keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pipo päässä pakkasella ja kyykätessä

Eilen oli Rahkaäijän vuoro vetää Team TEHO Sportin treenit ja silloin ei muuten juosta tai tehdä mitään muutakaan aeroobista, vaikka Extreme Run 2014 onkin tähtäimessä. Kun Rahkaäijä on tirehtöörinä, silloin kyykätään ja vedetään maasta ja oikein Nääshallissa, wanhan liiton malliin!
Kun pimeys oli laskeutunut, tällä kertaa seitsenpäinen joukkomme saapui maan alle Nääshalliin. Koska salille pääsee bussikortilla halvemmalla, minä ystävällisesti piippasin korttia laitteeseen kertaa seitsemän plus yhden kerran, jonka Rahkaäijä oli velkaa edellisestä käynnistä.
1,5 € per treenaaja. Kuvat on taas peräisin Jaanaban kamerasta.
Kenkien vaihdon ja muun häseltämisen jälkeen päästiin kuntosalille ja sielläkin olikin ennakko-odotusten vastaisesti mukavan väljää. Vallattiin salin toinen pääty ja alkuun otettiin sekalaista pomppimista ja heilumista alkulämmittelyksi.
Mää demostroin, kuinka joskus hakkasin säkkiä Nääshallissa. Kyse ei ole siis perjantai-illastani nakkikioskilla.

Jalka heiluu! Juha siellä takana, heiluta kans jalkaa!
Sitten päästiin tositoimiin! Tavoitteena oli siis opettaa vähän kyykky- ja maastavetotekniikkaa jengille ja kyykyllä aloitettiin. Rahkaäijä oli katsellut monta kyykkyvideota päivällä ja imenyt hyviä tipsejä täydentämään aiempaa tietämystä.
Rahkaäijä neuvoo ja mää olin mallina.

Kun jalat on vähän leveemmällä, pääsee paremmin alas jalkojen väliin.
Ei meidän joukko nyt aivan toivotonta ollut, kyllä niistä vielä kyykkääjiä tulee! Jos koskaan aiemmin ei ole kokeillutkaan kyykkyä, on vähän vaikea saada jutusta ensimmäisellä kerralla kiinni, mutta kaikki pääsivät edes vähän homman makuun.
Go girls go!
Leokoo sen olla pitää.

Mooi!
Kyykyn jälkeen päästiin varsinaiseen Rahkaväen leipälajiin eli maastavetoon. Ensin jaettiin tukku hyviä neuvoja ja sitten neuvot toteutukseen! Mielipiteet liikkeiden suhteen jakautuivat, osa porukasta piti maastavetoa helpompana ja osa taas kyykkyä. Mutta sen sanon, että on muuten tosi hankala yrittää opettaa muita.
Kowaa vetoo nyt pojat!

"Sit vaan sillee loksautat lantion eteen."
Raati arvostelee, kun Juha vetää.
Maastavedossakin on monta asiaa, mitkä pitäisi saada pidettyä mielessä vedon aikana, joten ei ihme, että ensikertalaisesta saattoi tuntua hankalalta.
Vaikka seinällä roikkui mitaleita, ei ripustettu niitä kenenkään kaulaan, vaan tällä kertaa palkinnot oli paljon käytännöllisemmät. Joukkueemme sponsori TEHO Sport oli järkännyt meille todella asianmukaiset treeniyllärit. Jaanan kassin uumenista löytyi jokaiselle litranen juomapullo ja pipo! Mää olin sikainnoissani tosta piposta, se on niin kiva! Kirjotan ehkä joulupukille, että saisin vielä sellasen TEHO Sport -polkupyörän, niin sitten olisi kunnon setti koossa.
Pullo, pipo ja juoma. Treenimme pyhä kolminaisuus.

Ei pää enää palele eikä jano kuivaa kurkkua!
Kun kaikki oli sovitellut pipat päähän, "pakotettiin" eräs treenajamies ottamaan meistä kaikista kuva. Meininki hyvä ja miljöö asiallinen!
Hyvä meidän joukkue!
Oli aika hauskaa vetää porukalle vähän erilaiset treenit, vaikkakin aikaa olisi saanut olla noin neljä tuntia, jos olisi mielinyt kunnolla päästä kyykyn saloihin mukaan. Seuraavalla kerralla taitaa olla pikkujoulumeiningit, ehdotinkin että unohdetaan ne iän ikuiset tonttulakit ja lyödään päähän uudet pipot!
Pikkujouluja odotellessa!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 517

4 kommenttia:

 1. Kiältämättä aika tekemisen meininki on kuvista päätellen meidän touhuissa. =) Miljöö valokuvaamiseen oli ihan paras. Ai niin ja jaloissa tuntuu, kiitos syvän kyykyn. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kunnolla kieli keskellä suuta. :D Kyllä sen vaan seuraavana päivänä huomaa, vaikka ei tehdessä niin tuntuiskaan!

   Poista
 2. :D sopii toi Tehon tehostevihree hyvin Rauskin väriin.

  Noi Tehotiimin treenit on kyllä asiallisia. Tolla asenteella tulee hauska extremerun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei aika hyvä huomio! Alan säilyttään sitä ehkä Rauskin ohjaustangossa. :D
   Me ollaan tämmöstä asiasakkia, niin eiköhän siitä hyvä tuu!

   Poista