sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kalapeliä ja mavee, parasta sunnuntaiviihdettä!

Ihan tähän alkuun pieni galluppi. Olenko mä (ja Rahkaäijä) ainoa, joka vasta nyt sai tietää, että Concept 2 -soutulaitteessa on kalapeli tai tarkemmin ottaen useita erilaisia pelejä? Siis mitä tämä on, miksei kukaan ole kertonut aiemmin? Mää meinaan vähän alan soutaan, että saan Rahkaäijän kalapeli-ennätyksen (1335 pojoo) rikki! Olen ikuisessa kiitollisuudenvelassa ystävälleni Miljalle, joka tämän salaisuuden mulle paljasti.
Kuvakin ihan tärähti, kun olin niin tohkeissani. Noi isot kalat on pahiksia, niitä pitää välttää.
Tänään lämmittelin kuntopyörällä (missä pelit?!), että jalat vetreytyy edessä olevaa jalkatreeniä varten. Olen järjettömän laiska lämmittelemään ylipäätään ollenkaan, mutta nyt olen yrittänyt vähän ryhdistäytyä. Tänään lämmittelyä tuli varmaankin peräti 10 minuuttia, kun ensin poljeskelin pyörällä, sitten heiluttelin vähän jalkoja suuntaan jos toiseenkin ja vielä rullailin lonkankoukistajia ja pakaroita pilates-rullalla. Ja tietenkin maastavetoa muutamat kevyemmät sarjat ennen varsinaisia "työsarjoja".
Ohjelmassa luki 72,5 kg, 85 kg ja 95 kg, kaikki kertaa viisi. Vikalla olisi voinut ottaa yhden, kaksi toistoa lisää, mutta kädet lipsui pahemman kerran, kun en huomannut sotkea mankulla ennen sarjaa.
Franco Columbu ja mä, kuin kaksi marjaa! Mun tanko ei vaan yhtään taivu.
Lisäksi 5x10 etukyykkyä ja loppuun vähän pumppailua etureisille. Pohkeita unohtamatta. Aikaa meni vaatimattomat puolitoista tuntia. En ole varmaan koskaan tehnyt yhtä pitkää treeniä, ei ihmekään, kun olo oli vähän tapettu. Olen suurien linjojen nainen ja mielestäni vähän lyhyemmälläkin treenillä tulee aivan hyvä. Mutta kotona ruoka maistui ihan erityisen hyvin!
Kohta lähtee!
Jouduin eilen pistämään oikein pennejä riviin, koska uusi salivihko oli aivan pakko investoida. Kesällä ostin töistä Aku ja Iines -aiheisen päiväkirjan (josta lähti lukko veks) treenivihoksi, mutta nidottu vihko ei kestänyt kovin kauaa vaativia olosuhteita salilla ja repussa. Mutta eilen oli taas kuusi tuntia aikaa mietiskellä seuraajaa, ja päädyin superhienoon muistikirjaan. Melkein tekisi mieli syödä se, kun näyttää niin herkulliselta!
Moshi monstersit kannustaa mua!
Viime viikon lopussa ennustin, että seuraavasta viikosta tulee hyvä. Niinhän siitä tulikin. Ensi viikosta taas saattaa tulla vähän haikea, kun edessä on viimeiset työvuorot Tiimarissa. Voi hitsi, tuntuu kyllä hullulta!
Ensi viikolla on myös luvassa tarina siitä, mitä tapahtuu, kun Rahkaväki tekee sitä parasta herkkua ihan itte. Se oli jännää se!

Rahkalaskuri vuoden alusta: 489

20 kommenttia:

  1. Niin, kuvassahan on Franco Columbo. Vieressä pötköttävä koira on tuossa versiossa rajattu pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katos perkele, niinpäs onkin! :D Hyvä, kun sanoit!

      Poista
  2. Kalapeli on just mainio! Siinä saa kunnon hien päälle ja sykkeen kohoamaan (eikä vähiten siksi että täpärät tilanteet pahiskalojen kanssa on niin jännittäviä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä vaan mitä kanssatreenajat on mieltä, kun kiljahtelee pelatessa "Eiih, älä syö mua! Huh, se oli täpärällä! Jes!" :D

      Poista
    2. Hahhah, ajattelin että enhän mä mitään ääniä päästele pelatessani, mutta eiköhän tänään karannut suusta hiljainen "eikä", kun musta pahis nappasi kiinni. :D Kahden peräkkäisen kalapelin tulokset: 1185 ja 1365 pojoa, ou jeah!

      Poista
    3. Siihen eläytyy hyvin mukaan! Ihan sikahyvät pisteet! Mun enkka on joku 500 ja joudun ihan koko ajan syödyksi. :D Vaikeeta!

      Poista
  3. Se kalapeli on vaikee. Muutamaan kertaan on tullu pelattua alkuverrassa sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, en ymmärrä miten Rahkaäijä pysty saalistaan siitä niin kovat pisteet. :D

      Poista
  4. Mistä napista pitää painaa, että saa kalapelin? Meillä on joku tuon näkönen soutuvehje salilla, mutta en oo ikinä niitä nappuloita painellu, ku en oo ees arvannu että sielä vois olla jotain nuin jännää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootas, nyt täytyy muistella... Menu-napista ja sieltä aukee sellanen valikko, mistä löytyy mm. pelit. Ja sitten oikeilla sivunäppäimillä valinnat. Näin tais mennä! Mäkin olen vaan ennen lähtenyt souteleen sen enempää asiaa funtsimatta, mutta onhan toi paljon siistimpi kun tavallinen matkan soutaminen. :D

      Poista
  5. MITÄ? Miksei kukaan ole kertonut mulle tollasesta pelistä? Mä oon onnellisena(?) soudellut aina lämppäriksi ja oon missannut tollasen. Täytyy tänään heti tarkistaa, että toimiiko meidän laite salilla sen verran, että vois pelata. :D

    Moneen muuhunkin asiaan mun on useesti pitänyt kommentoida, mutta puhelimen asetukset temppuilee enkä saa koskaa kirjoitettua sillä mitään. Mutta siis ahkerasti täällä taustalla kyllä koko ajan sua seuraan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni niin tärkeä asia, että melkein pitäisi lukea salin seinällä soutulaitteen vieressä, ettei kukaan missaisi! Mä oon vähän vältellyt soutamista, kun se on aika booring, mutta en enää!

      Jaan puhelinkommentointi-turhautumisen! Tosi työlästä kommentoida puhelimella ja kun ajattelee, että kommaan sitten kun pääsen koneelle, ei varmasti muista enää. Kiva kun jaksat (vieläkin) lukea! :))

      Poista
  6. No, enpä tiennyt tuosta pelistä, mutta pitihän sitä aamulla kokeilla. Mulla kärsi tekniikka, kun välillä piti nopeuttaa ja hidastaa, ettei isot kalat popsineet mua. Vaikea se oli. Tosin mä en pelaa pleikkarilla tai tieskarillakaan niin ei ole ehkä tatsia pelaamiseen samalla lailla kuin GTA-uskovaisilla. (Kyllä, saat käyttää tätä selitystä kunnes piekset Rahkaäijän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan aika paha, että välillä pitää ottaa hirrrveitä spurtteja ja välillä stopata vauhti melkein kokonaan, ettei joudu kalan kitaan.
      No niin, toihan on aivan totta! GTA:n aggressiivinen ote varmasti auttaa syömään pikkukaloja ja selviään ite hengissä. :D

      Poista
  7. Täääääähh!
    Teetkö sä mavet tollasilla painoilla ilman vetoremmejä?! En haluais joutua kättelee sua koskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, remmejä käytän oikeestaan vaan suorin jaloin mavea tehdessä, muuten menee ristiotteella. Mää kättelen ihan sillain hellästi. ;D

      Poista
    2. en usko sua. sä salettiin puristat kaikki kättelemäsi kourat tuusan paskaksi :D
      jäääätäväää. katoin sun 100kg mave-videon enkä voi tajuta mite jaksat roikottaa sitä tankoa. mä oon niin neiti, etten tee salilla ilman hanskoja YHTÄÄN mitään, ku tulee rakkuloita :p ja ainutkaan vetoliike ei lähe ilman remmejä. i'm so girl you know :)

      Poista
    3. Tänäänkin kättelin monta ihmistä, ne varmaan peitti vaan tuskan irvistyksensä. ;)
      Tossa sarjassa pysy grippi tosi hyvin, ei mitään ongelmaa! Kädet kylläkin näyttää kamalilta, kunnon äijäkädet. Mullakin oli joskus hanskat, mutta sitten hukkasin toisen niin lopetin niiden käyttämisen. :D

      Poista