keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Ei isoks, mutta vahvaks!

Rahkaäijä on vähän laiska teekkari ja osallistumisprosentti tähänastisiin vappurientoihin on ollut aika pieni. Mutta eilen sentään TTY:n vappuhulinoista löytyi jotain, mikä sytytti myös Rahkaäijän. Kiihdytysajot!
Ready. Set. Go!
Rahkaäijällä on niin tömäkät vatsapalikat, että ne suorastaan puskee nahkapuvunkin läpi!
Vaikka Rahkaäijä onkin ikuinen suosikkini, kiihdytysajoissa paras suoritus tuli mielestäni vihreältä pappatunturilta, eikä äänetön sähköautokaan huono ollut! Kiihdytysmatka oli vain parisataa metriä plus saman verran jarrustusmatkaa, Kawasaki ei tuolle matkalle saa vielä ihan täyttä ärjyntää päälle. Maililla vauhti onkin jo lähemmäs 300 kilometriä tunnissa. 
Tää olikin aivan täydellinen aasinsilta erääseen juhannustapahtumaan, jossa saa ajaa vaikka 300 kilometriä vuorokaudessa. No Ratareisihän se! Ratareittä meidän kanssa myös järjestävä Jaanaba suunnitteli upeet mainokset tapahtumalle ja niitä sitten kylvetään ihan joka paikkaan lähiaikoina. 
Alotettiin mainosten jako jo eilen, vietiin muutamaan pyöräkauppaan ja tietenkin HH Gymille samalla kun mentiin treenaan. Melkein otin tuon minipossumainoksen pois vierestä, kun se yrittää varastaa shown! Minipossu oli kyllä varmaan kiva. <3
Olen tässä nyt varmaan vajaa pari kuukautta tehnyt omatekemää kolmijakoista saliohjelmaa ja alkuun mulla oli kunnianhimoinen tavoite kuuden tai peräti viiden päivän kierrosta. Viiden päivän kierto toimisi mulla varmaan jossain tyhjiössä, mutta ei tässä elämässä, kun haluais ajaa pyörälläkin. Kun yksi treeni lykkääntyi, niin sitten muutkin ja äkkiä tulikin vähän pitkiä treenivälejä tietyille lihasryhmille. Seuraavan juonenkäänteen arvaa varmaan kaikki. Palaan takaisin tekemään maailman parasta treeniohjelmaa eli 5/3/1. (Siitä olen kertonut mm. täällä.
Aina välillä haaveilen, että musta tulis isona "ihan vitun iso mörkö", mutta koska vietän erilaisten polkupyörien kyydissä useita tunteja viikossa ja en oikeastaan edes suunnattomasti syty millekään bodaustreenille, ei musta varmaan ole tulossa mörköä ihan lähiaikoina. Juuri siksi melkein rakastan viiskolmeyks-ohjelmaa, että siinä pääliikkeet tehdään aina lyhyinä sarjoina ja vaikka joka viikko voi paukuttaa uusia enkkoja, jos vaan rahkeet ja pää riittää. Jos olen ihan rehellinen, niin mun sydäntä lämmittää paljon enemmän uusi sarjaenkka kuin hullu pumppi treenin päätteeksi. (Pumpista saa aina kyllä vakuuttavampia kuvia blogiin, kuin sarjaenkasta.) Enkä voi kieltää, etteikö viikonlopun voimanostokurssilla olisi taas jotain osuutta tähän ajatusprosessiin.
Mikäs tässä kaikessa nyt oli pointti? No se, että kannattaa tehdä sitä, mistä tykkää ja jättää turhat asiat tekemättä. Kuten pohkeet. 
Mutta ihan kohta mää myöhästyn koulusta ja joudun kaahaan pyörällä kun heikkopää (kerran oon mummoon törmännyt fillarilla ja koskaan en sitä enää tee, eli en oikeesti kaahaa), että ehdin kevään tokavikalle luennolle. Ja niin, kandin palautin eilen. Huh huh! Rahkaäijän kandi on ollut jo vuoden vähän vaiheessa, voi tätä kuittailun määrää!

Hauskaa vappua, ei saa tukehtua munkkiin!

Rahkalaskuri: 812

2 kommenttia:

  1. awwwwwwwwwww minipossu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmonen olis ihan kiva, varsinkin jos sen vois syödä jouluna. ;)

      Poista