sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Lähiloma kotona

Melkein lähdettiin täksi viikonlopuksi lomailemaan jonnekin, mutta sitten todettiin, että kotihotelli on halpa ja kiva ja tylsää ei tule Tampereellakaan. Eilen maittavan kotihotelliaamiaisen jälkeen lähdettiin vähän kylille. Hotellin pihassa oli jo talviturkkiin pukeutunut orava, joka ei pelännyt turisteja lainkaan. Hyvä, ettei syliin hypännyt!
Meillä sattui olemaan ilmaisliput Pirkkahallissa pidettäviin X-treme car show- messuille, ja koska mistään ilmaisesta ei ole tapana kieltäytyä, hyökättiin heti ensimmäisten joukossa pällistelemään tuunattuja autoja ja mopoautojen hi-fi-vehkeitä. Ei varsinaisesti kuulu mun ydinkiinnostusalueisiin, mutta menetteli. 
Haluun oman rekan!

Joku oli kärrännyt muutaman kottikärryllisen hiekkaa ja pari motocross-pyörää Pirkkahalliin. Meteli oli taattu!

Yritin heittäytyä poseeraaman alasti konepellille, mutta Rahkaäijä kielsi. :(
Muutama tunti amispoppia ja räikeitä vanteita riitti mulle ja lähdettiin ruokakauppaan. Päivän teema eli loma näkyi myös ruokakaupassa. Tortilloja voi syödä huhupuheiden mukaan myös sopivan määrän ilman ähkyä, mutta ei tässä taloudessa. Ruokailun jälkeen oli pakko oikaista nelistään muutaksi tunniksi kotihotellin sängylle sulattelemaan. Ai ketkä neljä? Me ja meidän ähkymahat.
Hotellin hintaan kuului myös kuntosalin vapaa käyttö ja heti kun pystyttiin pyörimisen sijaan kävelemään, lähdettiin salille viettämään hauskaa laatuaikaa. Muut treenailijat näyttivät kummallisen tutuilta, olivatkohan muutkin lähteneet lomailemaan?
Helppo 5x85 kg. Kuva on toukokuulta, mutta luultavasti ilme oli aika sama eilenkin.
Tarkoituksena oli lähteä kaupunkiin elokuviin ja syömään, mutta koska hotellihuoneen pleikkarissa oli niin mukava valikoima dokkareita, ei lähdetty mihinkään. Tilattiin huonepalvelusta (=haettiin ihan itte Salesta) kunnon mätöt ja maadotettiin sängyssä. Seuraava kuva on omistettu niille, jotka valittelee, ettei treeniblogeissa ole koskaan mitään kuvia mistään epäterveellisistä safkoista. Tervellisintä syötävää koko kuvassa on varmaan toi huovasta tehty lasinalunen.
Paketti tortellineja, pestoa, Pepsiä (okei, se oli Maxia), pitsaa, vanukasta, sipsiä, salsadippiä. Nautittiin hartaudella. 
Sydänkohtauseväiden lomassa hohoteltiin Idiocracy-leffalle, joka on varmaan ainoa tulevaisuuteen sijoittuva elokuva, jonka olen jaksanut katsella kokonaan. Hauskan päivän päätteeksi oli kiva sukeltaa kotihotellihuoneen jättipeiton alle nukkumaan. Kunnon lötkölomapäivä!
Tänä aamuna herättiin ihan yllättäen omasta sängystä ja laiskottelun sijaan heti aamusta aloittettiin päivän puuhat touhukkaasti. Säilytystolppia maantiepyörille on suunniteltu kuukausitolkulla ja melkein tuli tippa linssiin liikutuksesta, kun viimein saatiin toteutettua se. Eikä lopputulos ole lainkaan hullumpi!
Lastenhuoneen uusi järjestys.
Viikonloppu oli kiva ja nyt on taas energiaa painaa koko ensi viikko!
Oliko sulla hyvä viikonloppu? Kiinnostaako autojen tuunaus? Mitkä on parhaat mättöeväät? Vai onko mättö syntiä? Kerro!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 512

21 kommenttia:

  1. Pitsa näyttää aivan samalta mihin härre päätyy aina kun pitsaa ostaa. =D Kiva orava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kans joku Rahkaäijän vakiovalinta, mä ottaisin jonkun missä on mozzarellaa! Oravat on aika kivoja, lemmikkiorava olis kiva!

      Poista
  2. Autot ei mua kiinnosta, mutta pitäshän se ajokortti ens vuonna hankkia...
    Miten sie kestit kuunnella amispoppia?? :O Voisit muuten tehdä joskus jonkun musa-aiheisen postauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autot ja ajaminen ei nappaa yhtään, mutta hampaat irvessä ajoin kortin. Helpottaa elämää aika paljon!
      Tsekkaas toi ens hätään. :) http://rahkamuija.blogspot.fi/2013/02/virallinen-treenimusiikkipostaus.html

      Poista
  3. Mättöeväänä toimii kermassa haudutettu kana+kasvikset(joita syödään suoraan paistoastiasta), muussi ja ciabatta jonka jälkeen puolet pandan lakupussista ja konvehtirasiasta. Seuraavanviikon kalorit taattu. Levytystä tarttee seuraavaan päivään koska lasehtiminen ei toimi hetkessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kuulostaa epäillyttävältä, että mättöön sisältyy kasviksia. :D mut kerma paikkaa! Ens viikolla on tulossa se kova myrsky, että kyllähän nyt pitää tankata jos sattuu tuleen vaikka sähkökatko ja ruokapula...
      Hei jes, joku muukin käyttää lasehtimis-sanaa!

      Poista
  4. Siis EIKÄ!? Ihan sydämeen koskee, kun katsoo tota kolmatta kuvaa ja miettii, että mitenkähän h*lvetin pitkään sitä hallia taas siivotaan, ennen kuin se pääsee URHEILUkäyttöön, johon se kai alunperin on suunniteltu?! No okei, Pirkkahalli on ehkä p*skin urheiluhalli ikinä, kun se on useammin suljettu treenaamiselta joidenkin kissanristiäisten takia kuin auki sitä urheilua varten, mutta silti :'DD Ja kyllä, vähän kuohahti nyt. Pahoittelen kielenkäyttöäni.

    On kyllä sairaan siistit säilytystolpat! Kyllä nyt muksujen kelpaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan unohdin, kun olin niin järkytyksestä sekaisin; mutta piti siis kommentoida mättöherkkuja. Tai herkut ja herkut, mutta meillä uppos tänään pakastepizzaa ja täytepitkoa. Koko pitko. Viidessätoista minuutissa. Ja pullo Pepsi Maxia :D

      Poista
    2. Huoli ja murhe pois, mopokrossi on varauslistan mukaan ollut D-hallissa, jossa ei pelata muuta kuin potkupalloa :) Siellä PITÄIS olla B-halli nykyään pyhitetty ihan kokonaan urheilijoille

      - sivustahuutelija

      Poista
    3. En haluais olla tosiaan se, joka imuroi hallin viimesenä. :D mutta Ilelle kiitos tiedosta, urheilun ystävät voi rauhassa nukkua yöunensa siis.

      Ah, täytepitko! Aivan sikahyvää mättötavaraa. :D

      Poista
  5. Huh tänään on vedetty sellaset sokeriöverit että oksat pois. Esikoisen synttärit nääs. Parasta mättöö noin muuten on kanansiivet texaspetessä uitettuna.. nam. Vois vielä kruunata tän päivän överit niillä ja murehtia sitten huomenna sitä kiristelyä. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi synttärit on aina kyllä äärimmäisen petollisia överien suhteen, mää yleensä parkkeeraan itteni ihan tarjoilupöydän lähelle, jotta voin tarpeen tullen santsata tarpeeksi. :D
      Texas-Pete rulettaa ja voita kunnolla sekaan!

      Poista
  6. Mää "lomailin" kans Tampereella alkuviikosta, hieno paikka! Pakollinen työnantajan järjestämä ohjelma oli boring (paitsi se puolituntinen, jonka aikana kaikki kuunteli kun MINÄ puhuin), ite järjestetty urheilullinen ohjelma oli sitten sitäki kivempaa. Iidesjärven rannan polut oli sen verran märkiä ja rapasia, että pysyin suosiolla asfaltilla, mutta arboretum oli nätti, vaikka oliki jo ihan pilkkopimeää. Kiitti siis lenkkivinkeistä!

    Se mikä tuli yllärinä, oli mäet. Esimerkiksi Sorinkatuhan on ihan vaan pelkkää mäkeä. Mennessä vielä nauratti, mutta ei enää palatessa. Täälä Oulussa ei taida olla niin pitkää mäkiä missään. En oo vielä päättäny ollakko kateellinen vaiko ei. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on sulokas kaupunki, asukkaat varsinkin!
      Hyvä jos löytyi kivoja lenkkimaastoja. :) tuu seuraavan kerran kesällä, niin sillon se Arboretum vasta hieno onkin!
      Joo siis prkleen soraharju, joka tekee kaupungista pelkkää mäkeä. Ja Hervannasta ei kannata poistua kun autolla, koska takasinpäin on parin kilometrin ylämäki vähän joka suunnasta. Että mä en olis kauheen kateellinen. :D

      Poista
  7. Mättö = hampurilaisia ja karkkia. Ja se ei ole syntiä, se on hyve. Hyve, joka menee suoraan lihaksiin. Voimaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei miss Hampurilainen, alan epäillä että olet joku hampurilaisteollisuuden kätyri. :D
      Rahkaäijä uskoo, että kaikki mättö menee suoraan voimaks jos vetää ensin proteiinia alle. Eli mättö on gainia, kunhan vetää eka hera-drinksun. :D

      Poista
  8. Voin kuvitella Rahkaäijän ilmeen ton motocross-kisan aikana. Ei varmaan halunnut itse päästä kokeilemaan? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahkaäijä otti yllättävän tyynesti, on se joskus nuorempana itekin ajanut jollain tommosella päristimellä. Nyt se on jo aivan liian vanha ja mukavuudenhaluinen.;)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Lapsille myös, ne on niin mukavan hiljasia ja syö vähän.

      Poista