistän rahkan sekaan. Kunhan ei sekaannu ulkomaisiin marjoihin! Varsinaista kirjallista rahkaetikettiä ei taida vielä ollakaan!

      Poista