lauantai 29. syyskuuta 2012

Viikonlopun (täys)kaadot

Syksy piinaa kuntoilijaa. Tänään todellinen silmäkarkki eli ruska houkutteli kevyelle maantielenkille, mutta siitä totta tosiaan tuli kevyt, kun alkoi kiusallinen tihkusade. Rullailtiin vaan Hervantaa ympäri ja kummasteltiin maailman menoa. Taajamassa saa hyvää harjoitusta maantiellä ajoon autojen seassa. Kun pyörällä ajaa liikenneympyrään, autoilijat eivät tiedä miten päin pitäisi olla. Vauhdilla vaan läpi, niin aiheuttaa mahdollisimman vähän hämmennystä.
Nää keskenään samanlaiset pyöräposeerauksert ei lopu ikinä.:D
Kun odotin hissiä pyörän kanssa lenkin jälkeen (maantiepyörät majailee siis pysyvästi sohvan vieressä...), joukko juhlatunnelmissa olevia herrasmiehiä viritteli kovasti pyöräkeskustelua ja todettiin "taidat harrastaa, lukkopolkimista näkee". :D Innostun aina, jos joku kiinnostuu pyörästäni tai ottaa muuten vaan fillaroinnin puheeksi. Koitan vähän hillitä, etten suu vaahdossa messua pyöräilyn ihanuudesta. Teen sitten sen täällä blogissa, heh.
Viikon salitreeneistä viimeinen on huomenna edessä, luvassa mavee ja selkää, odotan oikeasti innolla!
Eilen sen sijaan oli kaatopäivä, Rahkaäijä halus ihan välttämättä keilaamaan ja parisuhteen vuoksi uhrauduin viskomaan järisyttävän huonot tulokset tauluun, kuten kuva todistaa. Mutta sain henkisen voiton, lukiossa liikunnanopettaja sanoi, ettei voi keilata hameessa. Rikoin taas itse tätä sääntöä ja huomasin, että melkein kaikilla pro-keilamummoilla oli hame. Hah! Sain muuten ainoan täyskaadon, kun heitin pallon jalkojen välistä...
Vielä yksi juttu, joka on ihan pakko kertoa. Äitini ilmoitti juhlallisesti viime viikolla, että häälahjamme on valmis. Tänään vihdoin se kotiutui ja ai herranjestas, että onkin upea lahja!
120 cm levee sänky kahdella aikuisella ihmisellä, wtf?
Ja vielä pehmoleluja, joku roti ny!
Kuvassa oleva päiväpeitto on tehty yli neljästäsadasta virkatusta palasesta ja homman äitini aloitti jo tammikuussa. Ei ole ainakaan ollut vapaa-ajan ongelmia! Huhhuh, ei voi muuta kun nostaa ison peukun pystyyn. Hieno, vai kuinka? Ja täsmällään oikean värinen meille.


2 kommenttia:

  1. Vau, miten Hieno! Noi värit toimivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Väreissä on todellakin ajateltu saajia ja siinä hienosti onnistuttu. :)

      Poista