torstai 29. toukokuuta 2014

Vieraissa samalla kadulla

Jos mulle joskus tulee kovasti tekemisen puutetta, lähden kiertämään Suomea ja treenaan mahdollisimman monella salilla, erikoistuen pieniin, ei-niin-kaupallisiin saleihin. Taas voin vetää yhden salin listalla yli, koska eilen pääsin treenailemaan Bullfarm-salille Nekalaan. Ensimmäisellä voimanostokurssilla tutustuin Jenniin, joka on voimanostovalmennuksessa Bullfarmilla ja Jenni halusi näyttää mulle oman salinsa, koska edellisellä kerralla nosteltiin HH Gymillä.
Kuten arvata saattaa, salikoirakaan ei ollut mikään pieni ja herttainen puudeli.
Vaikka HH Gym ja Bullfarm ovat samalla kadulla ja molemmissa käy nostelemassa isoja äijiä, on näillä saleilla yksi perustavanlaatuinen ero. HH Gymillä reenaa Tampereen voimanostajat, jotka kisaa Suomen voimanostoliiton (SVNL) kisoissa ja bullfarmilaiset Finland Powerlifting Organisationin (FBO) kisoissa. Näillä kahdella jengillä on pieniä eroja muun muassa nostosäännöissä ja painoluokissa ja näistä vaan SVNL:n nostajat ovat doping-kontrollin alla. HH Gymillä on siis tullut nähtyä miten nostetaan SVNL:n säännöillä ja varusteilla, mutta nyt sain mahdollisuuden saada oppia nostajilta, jotka tekee asiat vähän eri tavalla.

Jennin valmentaja Jani Ihalainen lupasi vetää meille treenit samalla kun koutsasi erästä toista valmennettavaansa ensi viikon penkin EM-kisoihin. Valmennettava sattui olemaan IFBB pro Minna Pajulahti, joka veteli kevyitä satasen penkkiykkösiä loppuherkistelyinään.
Jani veti meille tekniikkatreenit ja tsekattiin kyykky, penkki ja veto. Kyykyssä oli eniten korjattavaa (leveempää asentoo tai tekoniveltä joidenkin vuosien päästä, heheh) , penkkiin sain maltillisia parannusehdotuksia ja maastavetotekniikkaa jopa kehuttiin. Se on kuulemma lähes täydellinen, vielä kun saan jäätävien sarjojen voiman jalostettua ykkösnostoihin.
Polvee sivuun, sivuun ja vielä enemmän sivummalle.
Jenni, Savonlinnan lahja Suomen voimanostolle.
Ei maata lahnana siellä penkillä! Voi morjes, että on meinaan alaselkä nyt jumissa. Tietää penkanneensa!
Jenni kiskas uuden mave-enkan!
Salina Bullfarm on kunnon hc-sali maan alla, romua ja roinaa on hyvin runsaasti, joten reenaaminen ei jää ainakaan siitä kiinni. Ja äijät näyttää kaikki ihan viikingeiltä, valtavia ukkoja, joilla on parta.
Muscle Beachin paita on aina varma valinta, kun lähtee uudelle salille vierailemaan.
Rahkaäijä sanoi mulle kotona ennen lähtöä, että otat sitten kuvan sen Pajulahden kanssa (tais olla vähän kateellinen, kun ei ite päässy penkkaan penkkijumalattaren kanssa) ja kun Minna oli saanut penkkinsä tehtyä ja meidänkin puolentoista tunnin treeni oli paketissa, niin tottahan yhteiskuvaa oli otettava. Muutaman olkapääjumoan saa vielä tehdä, että hanskat turpoaa samaan kokoluokkaan, kuin Pajulahdella.
Mitäs me tytöt tässä, treeni tehty!
Tänään on luvassa ihan toisenlaista sporttia, kun otan airon kauniiseen käteen ja vetelen ympäri Pyhäjärveä kirkkoveneellä työporukan kanssa. Vaikka tällä hetkellä keli näyttää varsin sateiselta, toivon, että jäävuoreen ei sentään törmätä. Mutta vannoa ei voi!

Rahkalaskuri: 85... jotain, se on kotona eikä rahkalaskurin lukemaa saa koskaan arvata!

10 kommenttia:

 1. Salikoira, ei oo todellista!!! Mullahan ei tulis treenaamisesta mitään, kun pitäis olla vaan rapsuttelemassa söpöliiniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä se möllötti lattialla! Salikoira ei vaan ollut kovin rapsutuksen kipeä ja lähinnä väisteli mun silitys- ja kuvausyrityksiä. :D

   Poista
 2. Siisti toi hakaristi/rautaristi tos seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en harrata ihan niin ug-saleja, että olis hakaristejä seinillä. :D

   Poista
  2. http://4.bp.blogspot.com/-jW5yw0NpiGU/U4bo1wR2qrI/AAAAAAAAJvk/B2EphB7M6sY/s1600/DSCN8876.JPG

   En kuitenkaan syytä rahkamuijaa mistään natsisympatioista, mun mielestä tälläiset salitestailut on aivan hyvä juttu!
   T:maveboy_89

   Poista
  3. Ei perkele, en huomannutkaan tota pienempää! Meni heti punkkari-Annin mustalle listalle tää sali. ;)

   p.s. Fanitan sun nimimerkkiä!

   Poista
 3. Hardcore matafakin' gym treining! Asiallisen oloinen mesta. Oisko "Rahkamuija testaa"-tyyppinen juttusarja paikallaan kaikista Tampereen saleista? Varmaan pääsisit jokaiseen jo ilmaiseksi. Ehdottomasti myös Ladylinet ja vastaavat lehtienlukureisiloitonnuskompleksit suurennuslasin alle ja tutkisit miten mavet ja leuatukset niissä onnistuu.

  Melko vahva "kuka ei kuulu joukkoon"-fiilis tossa vikassa kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää taas veikkaan, että noi laitehelvetit ehdottomasti ei päästäis mua ilmaseks dissaan niitten saleja. :D Saisi vielä jonkun ikuisen porttikiellonkin, kun mavesta tulee liian kova meteli ja mummojen lantionpohjalihasjumpat häiriintyis!

   Varmaan tarkotat Jenniä, koska sillä ei oo hihatonta paitaa. ;) Kieltämättä omat hanskat näyttää joltain ompelulangalta tossa Pajulahden vieressä!

   Poista
 4. Olen lukenut tätä blogia reilu puolivuotta, ja ainoa jonka olen oikeastaan huomannut kehittyvän, on ego. Kirjoituksien puolesta treenataan "tosi kovaa" ja eletään urheilullista elämää. Siitä huomautetaan usein, myös bodyruoka on usein lautasella. Mutta missä tulokset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selasin nopeesti, että mitä ruokaan liittyvää mulla on ollut täällä viime aikoina, kun kirjotankin aika vähän mitään ruuasta (ja tän varmaan tietäisit, jos tätä oikeesti lukisit) ja huomasin, että tässä parin viikon aikana on ollut kuva grilliruuasta, parsakaalista, ravintolan lohimunakkaasta ja muffinseista, niin se bodyruokien puute on varmaan syynä huonoihin tuloksiin. :D

   Ei vaan, jos mietitään vaikka voimanostoa, niin parin harrastevuoden jälkeen puoli vuotta on aika lyhyt vertailuaika. Paitsi, että mulle tuli vajaassa vuodessa maveen lisää 15 kg ja jos sama meno jatkuu niin parin vuoden päästä nostan jo 155 kg ja neljän vuoden päästä jo 185 kg. Realistista vai mitä?

   Poista