perjantai 2. toukokuuta 2014

Neljä huikeaa Paint-sankaria!

Viime viikolla sain päähäni, että haluan taiteilla kanssaihmisiä Paint-kuviin. Pyysinkin hyviä ideoita ja neljältä bloggaajalta sain suostumuksen toteuttaa taidetta ilman aivoja. Inspiroivan rahka-aamiaisen jälkeen vetäydyin taiteilemaan ja kolmen tunnin luovuusmyrskyn jälkeen teokset olivat valmiina! Kuvat ovat vapaasti asianomaisten käytettävissä.

Ensimmäisenä Neuloo ja purkautuu -blogin Sanna, joka on lukenut meikän blogia jo varsin kauan. Tässä ajassa mäkin olen oppinut tietämään Sannasta monia asioita ja aina välillä olen käynyt blogiakin vakoilemassa, vaikka en mikään hullu neulojaihminen olekaan. Sanna ei päässyt viime viikon voimanostokurssille, koska oli tanhuseuran pileet ja siitä sainkin inspiraationi tähän taideteokseen.

Toisena pläjäyksenä tänään on teos Kauramoottorista eli Lassesta Havajin Ironman-triathlonkilpailussa. Tavattiin Lasse viime kesänä Voimarinteen triatlonilla ja nykyään heitän Feisbuukissa säännöllisesti läppää äijän kanssa. Eilen Kauramoottori oli leiponut hirviökakun, josta lähetti kuvan ja uhosin, että teen parin viikon päästä omalle synttäripäivälleni vielä hirviömäisemmän. Ajatus on jo hautumassa! Triatlonisti on sairastellut ja omien sanojensa mukaan sai vähän aikaan sitten kunnon antibioottikuurin, joka on lainattu itse Lancelta ja se saikin taiteilijan mielikuvituksen laukkaamaan.

Taideteokset jatkuvat kisojen merkeissä, tässä kuvassa on päästy jo niin sanotusti maaliin asti. Hanne toivoi ikään kuin ennustuksena tulevasta kuvan itsestään kisalavalla. Hoituu! Hanne vaikuttaa siltä, että muijalla on ihan huippu asenne ja jalat on tiukasti maanpinnalla, kannattaa tsiikata blogi ja Instagrammissa @hannepauliina

Neljännen taidepläjäyksen päähenkilö on monille treeniblogeja lukeville tuttu Heidi, joka on tunnettu vatsapalikoistaan, hauistreeneistään, hassuista ilmeistä ja oudoista, mutta herkullisen näkösistä ruoka-annoksista. Heidi on ihan näillä hetkillä muuttamassa jonnekin Savoon ja tervetulotoivotukseksi Suomeen ikuistin naisen teoksessa metsään treenailemaan hauiksia. Heidin kissa ja mies pääsivät myös mukaan teokseen, vaikka jälkimmäinen ei mahtunut kuvaan.

Taiteilija kiittää suuresti yhteistyöstä. Vaikka itse sanonkin, niin tuli aika päheitä! Paint-kiintiö on taitaa olla taas hetkeksi täynnä (sekä mulla, että lukijoilla), jääkäämme odottelemaan uutta hullua inspiraatiota!

Hauskaa viikonloppua! 

Rahkalaskuri: 816

19 kommenttia:

 1. Eijuma mä kuolen nauruun!! Sä oot niin huikea, niin huikea!!! :D :D KIITOS!
  Saanhan mä kopioida kuvan omaan blogiin ja jokapaikkaan, kerron toki et se on SUN taiteilema!
  IHAN MAHTAVA!! Ja ihana KP mun kaa lavalla, uiiiii :)

  Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku oliha tuolla et kuvat vapaassa käytössä :p

   Poista
  2. Ole hyvä, ilo oli kokonaan mun puolellan! Mä sytyin heti niin paljon sun ideasta, olin aina halunnut piirtää KP:n mukaan jollain tekosyyllä. :D Ja saa tosiaan käyttää kuvaa missä haluaa. :)

   Poista
  3. Pitäisiköhän laittaa KP:lle tämä kuva myös :)

   Poista
  4. KP varmaan kovasti ilahtuis mun tulkinnasta sen verkkareista. :D

   Poista
 2. komppaan edellistä, meikä täällä ihan tikahtuu naurusta ja kissi kattoo vieressä että mikä ton tuli! :D Heidi on ihan paras, äääää mä en kestä :'DDDDDD ihan täydellinen toi kuva, kissi ja Akikin huutelemassa, hahaaaa :DDD mä niin näen sieluni silmin että se menee just noin xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Mä vaan kato pistin silmät kiinni ja otin yhteyden tulevaisuuteen ja sain varman viestin siitä, että monta kesäaamua menee juuri noin. ;) Paint-taide pääsi ihan uudelle ulottuvuudelle, kun pääsi piirtään tuttuja mukaan. :D

   Poista
 3. MÄÄ EN KESTÄ, MÄÄÄ EN KESTÄÄÄHHHH :'DDDDDD
  Kiitos tästä. Oikeesti. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itselles ja tervetuloo Suomeen! :)) Voin paljastaa, että vietin sun blogissa aika kauan, kun etin sopivaa naamaa ja kissaa, salaatti ja takapuoli osuivat sopivasti vahingossa eteen. :D

   Poista
 4. Meikä pääsi Rahkamuijan blogiin. Tää päihittää mun edellisen urotyön eli ekaluokan hiihtokilpailun voiton. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai teikä pääsi! Voit vaikka printata kuvan sen hiihtokisapalkintolusikan viereen. ;)

   Poista
 5. Mun aivot sulaa mä en kestä, miten siistiä! Aivan sairaan törkeen hieno tanhumavetulkinta! Elämäni on nyt täynnä! Kaikkeen tulee huutomerkki! Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ensin alkuun vähän vaikee päättää, että millasen tekisin, kun et antanut kovin tarkkoja ohjeita, mutta sitten jostain tulvahti inspiraatio ja sen jälkeen kaikki oli selvää ja sun uus, ihana ja nätti naamakuva kruunas koko jutun! Kiitos, että sain toteuttaa. :))

   Poista
  2. No voi että! :D En olisi IKINÄ osannut toivoa mitään näin siistiä! Mä melkein liikutun tuosta etualan lankakasastakin! :D

   Poista
  3. Ihanaa kuulla, että mä onnistuin. :) Mää aattelin että noista langoista vois vaikka neuloo kivat kyykkytrikoot!

   Poista
 6. Huikee taideteos! Naurusta ei meinaa tulla loppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä aika ylpee tosta kuvasta, se on niin värikäs ja vauhdikas ja hakkaat noi pyöräilijät ihan satanolla. :D

   Poista
 7. :DDD Tulee mieleen yläasteen kuvakollaasit joita taiteiltiin kavereille lahjoiksi. Hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaset, mihin leikattiin kuvia ja tekstiä jostain Seiskasta?:D Kiitti!

   Poista