torstai 11. lokakuuta 2012

Selkätreeniä ja gekkoja

Olis melko näppärää, jos Hulluilla Päivillä olis myynnissä lisätunteja vuorokauteen, mulle kelpais! Lisätunnit varmaan levyttäisin vaan sohvalla, että ei sittenkään.
Totesin, että on (taas) aika vaihtaa saliohjelmaa.:D Nyt koitetaan uudestaan sitä kolmijakoista ja alotin tänään selkätreenillä. Alkuun tein muutaman lämppäsetin leukoja, sitten kolme settiä ylätaljaa, pari alataljaa, kolme polvenpäältä vetoo ja kaks kulmasoutua. Huh huh, kuulostaa hirveen läkähdyttävältä näin kirjotettuna, mutta ei käytännössä tuottanut ongelmia. Paitsi polvenpäältä veto oli pitkästä aikaa tehtynä tosi hooceen tuntuinen. Lisäks tein hauikset ja vatsat. Parasta päivän treenissä on, että se on jo tehty!
 Olin tosi tyytyväinen treenin sujumiseen ja omaan virkeyteen. Alkuviikko meni vähän pilalle muutaman tosi huonosti nukutun yön takia ja osaan taas arvostaa ihania yhdeksän tunnin yöuniani. Olen aina ollut säännöllisen vuorokausirytmin ystävä ja melkein mistä vaan muusta voin tinkiä, mutta en yöunista. Siksi olinkin aivan ihmisraunio, kun kahtena yönä unet jäivät muutamaan tuntiin. Olin jo aivan varma, että kyseessä on vähintään krooninen unettomuus, mutta viime yö onneksi osoitti pelon aiheettomaksi. :D
En muuten äkkiä keksi mitään niin tyhmää kun lippis päässä treenaminen. Oikeesti, sattuu aivoon! Paitsi yksi poikkeus on. Jos sali sattuu sijaitsemaan Muscle Beachilla, lippis on hyväksyttävä. Yksi meidän Kalifornian reissun odotetuimmista kohteista onkin tuo eeppinen lihasranta!

Otan tämän vaimoilun nyt ihan tosissaan ja alkuviikosta sain päähänpinttymän, että haluan virkata pyöreän maton. Tätä se on, kun on töissä Tiimarissa, jatkuvasti keksii uusia villityksiä, jotka kuitenkin yleensä loppuu melko äkkiä. Mutta matontekele tulee valmiiks, sen päätin!
Rahkamuijan oikeaoppinen treenin valmistautuminen, silmukkaa syntyy!
Yksi meidän liskoistakin suvaitsi näyttäytyä pitkästä aikaa, ja sitä ei oikeasti tapahdu usein päiväsaikaan, niin hetki oli ikuistettava.
Sylvi päiväkävelyllä
"Pistä se kamera pois tai puren!"
Urkki, Anita ja Sylvi on ohutvarvasgekkoja ja parhaiten niitten kanssa vois seurustella öisin, mutta kuten aiemmin sanottu, itse nukun silloin. Nuo gekkoset on kyllä aivan mahtavia ja helppoja perheenjäseniä, samaa en kyllä sanoisi näiden kavereiden ruokaeläimistä, jauhomatoja ja kenttäsirkkoja, yöök!

4 kommenttia:

 1. Ohutvarvasgekko.. Aika pätevän niminen rotu. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimi kyllä kertoo kaiken olennaisen, raukkojen koivet on niin ohuet, ettei niitä henno käteenkään ottaa.:)

   Poista
 2. Mukava blogi, jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista