lauantai 24. toukokuuta 2014

Kummitukset ei käytä mankkua ja muita vastauksia

Edellisessä postauksessa kuuluttelin kysymyksiä ja niitä tuli varsin riittävästi! Erityisen otettu olin siitä, kuinka nokkelia ja hyviä kysymyksiä tyypit oli keksinyt. 


Kaikille ihmisluonnon omituisuuksille löytyy usein vastaus lapsuudesta, joten kuka söi sun rahkapiirakat? 
Mä en varmaan lapsena ollut kuullutkaan rahkapiirakasta, mutta äiti tekee sikahyvää suklaapiirakkaa ja raperperipiirakkaa. Että ehkä kyse on lapsuudenaikaisesta rahkapiirakan puutostilasta. Raperperimuija olis myös tosi hyvä blogin nimi, saa käyttää!


Miks mun fillari narisee, vai olenko se minä itse?
Sun fillari on ehkä tyytymätön elämäänsä? Meidän fillaritkin narisi ennen, mutta sitten annettiin niille meidän makuuhuone asuinpaikaksi, niin loppui narina. Vähän ne vieläkin yrittää narista, jos eivät ole tyytyväisiä Bilteman halpaan ketjurasvaan.

Tuleeko susta vihanen jos et saa päivittäistä rahkaas? :D
Päivä on kieltämättä vähän vajavainen, jos ei ole rahkaa tarjolla. Tänä aamuna olin ihan vähän vihainen, koska ei ollut mustikoita rahkan kanssa. 


Mieleenpainuvin (hyvässä tai pahassa) blogiyhteistyöehdotus?
Mulle ei ole oikein tullut mitään "kehu tätä vessapaperia, niin saat satkun" -tyyppisiä pimeitä ehdotuksia. Kuitenkin jos kummastelen näitä "Meillon nyt uus shampoo, voit kehua jos haluat" -massaviestejä, joita tulee varmaan vähän kaikille blogin pitäjille. Ei ihan putoo mulle tai mun lukijoihin. Vaikka puhtaat hiukset onkin ihanat.

Suosikki lifestyle-blogi (tai muu blogi, joka ei liity vain urheiluun)?
Lilyssä on paljon tosi hyviä blogeja ja etenkin ite puin ja Aina jonon viimeinen osuu ja uppoaa. 

Kuinka usein värjäät hiuksia?
Käyn parin kuukauden välein kampaajalla. Joskus värjäsin itte, mutta tämä reuhka on nykyään niin paksu ja pitkä, että jätän sen mieluiten ammattilaisen huoleksi.

Mitä täytteitä laitat pizzaan?
Sääntö numero yksi on, että juustoa ei voi olla koskaan liikaa. Eli ainakin Aura-juustoa tai vuohenjuustoa ja vielä jotain juustoraastetta päälle. Lihahommista kinkku ja salami rokkaa ja rehuista ei niin väliä, kunhan ei ole paprikaa tai jalapenoja.

Millaisen tatuoinnin otat seuraavaksi ja mihin?
Majakkatatuointia olen funtsinut jo vuositolkulla toiseen käsivarteen, mutta ei aina tuntuu olevan jotakin tärkeämpää taloudellisten prioriteettien listalla. Tai sitten jos olisi massia, paistaa aurinko, eikä halua ottaa, että pääsee uimaan.
Rahkaäijä piirsi mulle viime kesänä majakan käteen, että pystyin fiilisteleen miltä se sitten näyttää. ;)
Jos sun pitäisi ohjata ryhmäliikuntatunti minkä tunnin ohjaisit ja miksi?
Tää on paha! Varsinkin kun ei ole koskaan käynyt juuri millään ryhmäliikuntatunnilla, niin en edes ihan tiedä mitä siellä tehdään. Joskus kuulin sellasesta keppihevosjumpasta, jossa ratsastetaan keppihevosilla. Sellasen määkin osaisin pitää!

Järjestettiinkö kummallekaan polttareita, jos järjestettiin niin millaiset ne oli?
Ei järjestetty. Polttarit on mun mielestä jotenkin tosi... Ööö... Turhia? Mutta muitten polttareissa on ollut ihan kivaa.


Jos olisit ehdolla eurovaaleissa mikä olisi vaalimainoslauseesi (saa tehdä myös vaalijulisteen paintilla)?


Paljonko meinaat itte polkea ratareidessä?
Niin paljon kun ehdin ja jaksan järjestelyhommilta. Me mennään Alastaroon jo juhannusaattona, joten voisin vaikka pyöritellä sen 300 kilometriä, ennen kuin varsinainen tapahtuma edes alkaa. ;)


Oletko kaatunut ikinä pahasti maastopyörällä? Miten?
Mitään kammopannuja ei ole muita, kuin Sappeen hiihtohississä, kun löin jarrut pohjaan mäen päällä ja törmäsin naama edellä maapalloon. Muutama viikko sitten kaaduin TTY:n pihassa, kun yritin hypätä kahdelta kivikorokkeelta peräkkäin alas ja huikeella tuurilla jäin toisen korokkeen reunalle pyörän kanssa, enkä pudonnut siltä alas ja vammat olivat hyvin vähäiset ellei naurettavan pienet. Metsässä olen koheltanut varsin vähän, pientä pintanaarmua vaan.

Mitä meinaat tehdä kesällä?
Käydä töissä, ajaa pyörällä, podata salilla ja rillata. Siinä se!


Ja oikeesti mulle tuli jo otsikosta mieleen, että vois kysyä, että mikä susta tulee isona. Eli mikä susta tulee?

Mutta entäs kö meikä oikiasti haluaa tietää mikä susta tullee isona!
Koska sekä Minttu että Tups niin kovasti halusivat tietää mikä musta tulee isona, niin vastataan sitten. ;) Ihan rehellisesti sanottuna en yhtään tiedä. Yläasteella funtsin, että voisin ruveta presidentiksi, mutta sitä ennen varmaan pitää tehdä myös jotain. Rahkaäijän kanssa tuumittiin, että ruvetaan pitämään kuntosalia ja pyöräkauppaa ja se olkoon suunnitelma B, jos mistään muusta ei tule mitään.


Osaatko ruotsia? Ymmärrän varsin hyvin ja kovalla vimmalla yritän puhuakin, mutta ei aina niin onnistuneesti. Juuri tällä viikolla töissä joku kysyi ruotsiksi aamutossuja ja mä ymmärsin sen ensin ihan väärin, kun tofflornat ei ollut ihan hallussa.

Mikä Ben&Jerry's maku on parasta?
Cherry Garcia! Mutta sitä ei taideta enää valmistaa. :((((

Jos pääsisit avaruusmatkalle, minne menisit ja miksi (tästä olis huippua saada havainnekuva paintilla)?
Mä en ihan tajua niitä, jotka haluaa lähtee avaruuteen. Se kiinnostaa yhtä paljon, kun mennä bussilla Tesomalle. Rahkaäijä kyllä haluisi lähteä. Ja mä voisin ehkä matkustaa kuuhun, jos se olisi jotain ihanaa juustoa, vaikka manchegoa tai goudaa.
Jos Rahkaäijä lähtee avaruuteen, mää muutan Kaliforniaan.
Mitä aineita kirjoitit ylioppilaskirjoituksissa ja mitä arvosanoja sait?
Äikkä L, psyka L, yhteiskuntaoppi L, elämänkatsomustieto L, filosofia E, ruotsi M, pitkä matikka C.

Oletko harrastanut kansantanssia?
No en!

Ketkä/mitkä selviää maailmanlopusta?
Toivottavasti ei kukaan, muuten on kauhee siivoominen niillä jotka jää.

Mikä on Tampereen paras ravintola?
Juuri tällä hetkellä Veijon kokkitykki Tammelantorin laidalla, tällä viikolla käytiin vetämässä siellä lohimunakkaat ja oli aivan sairrrrraaaaaaan hyvää!

Jos pitäis ottaa koira, niin millaisen ottaisit ja miksi ja mikä sen nimi olisi?
Mä en ole mikään maailman suurin koirafani, etten varmaan ottaisi, mutta sen nimi olisi Dirk. Luin joskus paljon Clive Cusslerin kirjoja ja niissä seikkaili Dirk Pitt -niminen häiskä ja päätin, että Dirk olisi hyvä koiran nimi.

Mikä on ärsyttävintä, mitä joku voi tehdä salilla?
Lastata painot väärin!
Ei lisättävää. Terveisiä Matille.
Voiko maastavetoa tehdä korkkarit jalassa?
En ole koskaan kokeillut, mutta korkkarit voisi toimia samalla tavalla kuin nostaisi korokkeelta. Kannattaa kokeilla, jos on vaikeuksia maasta irrotuksessa!


Voisiko kuussa asua?
Siellä ei taida olla Prismaa tai Lidliä, jotemn  en ainakaan muuta sinne. 


Selviävätkö maailmanlopusta vain Torakat?
Joo ja bedbugsit.

Miksi oliivit ovat mustia ja vihreitä mutteivät sinisiä?
Sillon kun oliivit keksittiin, oli saatavilla vaan mustia ja vihreitä smurffeja, siniset keksittiin vasta myöhemmin. Oliivithan on oikeesti smurffien aivoja. Ei ne missään puussa kasva, haloo!

Voiko kummitukset tehdä maastavetoa? Entä kyykkyä? Tai penkkiä?
No totta kai, mun mielestä ei pidä väheksyä kenenkään voimailutaitoja pelkän olemuksen tai olemattomuuden perusteella. Veikkaan, että HH Gymilläkin kummitukset treenaa öisin. Mutta ne ei tarvii mankkua!


Mikä on elämän tarkoitus? :D
Tehdä kivoja asioita ja olla muille kiltti.

Mitä mieltä lapsista? Onko joskus tulevaisuudessa haaveissa/suunnitelmissa rahkis jr.? ;)
Lapset on vähän kun sirkusnorsuja. Ne on tosi kivoja ja tuottaa paljon iloa, mutta siinä hoitamisessa on niin hirvee homma, että omaksi ei välttämättä haluaisi. Ei kuulu viisivuotissuunnitelmaan. Sirkusnorsut eikä lapset.

Ajatteletko elämäsi koskaan olevan tylsää/yksipuoleista, kun Se pyörii niin paljon vain urheilun ympärillä?
En. Mä olen juuri niiden lajien ja ihmisten seurassa mistä pidän, eikä tekeminen tunnu mitenkään väkinäiseltä tai yksitoikkoiselta. Salitreeni antaa ihan loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä ja joka päivä voi ajaa eri fillarilla, jos tuntuu siltä. Ja lopulta on tosi paljon tapahtumia ja asioita, joista en blogiin raportoi ja ne on usein niitä muihin asioihin liittyviä, että blogi epäilemättä vääristää kuvaa kenen tahansa elämästä, jos aihepiiri on rajattu jollakin tapaa.


Oletteko paljon tekemisissä molempien vanhempien/perheiden kanssa?
Joo, ollaan. Rahkaäijän vanhemmat asuu aika lähellä, että niitä nähdään ihan viikottain ja mun vanhempienkin luona käydään vähintään joka kuukausi.

Tykkäätkö mökkeilystä?
Tykkään! Mutta liian pitkää aika kerrallaan en jaksa. Pari kolme päivää on hyvä mökkeilyaika.


Onko teillä suvuissa mökkiä?
Joo, yks löytyy tuolta Keski-Suomesta!

Kuinka tapasitte rahkaäijän kanssa, oliko rakkautta ensi silmäyksellä, kumpi teki aloitteen? :)
Tarina löytyy täältämutta tiivistettynä bongasin Rahkaäijän yheltä treffipalstalta ja sit mentiin lenkille ja sitten syötiin kuhaa ja sitten se oli siinä. :D


Mikä maksaa?
No ihan kaikki, inflaatio laukkaa! Paitsi, että kotimaiset tomaatit on vihdoin halpoja. 


¿Qué es eso? ¿
No lo se!

Kai järjestätte vielä yhden voimailukurssin, että minä viimeinkin pääsen?
Kyllä mää uskoisin, nytkin jäi niin paljon porukkaa varasijoille. Luultavasti ehkä syksyllä.


Miten suhtaudut blogiyhteistyöhön ja blogien kaupallisuuteen?
Firmat ja mainostajat on herännyt siihen, että blogilla tavottaa hyvin kohderyhmän ja ei-niin-kohderyhmän ja se kyllä näkyy. Mä en juurikaan lue mitään laifstail-blogeja, joissa esitellään Nellyn kollaaseja, koska ne ei vaan kiinnosta. Enkä myöskään innostu kauneudenhoitotuotetesteistä, koska sekään ei kiinnosta mua. Mutta jokainen saa pitää sellaista blogia kuin haluaa.

Mä koen, että Rahkamuija saa olla vapaasti oma erikoinen itsensä, jos ei tarvitse olla millekään taholle "vastuussa" jutuista. Ja mainostajat ei varmasti koe tätä blogia erityisen houkuttavaksi tietynlaisen arvaammattomuuden vuoksi, saattaa joutua mukaan vaikka johonkin hassunhauskaan paint-pläjäykseen. Ehkä siksi yhteydenottoja on tullut vain ihan pari satunnaista. Ainoa toteutettu, oikea yhteistyö tähän mennessä on ollut TEHO Sportin kanssa meidän Extreme Run -projektin ympärillä ja sen koin kyllä tosi antoiksaksi, koska koko meidän treeniporukka hyötyi siitä.

Blogiin menee paljon aikaa ja ymmärrän, että joku kokee yhteistyöt ikään kuin palkaksi bloggaamisesta, mutta kukaan ei maksa mulle myöskään pyöräilystä tai salitreenistä, joten miksi pitäisi tästäkään harrastuksesta saada palkkaa?

Haluaisin tietää mikä on sun huonoin rahkakokemuksesi? :) Onko sellaista?
Joo, todellakin on! Maitokolmion Fit-rahka, kylmänväreet menee vieläkin!


Onko suunnitteilla rahkavekara/-kakara/-mukula ja milloin? Ja mitä urheilulajeja opetatte sen rakastamaan yli kaiken? Ja mitä inhoamaan yli kaiken? Miks?
Rahkavekaraan vastaus tulikin tuolla jo ylempänä. Mutta siitä tulis tietenkin huippupyöräilijä ja samaan aikaan MM-tason voimanostaja. Ja sulkapalloo se ei pelais! Koska kovikset ei pelaa sulkapalloo. Nih!

Jos syntyisit yhtäkkiä unelmies kropassa, joka pystyis mihin vaan.. niin paljonko latoisit romua mavetankoon ja miten pitkän kiinteystysjumpan tekisit? Vai tekisitkö jotain muuta? Mitä?
Joku tommonen 160 kilon mave olis aika päräyttävää, ylipäätään vaikka 400 kilon yhteistuloksella vois jo vähän kehua. :D Mun mielestä kaikki tommonen kehonpainohillunta on tosi siistiä ja olis kiva osata myös semmosta, mutta en tiedä olisiko se sitten ihan mun juttu. Mutta jos saisin päättää, olisin strapetsitaitelija ja esiintyisin Las Vegasissa. 


Kumpi on maastopyörässä (mielestäsi)parempi, Sramin vaihtajat vai Shimanon?(Siis käyttölogiikkaa/tapaa tarkoitan, en nyt ota kantaa osasarjoihin ja niiden hintoihin)
Mulla ei ole missään pyörässä ollut Sramia, vaan kaikissa Shimanoa. Rahkaäijän edesmennessä Mondrakerissa oli Sramin vaihtajat. Nykyisiä Shimanojahan pystyy naksuttelemaan samoin päin kuin Sramia (molemmat peukalolla eteenpäin) mutta mä käytän sitä Shimano-systeemiä.


Pysyykö täpärillä hyvin jäykkäperäisten matkassa? Onko ylämäet täpärillä raskaampia?
Kun mulla oli vielä vaan jäykkis ja Rahkaäijällä täpäri, en meinannut pysyä perässä. Täpärillä pysyn! Keskiviikkona oltiin Kaupin Kanuunoiden kevyellä keskiviikkolenkillä ja siellä ainakin pysyttiin aivan hyvin jäykkisten perässä. Täpärillä tasaset ylämäet on vähän raskaampia, mutta muuten meno on paljon miellyttävämpää.


Aloitko vaan kutsua sun miestä täällä Rahkaäijäks, vai keksikö se ehdottaa sitä itse? :D
Tää piti ihan tarkistaa! Rahkaäijä on ollut Rahkaäijä ihan ekasta postauksesta asti. 


Miten olet tavannut rahkaäijän?
Tuolla ylempänä olikin jo siitä, internetissä! Harmi kun sillon ei ollut vielä Tinderiä. Jos olisin sinkku, niin tinderöisin aivan hulluna!

Syökö rahkaäijä rahkaa?
Syö ja se mut opettikin syömään rahkaa. Mutta Rahkaäijä vetää Lidlin laasti-rahkaa.

Onko Ikeassa kivaa?
No on, tosi kivaa!

Ja extrakivaa on mun bränärit työkengät, joita kehutaan ihan joka päivä.
Minkä ikäinen rahkaäijä on?
Mies parhaassa iässä, eli kakskytseittemän. Kaikki rokkarit kylläkin kuolee 27-vuotiaana, että yritän pitää Rahkaäijän hengissä yli tän pahan riskivuoden.

Jos olisit nyrkkeilijä niin mikä biisi soisi kun astelisit rinkiin ja mikä olisi sun nyrkkeilijälempinimi?
Helppo! Rahkaäijä on antanut mulle pyöräilynimeksi (pilkallaan) Big Hit, niin se sopis myös nyrkkeilykehään. Ja biisi olis Hatebreedin Destroy Everything. Ja sitten mulla olis tietysti sellanen silkkinen, vihreä aamutakki ja vihreet nyrkkeilypökät!

8 kommenttia:

 1. Siinä sikahyvässä raparperipiirakassa ON RAHKAA ! Ehkä se selittää kaiken... Terveisin se äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TAAS sun kommentti ole mennyt ensin roskapostiksi, eli en ollut tälläkään kertaa poistanut sitä. ;)
   Voi hitsi, siitä tämä alituinen rahkanhimo siis johtuu!

   Poista
 2. Oijoi, mahtavuutta :D kiitos kun jaksoit vastata joka ikiseen kommenttiin ja vielä ihan persoonallisesti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai vastasin, justiinsa hyviä ja mukavan vaikeita kysymyksiä. :D

   Poista
 3. Hei miten kauan siis pidit noita parsakaaleja uunissa ja missä asteessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säädän uunia aina sillain fiilis-pohjalta, tais olla 225 ja ehkä vartin verran, sen verran että ne alkaa silmämääräsesti näyttää semmosilta rapsakoilta ja saavat vähän väriä.

   Poista
  2. Thanks! Huomenna siis parsakaalia uuniin. Jotenkin on ruokainspiraatio aivan kateissa.

   Poista
  3. Semmonen muuten, että ei kannata pestä sitä parsakaalia ennen tai ainakin se pitää kuivata tosi hyvin, koska muuten tulee vetistä. Samoin ei myöskään kannata pistää mitään "kosteeta" samalle pellille, yhen satsin pilasin kun pistin kirsikkatomaatteja sen kans yhtä aikaa.

   Poista