torstai 17. lokakuuta 2013

"Mul on niin paljon mun mielessäin..."

 • Ensi viikosta lähtien pääsen vihdoin kunnon työmatkapyöräilyn pariin. Tiistaina etsiskeltiin käyttökelpoisia maastoreittejä Hervannasta Lahdesjärvelle. Oli kyllä sellaista ryteikköä, että taidan mennä autolla töihin, mutta muuten löydettiin uusia hauskoja polkuja. Olen kehittynyt maastoajajana aivan simona tämän vuoden aikana.

 • Kävin vähän tänä aamuna koekuormittamassa salin penkkitankoa. Onnistuneiden penkkisarjojen jälkeen tulee aina ylätalja, mutta koska jotkut kovispojat veti aivan naurettavan vajaita leuanvetosarjoja, mun piti ihan näytösluontoisesti vedellä pari helppoa leukasarjaa. Suorilta käsin. Toivoin jotain ihastuneita hengenhaukkomisia, mutta ne ei tasan varmasti edes huomanneet mun panostusta.
 • Ennen treeniä yritin availla pilates-rullalla hartiota ja epäkkäitä, jotka ottivat hittiä eilisistä mave-sarjoista. Rullailu on uskomattoman kivuliasta muutenkin, mutta tilanne ei juurikan parane, kun letti jää rullan ja lattian väliin. 
 • Viikolopuksi on luvassa hyviä hommia. Huomenna mennään vanhemmilleni ja suunniteltiin, että ihan vaan huvin ja harratuksen vuoksi olisi hauskaa rakennella metsään maastopyörärata. Alamäkeä ja sopivan pieniä hyppyreitä, se on plääni. Lisäksi asuntomme sisustus tulee kokemaan pienen uudelleenjärjestelyn, jotta olohuoneessa lojuvat polkupyörät eivät enää jatkossa aiheuta hermoromahduksia. 
 • Satumainen onneni aina vaan jatkuu, tällä kertaa 7 päivää -lehden muodossa. Ala-asteikäisenä Seiska oli mun lempilehti ja keräilin vanhoja numeroita ja luin ne moneen kertaan. Sen jälkeen onkin tullut luettua kyseistä julkaisua vähän vähemmän. Voin tiivistää viikon kohujuorut, ettei turhaan tarvitse ostaa lehteä ja piilottaa sitä kassahihnalla kaikkien rahkojen ja kanojen alle, ettei vaan joku tuttu huomaisi. Matti Nykänen seurustelee Michael Jackson -tukkaisen yh-äidin kanssa. Jukka Poika seurustelee Teijan kanssa. Cheek seurustelee Susannan kanssa. Siinä tärkeimmät.
Että kävi tuuri, kun juuri minut on valittu!
 • Aion tarjota töissä asiakkaille karkkia tänään ja huomenna, viimeisten päivien kunniaksi! Hyvä fiilis on, jo eilen mua odotti töissä kiitoskortti eräältä vakioasiakkaalta. 
Mä taidan olla oranssipää vasemmalla.
Tällasia ajatuksia oli mun mielessäin tänään. Voisin vielä lisätä, että ulkona sataa lunta. Tervetuloa talvipyöräilykausi!
Mitä sulla on mielessä tänään? Kerro!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 495

16 kommenttia:

 1. Et oo varmaan koskaan kuullu tätä ennen, mutta noi sun paint-kuvat on ihan timanttisia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olen sen joskus ennenkin saattanut kuulla, silti se on kiva kuulla. :) eli kiitti!

   Poista
 2. Mulla on mielessä, että pitää käydä sushilla sun kanssa ja neuloa sun vihreät sukat valmiiks ennen kuin mennään sushille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro heti, kun ne sukat on valmiit niin voidaan mennä! Sushihammasta kolottaa pahemman kerran ja olis kiva taas nähdä. :)

   Poista
 3. Kohta oot vetäny puoli tuhatta purkkia rahkaa tänä vuonna♡ Eli 125kg :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kahden Rahkamuijan verran rahkaa, not bad. :D

   Poista
 4. Ei mitään lunta pliis vielä. Työmatkapyöräily on paljon mukavampaa ilman! Onneks ens viikolla on lämmintä. Nyt just lähinnä ärsyttää kaikki. Yks kiva juttu ei toteutunu ja se pistää niin vihaks. Ei voi mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, onneks tämä lumi ei ole vielä pysyvää. Toivottavasti nyt ei enää ärsytä, viikonloppu ja kaikkee. :)

   Poista
 5. Oot niin kylmä ja sydämetön ämmä isolla ämmällä etten tajuu miten kehtaat olla olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ämmä isolla ämmällä? Aikamoista!
   Pistä vaikka sähköpostia, jos joku asia riipoo, niin selvitetään sitä kautta.

   Poista
  2. :D :D :D
   sori, tälle repesin. tai siis tolle anonyymille. en kestä.

   Poista
  3. Äläs nyt, kun joku on oikein tunteella pistänyt näppiksen laulamaan. :D Koko blogin erikoisin kommentti!

   Poista
 6. Nauratti kun luin varoituksen rullan käytöst pitkien hiuksien kanssa. Eka kerta hiukset rullan alle niin johan loppu nauraminen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, siinä ei juuri enää naurata, kun yrittää vapautua rullan alta. :D

   Poista
 7. Mun piti heti käydä testaamassa rullailua hiukset auki. Sattui. Ja sattui muuten sekin, kun laskin tangon pään taakse ranskalaisen punnerruksen jälkeen ja poninhäntä jäi alle. Teki mieli ihan kirota, joten kirosin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että näihin ongelmiin täydellinen ratkaisu olisi uimamyssy! Ei tukka haittais ja kanssaatreenaajilla olis hauskempaa. :D

   Poista