lauantai 12. lokakuuta 2013

Perjantai-ilta rinteessä

Meillä täällä Tampereella päin perjantai-illat on hikisiä ja kosteita. Ihan syystä siitä, että muutamat edelliset Team TEHO Sportin treenit on ollut perjantai-iltana. Hiki lentää, hengästyttää ja kurkkuun menee nestemäisiä kostukkeita. Annas olla, kun päästään ensi toukokuuhun ja siihen päätavoitteseen, eli Extreme Runille. Se vasta villiä onkin!
Eilinen rankka ilta vietettiin Mustavuoren laskettelurinteellä. Automatkalla sinne Rahkaäijä veresti lapsuusmuistojaan, Mustavuoren rinteissä on kuulemma vietetty kakarana aikaa ja paljon. Mä en ollut koskaan ennen käynytkään koko paikassa.
Kun koko 10-päinen kööri oli saapunut paikalle, ensin vähän lämmittelyhölköteltiin ja sitten kaivettiin autosta kävelysauvat. Rahkaäijä oli iloinen, että oltiin aika syrjäisessä paikassa ja melkein oli jo hämärääkin, ettei kukaan vaan nähnyt, että mies hiihtää ilman suksia.
Iltapuhteena oli siis mäen päälle ja takaisin kertaa kolme. Voi terrrve, että se nouseminen oli rankkaa, etenkin kun alla oli rinta-käsi -treeni salilla. Mutta todellinen vaikeus alkoikin vasta, kun piti päästä alas. Alamäen käveleminen otti tosi kovaa polveen ja siksi tepastelinkin ihan tasamaalla sillä aikaa, kun muut veti vielä kaksi kierrosta ylös ja alas. Yritin kyllä tulla alas takaperin kävellen, mikä on vähän polviystävällisempää, mutta pelkäsin, että teen jonkun backflipin. Ilman lunta ja hyppyriä.
Treenien virallinen vetäjä Heikki sauvat ojossa

Kun nousut ja loppuhölkkäilyt oli saatu tehty, oli aika lähteä kotiin, koska oli melkein pimeää ja aika kylmää. Eikä rinneravintolassa ollut after skiitä. Nyt on taas pari viikkoa aikaa palautua seuraaviin yhteisharkkoihin ja sitten taas kohdataan tämän äänekkään ja hauskan joukon kanssa. Rahkaäijä vetää silloin jotkut äjjjätreenit!

4 kommenttia:

 1. On kyllä rankkaa tommonen mäkinousu. Joskus oon kans kokeillu samaa sauvojen kanssa. Tuntuu kyllä mukavasti. Talvella tulee välillä muutenkin sauvakäveltyä. Etenkin jos on hurjasti pakkasta eikä viitti juosta niin saatan mennä sauvakävelylle kaikesta noloudesta huolimatta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yllätyin, kuinka rankkaa! Kädetkin joutuu kunnolla töihin, kun huitoo sauvojen kanssa. Kunpa olisin vaan päässyt hissillä alas. :D talvella määkin kävin sauvalenkillä muutaman kerran. Ei ainakaan kaadu jos on liukasta!

   Poista
 2. Harmi kyllä ettei päästy rinneravinteliin. =) Nytton pohkeet kipeänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaakao olisi maistunut! :D myös toi treeni täytyy ottaa uudestaan!

   Poista