sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Virvon varvon tuoreeks kireeks!

No niin, sehän on palmusunnuntai, kaikkien pikkutrullien lempipäivä. Tänään kaikkien noita-akkojen esiäiti eli Rahkamuija antaakin nyt vinkkejä virpomishommiin.
Näin allergia-aikaan on mun mielestä aika edesvastuutonta pakottaa ketään ottamaan vastaan pajun oksia, jotka vielä on parhaimmillaan poimittu jostain motarin varresta. Ja muutenkin olisi kiva ajatella sitä saajaa, joten mun ehdotukseni virpomisrisuksi onkin esimerkiksi jumppakeppi, käsipaino tai pilatesrulla. Levytankokin on oikein hyvä, jos trullilla sattuu olemaan ylimääräistä munakorin pohjalla. Koristelinkin malliksi ja inspiraatioksi pilatesrullan. Prismasta saa kympillä!
Oksa on ihanan keväisen värinen!
Mikään ei ole vitsan saajalle niin kurjaa, kuin huonosti ja hätäisesti koristeltu virpomisoksa. Koska Tiimarikin meni konkurssiin ja silkkipaperi on muutenkin luonnonvarojen hukkaamista, kannattaa hyödyntää kotoa löytyviä materiaaleja. Vitsan kruunaa tietenkin huipulle ripustettu rahkapurkki ja esimerkiksi Urheilulehtiä voi suikaloida näteiksi, tuuleissa liehuviksi koristeiksi. Lisäksi esimerkiksi lahjanarusta voi taiteilla hienoja rusetteja. Muista, more is more! Myös virpimisoksassa.
Entäs sitten se pukeutuminen virpomiskierrokselle? Jos pukeudet vaikka pupun korviin ja Milla Magiaksi, joku voi saada väärän mielikuvan virpomisvierailusi tarkoitusperistä. Siksi suosittelenkin hyvin luovaa itseilmaisua virpomiskostyymin keksimisessä!
Voooi, kukas kullannuppu sieltä ovisilmästä näkyy!
Itse pukeuduin aamuiselle virpomiskierrokselle kataboliapeikoksi ja se onnistuu helposti! Nostovyö päähän, vetoremmit korviin, rannesiteet pitämään jättimäiset hauikset aisoissa ja mankkua kasvoihin ja ruma ilme naamalle. Mummot saattavat antaa jopa lisälahjuksia, kun luulevat itse saatanan saapuneen oven taakse.
Munat tai henki!
Mutta mitä oven taakse ilmestyvälle virpojalle sitten voisi antaa koriin palkaksi hienosta vitsasta? Perinteiset kananmunat ilahduttavat jokaista virpojaa, jos olet oikein mukava, voit jo valmiiksi erotella valkuaiset ja keltuaiset. Raakaruokahenkinen virpoja takuulla ilahtuu pussillisesta kaakaonibsejä tai gojimarjoja, kookosöljyäkään tuskin vielä löytyy rawfoodvirpojan korista. Irtokarkkien sijaan voit antaa irtopillereitä, BCAA-pillerit piristävät pitkällä virpomismatkalla. Myös pussillinen kreatiinia tai annospussi heraa on mukava lahjus. Jos virpoja on kovasti dieetillä, pakastepussi parsakaalia on ehdoton vaihtoehto. Bulkkaavalle trullille taas sopii säkki basmatiriisiä. Ja rahkapurkki, se on bodyvirpojan kinderi!
Mukavia virpomishetkiä!

p.s. Naisten voimanoistokurssille olis yks peruutuspaikka, toimi!

7 kommenttia:

 1. :DDDDD päivän naurut! Oot niin huippu, tää blogi on huippu. Huhhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, kiitos teille molemmille! Muakin vähän nauratti kun meni mankkua nenään. :D

   Poista
 2. Haha, mahtava postaus! :D Olisi pitänyt jättää eiliset black metal -meikit (jos satuit fb:stä näkemään) päälle ja lähteä virpomaan ja varpomaan ympäri kylää. Munaa tuskin olisi tullut, rahkasta ja gojimarjoista puhumattakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin, oli meinaan aika tyylikkäät! Mummot olis saanut sydärin saman tien, kun olisit ilmestynyt ovelle! Äläs nyt, olisivat voineet vaikka lahjottaa kaikki arvoesineensä, kun olisivat luulleet että oot joku ryöstäjä. :D

   Poista
 3. Voi vitsi, tässä tuli taas koko viikon naurut yhdellä kertaa :D oot niin paras bloggaaja ikinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt vielä sano, kun vasta tiistaissa mennään. :D Voih, määhän ihan punastun nyt! Kiitos!

   Poista