torstai 31. lokakuuta 2013

Bodypäivä

Mulla on ollut viime aikoina vähän ongelmia salitreenien kanssa. Mysteeripolvikipu on ollut ja on edelleen ongelma numero yksi, kyykätä ei tartte, eikä oikein mitään muutakaan, missä jalkaa täytyy koukistaa. Ja muutama viikko takaperin häselsin pystypunnerrusta jotenkin huonosti ja vähän olkapäähän sattu. Syytän huonoja lämmittelyitä. Ei ole tarttenut tehdä sitten penkkiäkään. No mitäs sitten olen tehnyt salilla? Maastavetoa, pohkeita, hauista ja vatsoja. First things first.
Mutta tänään päätin tehdä paluun, kun olkapää on jo toipunut. Penkkipäivä odotti tekijäänsä. 5/3/1- ohjelmassa luki sopivasti palauttava viikko, joten ihan lasten painoilla mentiin, mutta se oli vain hyvä, ettei tule uusia onnettomuuksia.
Pojat siellä takana hengailee mun hauiskääntöpainojen kanssa. Saatte kyllä välissä tehdä niillä mavea, jos haluatte.
Penkkiharjoitusten jälkeen siirryin ylätaljan pariin ja vammoista kolhiintunut sali-itsetuntoni sai vähän buustia, kun vetelin ylätaljan lähes samoilla painoilla kuin mies, jonka kanssa vuorottelin. Lisäksi yritin vetää leveällä myötäotteella leukoja, mutta sain kolme vajaata kasaan. Mutta ne olikin semmosia bodyleukoja! Kaiken voi muuten selittää body-etuliitteellä, vajaat kyykyt on bodykyykkyjä ja neljäsosa-hauiskäännöt bodyhabaa. Meillä on myös kotona body-siivousta, hyvin vajaasti ja huonosti tehtyä. Toisinaan noudatan myös body-ruokavaliota, ravintoarvollisesti vajaa valkoinen riisi maistuu. Toisinaan joku saattaa epäillä, että olen myös hieman päästäni body. Mitä bodya sulla on elämässä?
Ruuhka salilla on viime aikoina ollut sitä luokkaa, että taidetaan palata meidän kesäsalille HH Gymille Nekalaan. Se maksaa jonkun verran enemmän, kuin puoli-ilmainen yliopistoliikunta, mutta alan olemaan valmis pistämään pennit riviin, ettei joka treenissä tarvitse soveltaa ja odotella vuoroa. Ja annan myös aika paljon painoarvoa salin hyvälle tunnelmalle! Ja sohvalle eteisessä!
Postaus on hyvä päättää jo lähes perinteeksi muodostuneeseen vessahauiskuvaan. Vaikka ilme on hyvin epä-Rahkamuijaminen eli vakava, treeni jätti jälkeensä hyvän mielen ja toiveikkuuden. Syksyn vammat saisi olla nyt tässä!
Seuraavaksi aion syleillä pilatesrullaa hetken ajan, tulevien vammojen välttämiseksi ja ehkä vähän myös kostoksi siitä, että "unohdin" mennä tänään ihan oikeaan pilatekseen. :D

Rahkalaskuri vuoden alusta: 520

10 kommenttia:

 1. Päivi Räsäsen säätämän uuden lain mukaan tollasiin tykkeihin tarvitaan jo aseenkantolupa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää laitankin heti Ylelle viestiä, että voisivatko järjestää telkkariin sellaisen aseenkanto-illan, koska aihe vaatii selvästi yhteiskunnallista keskustelua!

   Poista
 2. Järkyttävän kokonen koukistuslihas pienellä ihmisellä! Rispekt. Ps. Nauroin jotain tunnin noille "Kuntosalin vakiokävijöille". :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukistus onkin ihan mun strong point. :D no et kyllä varmasti tuntia nauranut, vähän taidat huijata nyt!

   Poista
 3. Voi että mä rakastan näitä sun blogikirjotuksia :DDddd Nää on aika bodykirjotuksia järjellisesti ajatellen ♡ pus :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisvaltainen body-elämä on niiiin ihanaa! Halit ja pusut myös sinne. XOXO

   Poista
 4. Kuuntelukyky oli eilen aika body...tai no yleensä aina ku teen jotain ja joku samalla selittää, niin en todellakaan kykene kuuntelemaan, teeskentelen kyllä kuuntelevani. Eilenki salilla viritin musavehkeitä ja samalla salituttu avautu asioistaan ja meikä oli vaan, että "aha, joo, niinkö?" Kotona vähän hävetti ja ens kerralla kyllä kuuntelen mitä sillä on sanottavaa enkä vaan räplää vehkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistan tilanteen! Ja etenkin, kun vastapuoli luulee, että ei vaan kiinnosta, vaikka asia ei suinkaan olisi näin.
   Myös luku- ja kirjoituskykyni on joskus sangen body, mutta semmoset bodailut yleensä vaan naurattaa. :D tällä viikolla eräässä tekstissä sanasta päälähteitä tulikin päähteitä.

   Poista
 5. Tänään jalkapäivän jälkeisenä päivänä on bodytankkausta ja body-palauttavaaliikuntaa aka kilon pussi irtsareita ja kyljen kääntelyä sohvalla. Mahtavia nää postaukset JA VOI JUMBE MIKÄ HAUKKA!!! Kade, josko ees muutama merkkari varastoituis munki käsivartee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irttaritankkaus tekee aina poikaa, kannatan Mulla on myös venyttely ollut aika bodya tällä viikolla, hups...
   Huh, ihan mää punastun, kun tällain ylistetään. Kiitti!:) on tossa munkin kädessä varmaan muutama pulla ja jätski, siksi se näyttä niin isolta

   Poista