perjantai 8. helmikuuta 2013

Ruoka-aikaan kotona ja treeniaikaan salilla

Otsikko on mun tämän kevään slogani.
Kanaa, pastaa, avokadoa ja cantaloupe-melonia. Rock! Kaiken söin.
 Takana on nyt kaksi kokonaista viikkoa Muscle Challenge -ohjelmalla ja hyvältä tuntuu! Olen ilokseni huomannut, että osaan treenata paljon kovempaa kuin viime keväänä, jolloin myös tein MC-ohjelmalla. Silloin melko kova nelijakoinen oli ehkä vähän liioittelua sillä treenitaustalla. Nyt homma kulkee täysin eri tahdilla ja saan itsestäni huomattavasti enemmän irti. Aina voi tehdä paremmin  ja oppia enemmän, mutta nyt koen olevani jo parempi treenaaja, kuin vuosi sitten.

Lihaksiin saa paremman tuntuman, eikä tekniikkaan hajoa saman tien, kun alkaa vähän väsyttämään. Tältä viikolta nostaisin kaikkein onnistuneimmaksi maanantaina etureisi-pohje -treenin. Sunnuntain selän pumppailusta jäi fiilis, että vähän kovempaa voisin vielä yrittää, ja maanantaina en olisi sillä hetkellä paremmin voinut itse tehdä. Eilinen takareisijumppailukin meni perille, näen kuitenkin kristallipallostani, että huomenna on vasta parhaat tuntemukset luvassa.
Vasen ranne kiukuttelee edelleen, mutta mitäpä siitä stressiä ottamaan. Jos sattuu, silloin jätetään haban pumppailut syksymmälle ja jäinen vihannessekoituspussi saa järkevää käyttöä.

Hervannan alppiurheilukeskus
Rauski keräsi valtavan määrän ihailua esittelypostauksessaan, siitä kiitos kaikille! Tähän mennessä olen ehtinyt ajamaan kaksi lenkkiä ja on todellakin sellainen tunne, että tein hyvän hankinnan. Tänään ajeltiin yksi peruslenkeistä ja jopa alamäessä mulla oli kivaa. Ja ylitin ensimmäistä kertaa koskaan kaatuneen puun pyörällä ja voin ihan leuhkasti sanoa, ettei meinaan ollut mikään kitukasvuinen virvonvarvon-oksa, vaan kunnon tukki! Ilman Rahkaäijän yllytystä en ehkä olisi koittanut onneani, mutta nyt tiedän, että mä ja Rauski niin handlataan kaatuneet kuuset.
Pyykkiteline tyyriiseen makuun
Huomasin, että Maiju oli maistellut jotain uutta rahkaa, ja ihan meinasi tämä rahkaguru hätääntyä, että miten on voinut uusi Valion  rahka jäädä huomaamatta. Eilisen koipitreenin jälkeen pakotin treeniseurani kävelemään vielä S-Marketiin ja sieltä nappasin muutaman pinkin purkin mukaan. Joo-o, pinkki se on! Ei varsinaisesti tarvitse arvuutella kohderyhmää.:D
Pinkkirahka
Mä en syö rahkaa ikinä ilman lisukkeita, on se sen verran yksitoikkoista tavaraa. Tää pinkkirahka eroaa tavallisesta pehmeästä rahkasta siinä, että rasvaa on 2,3 %, kun pehmeässä sitä on 0,3 prosenttia. Ja huomasin eron, olisin voinut lusikoida pinkkirahkan ilman mehukeittoa! Muistutti Jenkeissä lapioitua Fage- jugurttia, jossa oli myös pari prosenttia rasvaa, happamempaa oli kuitenkin. Eikä tuo rasvan määräkään kohtuuton ole, päivän toinen rahka (tai kolmas) voisi olla tuota.
Suoraan purkista, ennennäkemätöntä!
Mutta... Niin, tässä on tosiaan yksi mutta. Ääs-Marketissa Pehmeä maitorahka maksaa 81 senttiä (Prismassa taitaa olla peräti 75 senttiä) ja tämä uutuspinkki oli 1,19 euroa. 38 sentin ero, eli jos päivän toinen rahka olisikin pinkki, vuodessa ero olisi lähemmäs 140 euroa. Toki Ehrmann tai Rainbow on vielä tavallista Pehmeääkin halvempaa, mutta niitä en oikein sulata. Rahkamuijan tuomio: Hywää! Ja pikaeväänä käyttistä, voi lusikoida suoraan purkista ilman lisukkeita. Oletko ja maistanut? Mitä mieltä?

Vuoden alusta syödyt rahkat: 46 (Nyt näitä alkaa uppoamaan entistä kiivaampaan tahtiin, kun huomasin, että maapähkinävoi on suorastaan luotu rahkan sekaan!)

14 kommenttia:

 1. Oi, säkin oot löytänyt maapähkinävoin ja rahkan makuhermoja hivelevän kombinaation. Se on Parasta. Ikinä.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä, kuinka saatoin sen vasta nyt huomata, aivan itsestäänselvä ihanuus!

   Poista
 2. Vaarallista tulla lukemaan tällaista postausta, kun omassa ruokavaliossa komeilee rasvaton maitorahka... :D Hmph!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se ollut oikeesti hyvää ollenkaan.;) Ei vaan, mutta jos syö vaikka marjojen kanssa, ei varmaan rahkalla oikeastaan ole väliä.

   Poista
 3. Kantsii kokeilla tätä: http://www.pirkka.fi/sites/default/files/styles/max_width_800/public/products/marsu_75883_2_jpg.jpg (öö miks tossa lukee marsu hahaha)
  Parasta EVER, ihan lusikoitavissa purkista, peittoaa muut rahkat imo 100-0. Ekojen maistelujen jälkeen tutkin purkkia kummissani, onko tää ihan oikeasti rahkaa? Mutta niinpä siinä vain väitetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista olenko tuota kokeillutkaan. Täytyy kyllä testata, kun seuraavan kerran eksyy Pirkka-kauppaan.:)

   Poista
 4. Siis minä näin tuon äsken kaupassa, mutta jätin hyllyyn, kun on sen verran rahkoja kaapissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkojahan kuuluu ostaa joka kauppareissulla, ne ei ainakaan meillä kaappiin mätäne.;) Mä en ollut huomannut tuota aiemmin kaupassa varmaan siksi, kun sillä oli niin pieni tila ja näyttääkin joltain vadelmarahkalta.

   Poista
 5. Mä maistoin tota kans tänään ja olihan se kyllä parempaa kuin tavallinen rahka. Ehkä vois ostaa sitä joskus viikonloppurahkaksi :D, mutta normaalisti jää kyllä hinnan takia kauppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on ehkä vähän sellainen viikonloppurahka! Prismassa näytti olevan 1,09 euroa, mutta ei silti vielä lohduta.:D

   Poista
 6. Jee, pinkkirahka oli K-Supermaketin Superpäivillä tarjouksessa 6kpl/4€ ja näillä suosituksilla uskalsin ostaa ja kyllä kannatti! Oli namia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sehän oli sitten jo melkein puoleen hintaan! Kuudesta riittää hyvin maisteltavaksi, eihän yhdestä voi vielä muodostaa mielipidettä ollenkaan.:D

   Poista
 7. Voi ei, kunpa miettisin itsekin hinnat noin tarkkaa. Oli aika iso ero vuodessa, herättää todellakin miettimään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että monesta asiasta tulee yllättävän paljon vuodessa kuin oikein laskee, siksi moisesta tulee vain paha mieli.:D

   Poista