tiistai 15. huhtikuuta 2014

Yksikätinen penkkaaja ja muita taruolentoja

Ei ole kuulkaa enää riatloni mitään, koska mä vedin tänään svensklonin. Ajoin ensin autolla salille, siitä yliopistolle pyörällä, tein ruotsin tentin, taas vähän pyöräilyä ja sitten salitreeni. Huh! Mutta kohta olen virallisesti suorittanut virkamiesruotsin ja ei käy kateeksi niitä, jotka joutuu tän virkamiehen kanssa ruotsiksi tekemisiin.
Jag ska flyga!
Olin salilla jo iltapäivällä ja tunnelma oli mukavan seesteinen, mitä nyt radiossa soi Loop. Totesin kyllä, että taidan tästä lähtien käydä salilla ilman Rahkaäijää, koska kaikki miehet (useampi kuin yksi!) jutusteli mulle tänään niin reippaasti. Ensimmäisen kunnon penkkisarjan jälkeen eräs herrasmies jopa kehui, kuinka isoilla painoilla penkkaan. Koska painoa oli tangossa kuitenkin alle 50 kg, ensimmäinen ajatukseni oli, että herkeätkös kettuilemasta ja toisena ajatuksena päättelin, että nyt se kyllä kattoi kiekot jotenkin väärin. Vasta treenin jälkeen mietin, että mitäs jos se ihan oikeesti tarkottikin sitä?
Lisäsin itselleni käden, koska en näyttänyt kauheen kovalta penkkaajalta yksikätisenä.
Vaahtosin eilen Instagrammissa mun uudesta keittiövälineestä ja vaahtoon vähän lisää. Ostin Tupperware-kutsuilta kipon, jolla voi kokkailla munakasta mikrossa ja ajattelin, että otan riskin parinkympin hukkaan heittämisestä, jos se ei olekaan hyvä. Mutta se onkin PARAS! Voisin pussata ton Easy Delightin keksijää vaikka samantien, koska mun ei tarvii enää koskaa syödä munakasta, joka on ottanut pannulla vähän liikaa brunaa, kun en tajua ajoissa kääntää sitä. Ostin ton alunperin sillä ajatuksella, että vien sen töihin ruokataukoja varten, mutta joudun kyllä ostaan toisen sitä varten, liian hyvässä käytössä kotona.
Munia ja tomaatteja ennen ja jälkeen neljän minuutin mikropyörityksen. Meni "vähän" liikaa mustapippuria.
Me oltiin tässä iltana eräänä kävelyllä Vilusen entisellä maankaatopaikalla, josta kuulemma joskus kaukaisessa tulevaisuudessa tulee puisto. Se on siis iso kasa maata moottoritien vieressä, mutta mun mielestä siinä on silti jotain spesiaalia. Mun ja Rahkaäijän ekana yhteisenä kesänä oltiin lennättämässä siellä leijaa ja sitten joku vanha papparainen tuli kysyyn, että ollaanko me leijaharrastajia. Kumpikin lennätti jotain Honkkarin kympin leijaa ensimmäistä kertaa sataan vuoteen ja vaan tyynesti nyökyteltiin, että juu, harrastajia ollaan.
Tällä kertaa ei tullut leijaa mukaan, eikä edes tuullut, mutta tällä kertaa olinkin kiviharrastaja. Löysin nimittäin tosta huikeesta kivikasasta superhienon kiven, mutta veikkaan, ettei sitä ole ihan jääkausi muokannut moiseksi.
Otin kiven tietysti mukaan ja reiät oli juuri sopivat kruunukynttilöitä varten. Pistin eilen illalla kolme kynttilää palamaan ja kysyin Rahkaäijältä, että mitä noi kynttilät sun mielestä symbolisoi. Vastaus yllätti jopa itseni kaltaisen suuren ajattelin. "No tossa vasemmalla on penkki, keskellä kyykky ja toisessa reunassa mave." Syvällistä.

Huomenna iltapäivällä lähdetään käymään Ratareisi ry:n kanssa Alastaron moottoriradalla vähän tsekkailemassa, että miltä siellä näyttää noin niin kuin juhannusta silmällä pitäen, siitä lisää myöhemmin Oltiin muuten uusimmassa Fillari-lehdessä!
Rahkalaskuri: 790

8 kommenttia:

 1. On leijaharrastajia ja leijaharrastajia, toiset lennättää ja toiset heittää. Kumpaakohan se papparainen on tarkoittanut? :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jokaiselle harrastajalle löytyy paikkansa. ;)

   Poista
 2. Kun mä en saanut lähdettyä sun voimanostokurssille Tampereelle niin järkkäsin oman täällä Espoossa. Se oli tänään ja kaikki meni hyvin ja olen oikein muikeena. Odotan huomenna ylistävää palautetta muilta osallistujilta ;)
  Siispä kiitos inspiraatiosta Rahkis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli tosi hienoa kuulla! Ei se kovin vaikeaa ole järkätä, jos vaan saa porukkaa osallistumaan. :) Ja vitsit, että penkkaat hyvin!

   Poista
 3. Mutta voi ei, munakasta ois voinu tehä ihan hyvin tavallisessa keraamisessa kipossa mikrossa! :E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ei varmasti tuu niin hyvää, kun mun hienolla munakasmakerilla. :D Ei vaan, täytyy joskus kokeilla!

   Poista
 4. Mieti jos oikeasti penkkaisit noi painot yhdellä kädellä! Ei huono.

  Oliko sulla joku saliohjelma taas muuten hakusessa, kehittelin taas yhden version :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olis kieltämättä aikamoinen suoritus! Tasapainottelu olis aika haastavaa.
   Sut varmaan tunnetaan vuosin päästä jonain guruna, porukkaa miettii et treenaisko ne Arskan, Wendlerin vai Mikan ohjelmalla. :D

   Poista