sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lajitestissä hitsaus

Tänään kaapattiin Rahkaäijän kanssa käyttöömme sukukonepaja ja puuhailtiin vähän miesten hommia. Ööö, mitä, kaipaa ehkä selitystä. Meillä on eteisessä ollut Laurin tekemä avainnaulakko, mutta koska avaimia suorastaan tulvii jostain lisää, oli naulakko vähän laajennuksen tarpeessa. Joku voi nikkaroida kivan naulakon puusta, me käytettiin vähän rälläkkää ja auton kokosta porakonetta.
Mä myös vähän kokeilin hitsausta ja voin luvata, etten kokeile ihan heti uudestaan, huhhuh..
Vähän kylläkin harkitsin, että vaihdan akateemisen urani mukaviin haalareihin ja lepposiin poraushommiin.
"Eiks se ollu tää vihree nappula?"
Pieni tyttö ja iso kone
Tein itse ja säästin! Maali päälle ja avot! Rahkaäijä lupas tuotteelle vuoden takuun.
"Nyt sitä kahvitaukoo, johan tässä on painettu!"
Iltapäivällä keli oli edelleen kerrassaan hirveä ja se olikin todella hyvä syy lähteä kirmailemaan ympäri Suolijärveä mutaista polkua pitkin, joka oli ansoitettu niljakkailla juurilla ja kivillä. Tykkään juosta maastossa, se vapauttaa kovan vauhdin paineesta ja vaatii tarkkuuttaa, asfaltilla juokseminen on välillä todella näännyttävää. Suurimpia (maastojuoksu)saavutuksiani onkin kolmas sija koulujen välisissä maastojuoksukisoissa ala-asteella. Tai saatoin tarkemmin ajatellen olla vasta kuudes ja osanottajiakaan ei tainnut jonoksi asti olla. Mutta sen muistan, että olin todella tyytyväinen suoritukseeni! Päivän Suolijärvi-kiertueesta syntynyt uhkaava katabolia paikattiin köyhillä ritareilla, mansikkahillolla ja vaniljavaahdolla, mmm...
Päivän palkkarit
Tämän viikon salit ovat jo onnellisesti takanapäin ja voin vain todeta, että ensi viikolla uudella draivilla. Tää ei ollut mun viikko, mutta onnistuneet treenit tuntuu jatkossa paremmilta, kun on vähän huonojakin tehnyt!
P.S. Tuolla kylillä puhutaan sellasia villejä juoruja, että joku saattais Rahkamuijaa anonyyminäkin lukea, kommentoikaa ihmeessä!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti