sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sitä, tätä ja vaaleja

Halpis-Cokis, tuo jalo joulujuoma myös mukana menossa!
Sainkin kun sainkin perjantaina pikkujouluni, töistä tullessa pöydässä oli kinkkua, kylmäsavulohta ja pippurijuustoa. Ens viikolla sitten uuden vuoden juhlat ja seuraavalla pääsiäinen?
Lauantaina oli heti aamusta aivan upea keli ja oli pakko lähteä vähän ulkoiluttamaan Meridoita Suolijärven maisemiin. Vaikka alla oli sileät kesärenkaat, pysyin peräti pystyssä, lunta kun oli ehkä pari senttiä. Pururadalla joku oli kuitenkin jo hiihtänyt...

Talvipyöräilijän hyvät ystävät, "rapuhanskat".
Viikonlopusta on jäänyt käteen myös uskomattoman rääkätty yläkroppa, eilen selkä ja tänään tissit, olkapäät ja ojentajat. Kaksi peräkkäistä salipäivää on aika raskas, vaikka onkin eri lihasryhmät kyseessä, mutta onneksi tänään oli ankaraa tankkausta. Saimme häälahjaksi lahjakortin venäläiseen ravintolaan, Lariin, ja hyvällä halulla mätimme kolmen ruokalajin sunnuntailounaan. Ruoka oli todellakin erilaista, mihin on tottunut, niin hyvässä kuin pahassakin, mutta Rahkaväki ei tunnetusti nirsoile!
Henkistä ravintoa edusti James Bond, tuo vanha veijari, joka yllätti minut ainakin täysin. En todellakaan ole mikään elokuvaintoilija ja yli kahden tunnin pätkät alkaa pahasti puuduttamaan, mutta Skyfall miellytti!
Poikkesimme myös Hämeenkadun uudessa Partioaitassa ja ostin pitkään himoitsemani Häglöfsin pienen repun. Pyöräillessä mahdollisimman pieni reppu on pop, mutta U-lukon on mahduttava mukaan ja Tight x small -reppu vastas täysin tähän huutoon.

Tällä hetkellä mieltä kiihdyttää pahemman kerran kunnallisvaalit. Rahkaäijä senior on ehdolla Tampereella ja oma isäni Ylöjärvellä. Ääniä on vielä laskematta, mutta Laurin isä taitaa mennä läpi, aikamoista. Vaalit on aivan mahtava ja kutkuttava asia elämässä, ja odotan tätä vaali-illan jatkuvaa Ylen vaalisivujen päivitystä aina monta viikkoa. Vaikka väärät voittaa liian usein.:D
Minua ei vaalit kiinnosta! Ihmisten typerää hömpötystä.

6 kommenttia:

 1. Suolijärvellähän ei oikeesti saisi pyöräillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siks ne Suolijärven rantapolut tunnetaankin nimellä "Suolijärven kielletty".:D
   Me onneks ajettiin ihan "luvallisia" reittejä pururadalla ja muualla, mun taidot ja hermot ei riitä mennä ajeleen sinne rantaan.

   Poista
 2. Jokamiehen oikeudet antavat luvan pyöräillä metsässä miten huvittaa. Jossainhan sielä taitaa olla niitä pyöräily-muka-kielletty-kylttejä, mutta ei kannata ressata niistä tuskin sieltä sakkoja saa. Niin ja jos jännittää niin pururata on vapaasti kaikkien käytössä.

  T. maastopyöräilevä anarkisti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos "maastopyöräilevä anarkisti" kommentistasi, olen pitkälti samoilla linjoilla!

   Poista
 3. onpa ihanan yrmy kissa! sitä ei paljo kinosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leksa on abessinialainen ja normaalisti se on kaikkee muuta kun yrmy, tiedän että vaikka kaikki muut mulle kääntäis selkänsä tässä elämässä, niin Leksa pysyy mun todellisena ystävänä.:D Olispa se mun kissa, adoptoin sen sitten, jos appiukko siihen kyllästyy!

   Poista