perjantai 5. lokakuuta 2012

Esittelyssä Kickbike

Huomasin, että yksi kiva asia on jäänyt ihan paitsioon blogissani ja se on kickbike!
Oranssi maastoutuu kivasti tuonne ruskapuskaan
 Potkupyörä-villitykseni sai alkunsa kaukaa menneisyydessä. Eräällä perhelomalla noin 10 v. Anni kokeili kickbikea ja se oli aivan ihanaa ja rakkautta ensikokeilulla! Olisin myös halunnut ihan tavallisen potkulaudan, mutta sellasella ei olis tehny mitään maalla hiekkateillä, vaikka suunnitelin, että potkuttelu onnistuisi hyvin mummulan isossa autotallissa. No, en saanut. Mutta onneksi Rahkaäijä osti mulle potkulaudan synttärilahjaksi muutama vuosi sitten!
Potkulauta palveli hyvin yhden kesän (joo-o, menin sillä ihan oikeesti töihin). Kun potkulauta sitten antautui laakerit solmussa kaikkensa antaneesa, oli uuden askeleen vuoro. Tein kauan harkitun investoinnin viime keväänä internetin ihmeellisestä maailmasta ja muutaman päivän päästä Postissa odottikin ihan jättimäinen paketti.
 Potkuttelen Kikalla töihin ja salille. Salilta kotiin potkuttelu on kuitenkin yhtä piinaa jalkatreenien jälkeen. Pidempiä matkoja en juurikaan sillä ole taittanut, vaikka taannoin näin jonkun potkivan Pirkan pyöräilyn kickbikella. Matkan taittaminen on melkoisen työlästä hommaa, etureidet ja pakaralihakset ottaa hyvin hittiä. Potkujalan vaihtaminen on myös ehtottaman tärkeää, muuten saa selkänsä todella jumiin.
Kello täydentää tyylin!
Kickbike herättää aina huomiota, liikkui sillä missä tahansa. Viimeksi tällä viikolla joukko hervantalaisia isäntiä tuli ihmettelemään "jättipotkulautaa". Olen itsekin nähnyt kickbikeja vain muutamia ja ihmettelenkin, miksei tämä ihana, lystikäs ja helppo kulkupeli ole koko kansan suuressa suosiossa.
Kickbikeja on saatavilla useita erilaisia malleja, jopa etujousituksella, eri käyttöihin Omani sopii asfalttiteiden  lisäksi melko tasaiselle hiekkatielle, mitä hankalampi maasto, sen hitaampaa ja työläämpaa potkuttelu on.
Kickbike täydentää mainiosti kulkupelirepertuaaria, maastopyörällä tai maantiepyörällä ei jaksa lähteä lähikauppaan, mutta siihen Kikka on täydellinen. Ainoa miinus on, että yhdellä kädellä ajaminen on äärimmäisen hankalaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti