sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ennätyksellisiä olkapääasioita

Tänään lähdin rohkeasti haastamaan salille monen päivän ollako vai eikä olla flunssassa -tuntemusten jälkeen. Alkuun kuulostelin ja tunnustelin mahdollisia sydänkohtausoireita ja muita epämukavavuustiloja, mutta koska olo tuntui terveeltä ja energiseltä annoin mennä. Vuorossa oli jo perinteeksi muodostunut Muscle Challengen sunnuntai-selkäpäivä. Viikon lisäherkkuna on pudotussarjoja, niitä sai maistella ylätalja-kulmasoutu -yhdistelmässä ja vipari-takaolkapää -kombossa. Molemmat tuntui toimivan todella mukavasti, varsinkin olkapäiden jälkeen oli havaittavissa pientä heikotusta. Selkäjumpassa oli tutusti mukana alatalja ja maastaveto tempausotteella, johon olen päässyt nyt kiinni. Hyvä viimeinen liike!
Mutta todellinen päivän tai oikeastaan koko viikon Stop the press -hetki oli pystypunnerrus. Ensimmäisessä sarjassa tein 15 kilon käppäreillä 13 toistoa ihan tosta noin vaan ja keräilin jo silloin ihmetyksen pudottamaa leukaani lattialta. Monta kerran olen haaveksien katsellut 17,5 kg:n dumppeleita, ja muutaman kerran kokeillutkin ja ne kokeilut eivät ole päättyneet kovin mairittelevasti. Lauri väitti, että syynä huonoon menestykseen on täysin paska ensimmäinen nostoni, ensin istun ja sitten heitän painot polvelta yläilmoihin. Parempi tekniikka olisi kuulemma ottaa painot käsiin seistessä ja heittää ne siitä rinnalle ja istua vasta sitten.
Toiseen sarjaan nappasin 17,5 kilon käppärit ja kokeilin uutta tyyliä. Lauri auttoi ensimmäisen noston ylös ja sen jälkeen runttasin 7 toistoa ihan itte! Olen aivan häkeltynyt edelleen, mää ja 17,5 kilon pystypunnerruskahvat, siis mitä?!
Keksin tänään SillyFit -ohjelmaan uuden liikkeen. Sen nimi on persekääntö hauiskoneessa. Lupaus: vuodessa 94 % hyllyvämpi takamus. (Millon mun vakavasti otettavasti treeniblogista tuli tämmönen sekoilun kehto?)

Päivä ei muutenkaan ole ollut erityistä laakereilla lepäämistä, heti aamulla lähdettii sukukonepajalle leikkimään tehdasta, Rahkaäijä viimeisteli tilaustyö-ampumatukea ja sillä välin toteutin taiteellista minääni. Mutta ampumatuki tuli valmiiksi, se on pääasia!
Kevätkukka
Käytiin myös huutokaupassa Nokialla, aivan huippua! Lauri huusi joulupukille neljä kävelykeppiä kuudella eurolla ja itse huusin äitille Kermansaven kalan muotoisen uunivuuan 7 eurolla. Huutokauppa muuten jatkuu samassa paikassa vielä keskiviikkona, sen verran oli romua kaupan! Osoite oli Yrittäjänkatu 3, ja tuntui sopivan hintaluokan puolesta myös kaltaisillemme vähävaraisille.:D
Ja sitten muutama olennainen otos menneeltä viikolta.
Mulla on vakavia vaikeuksia hyväksyä he-ma-pa -sekoituksen paprikoita, seuraavalla kerralla ostan vaan herneitä ja maissia, niin ei tarvitse nyppiä punasia iljetyksiä pois.
Perjantaina juotiin kupla-teetä, tapioka-helmet keitettiin ensin tollaseksi limaseksi sammakonkuduksi, jonka jälkeen ne heitettiin kylmän maito-teen sekaan...
Ja sitten koko komeus juotiin paksulla pillillä. Ei ollut juoman ylösnousemus kauheen kaukana, kun sammakonkutu-limanallekarkki-mannasuurimo-köntit tuli kasana suuhun. Suosittelen kokeilemaan!
Kun pää on täynnä räkää, on vaikea asennoitua syömään tarpeeksi, mutta dippailuruoka uppoaa aina!
Käytiin taas ostamassa leipää Vaasan myymälästä ja saatiin kaupan päälle laskiaispullat ja vielä mantelimassatäytteellä! Riemastuin isosti!

Vaikka oma Pepsi Max -riippuvuuteni on hyvässä suvantovaiheessa ja täysin hallinnassa, Rahkaäijällä ei taida olla, lasin koosta päätellen...

Ensi viikko saa olla samanlainen, mutta ilman flunssakiusaa ja limapalleroita!
Rahkalaskuri vuoden alusta: 78

8 kommenttia:

 1. Huhhuh, aivan jäätävä meno salilla! :O Täällä ei pyöritä ihan samanlaisissa kilomäärissä.. Nostan hattua :)

  Piti oikein kuukkeloida tuo kuplatee kun kuulosti niin viehättävältä. Mielenkiintoista tosiaan. Kivaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kieltämättä jäistä, itsekin nostan hattua itselleni.:D

   Kannattaa maistaa kuplailuteetä, voin vaikka lähettää loput ällökuplat postissa, jos niiltä kulmilta ei moisia löydy.:D Hauskaa jatkuvaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Hahaha, persekääntö. :D

  Maistoin kuplateetä joskus Japanissa enkä tajua sitä hypeä. Eihän ne pallerot itsessään maistu miltään, mutta koostumus on epäilyttävä. Mieluummin juon teeni ihan teenä. (Tosin en kyllä ole oikeastaan tee-ihmisiä, kahvi on parempaa!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti se onkin joku aasialaisten keksimä villitys, mutta ei ilmeisesti ihan täällä ole suosio räjähtänyt samalla tavalla. Hmm, koska en juo kahvia, niin oliskohan se sitten parempaa palleroilla?:D

   Poista
  2. Joo, muistaakseni se on Taiwanista lähtöisin. Muutama vuosi sitten siellä Japanissakin se oli aika kuumaa tavaraa. Joka kadunkulmassa oli pieni tiski jossa sitä sai miljoonissa eri makuvaihtoehdoissa. Suosituimpia oli erilaiset tosi makeat ja värikkäät hedelmä/marjaversiot joissa pallurat oli mustia.

   Heheh, enpä ihan jaksa uskoa että olisi. ;)

   Poista
  3. Suomessakin on ilmeisesti joku kahvila, mistä kuplateetä saa. Noita vaaleitakin tapioka-helmiä vois koittaa värjäillä, niin tulis mukavan pirteitä, mutta se tuskin koostumusta parantais.:D

   Poista
 3. Yäk toi kuplatee on ihan hirvittävää, mutta jostain syystä kova hitti täällä. Koostumus on todella erikoinen, ja sammakonkutu kuvaa sitä kyllä hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäpä siellä päin nyt ei olisi kova hitti.:D Jätän kanssa sammakonkudut muille tästä lähtien!

   Poista