perjantai 22. maaliskuuta 2013

Flunssa takana, elämä edessä.

Nyt on liikuntakielto lusittu ja flunssakin toivon mukaan selätetty tältä keväältä. Muscle Challengea on vielä kaksi ja puoli viikkoa jäljellä, mutta tuumailin, että hyppään mukaan vasta sunnuntaina ja treenasin eilen ja tänään koko ruhon kahdessa osassa. Ajattelin, että avaan pelin kivalla treenillä ja teen ihan fiiliksen mukaan. Suorin jaloin mavee, vähän prässiä ja selkätreeniä ja muodon vuoksi habaakin. Eli tälle päivälle jäi penkki ja muut ei-niin-inspiroivat liikkeet ja julmetut tuskat eilisestä treenistä.

Kyykystä ei tarvinut uneksia näillä takareisillä, mutta etukyykkyyn sentään taivuin ja siinä tuli ihan ennen kokematon hiki ja taisi se vähän etureisiinkin käydä. Penkkimotivaatio ei ollut päässyt räjähtämään erityisiin huippulukemiin salitauolla ja se tuottikin erityistä tuskaa, mutta väänsin väkisin. Jonkin aikaa sitten leijuin täällä(kin) 17,5 kilon pystypunnerruskäppäreillä, mutta tänään edes 14 kilon dumppelit eivät nouseet, 12,5 kg oli aivan sopivat. Äkkiäkös muutamassa viikossa pystypunnerruspainoihin tulee kevyt kymmenen kilon pudotus.:D Mutta vetoan siihen, että penkki söi olkapäävoimia ja tästä on suunta vahvasti ylöspäin!
Joka tapauksessa salille pääseminen tuntui ihan mahtavalta, uskonkin, että MC:n viimeisillä kahdella viikolla on motivaatio enemmän kuin kohdallaan. Toiseksi viimeisen viikon ohjelmassa lukee, että kaikki saman lihasryhmän liikkeet tehdään superina, mutta en ole aivan varma tästä, kun viimeiset kolme-neljä viikkoa on treeniviikot ollut aika repaleisia. Ehkä tyydyn vaan tuplasarjoihin!

"Hihii, hitsin kivaa tää pukuhuonekuvailu ja palkkari on naminamipusipusi...

...apua, äkkiä kamera pois, joku tulee!" Ilme on (valitettavasti) ihan aito, eikä lavastettu.
Myös maantiefillarointikuume kasvaa päivä päivältä suurempiin lukemiin, mutta kuten kaikki on tainnut huomata, lumet sulaa joskus vapun jälkeen juhannukseksi, että vielä on tyydyttävä vaan maastopyörän tarjoamaan kyytiin. Eilen kävin himokkaasti Stadiumin kuvaston innoittamana kyselemässä kivan värisiä pyöräilyvaatteita, mutta niitä ei Koskikeskuksen liikkeessä ollut. Mutta ei hätää, ensi viikolla lempiurheiluvaatekauppaani, eli Lidliin tulee pyöräilykuteita. Silloin olen kärppänä paikalla!;)

Rahkalaskuri: 126

18 kommenttia:

  1. Noniin, siun tervehtymistähän se tiesikin, kun näin ihan siun kaksoisolennon spinningissä toissapäivänä :D Ainut vain, että Rahkamuija kakkonen oli kyllä blondi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No johan on, sen kaksoisolennon mäkin olisin halunnut nähdä! Miltä näytti, sopiko vaalee tukka?;)

      Poista
    2. No sen verran "säikähdin", että pidä toi nykyinen mieluummin ;)

      Poista
  2. Hyvät ilmeet :D

    Noissa pukuhuonekuvissa on aina tuo pieni "kiva" jännitysmomentti, jos joku tulee. Ehditkö laittamaan kameran pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan, mutta sitten vaan kattelin kamerasta jotain tosi tärkeetä keskittyneenä.:D

      Poista
  3. Katos, joku muukin kehtaa tunnustaa ostaneensa vaatteita lidlistä.. nimimerkillä sieltä ostin kun sain niin edulliset juoksupökät ja treenitopin ja ja.. toiset blogeissaan koreilee niillä kivoilla betterbodiespöksyillä jne. Kyllä mäkin vielä sitten kun jää joskus laskujen jälkeen rahaa muuhunkin kun ruokaan.. =) =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kans löytänyt sieltä monta hyvää vaatekappaletta ja en ole mitenkään erityisesti merkkien perään, niin Lidl kelpaa hyvin!

      Poista
  4. "äkkiä pois kamera ilme" on selvästi treenattu ilman vaatteita (eri paikoissa,rappu,puisto... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahhah, ilme on kieltämättä sellainen, että aivan kun alasti olisin.:D

      Poista
    2. Kiitos kun olet niin positiivinen,oot tähän asti jaksanut ottaa "lunkisti" kaikki kommentit. Itsetuntosi mahtava ja pidän blogiasi(vaikka miehes' auttaa jtn)parhaana nais blogina,mitä seuraan ja mies blogeja en seuraa,paitsi fillari juitsuja tietenkin.
      "T.Tyytyväinen mies asiakas"

      Poista
    3. Kiitos itelles, kun luet ja kommentoit! Mää tykkään, kun tulee monenlaisia kommentteja ja joskus nauretaan ääneen, ku ne on niin hyviä.:D t. "iloinen asiakaspalvelija"

      Poista
  5. Ei ne sun muskelit mihinkään ole surkastuneet, kroppa on varmasti vielä väsynyt pöpöjen nujertamisesta. Ens viikolla rauta kolisee kuin back in the good ol' days!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin uskon, ensi viikolla rauta suorastaan anoo armoa!

      Poista
  6. Mä oon ostanut parhaimmat ajohanskani lidlistä ehkä seitsemällä eurolla ja ajoin niillä monta vuotta johonkin kaatumiseen saakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lidlissä on tosi hyviä pyöräilyjuttuja toisinaan, juuri noita hanskoja ja tosi hyviä laseja, ja jossakin oli huhua, että niitten lenkkaritkin olis kelvollisia!

      Poista