maanantai 10. syyskuuta 2012

Muutama kuva Rahkaväen häistä

Viikonlopun aikana katselin vesisateessa ralleja  ja harrastin maakuntamatkailua maantiepyörän päällä reilun 60 kilometrin edestä. Näistä merkkipaaluista ei tietenkään ole kuvia, mutta sen sijaan muutaman viikon takaisista Rahkaväen häistä on pari otosta. Kolme ensimmäistä kuvaa on eilisestä hääkuvaussessioista, jotka totta kai räpsittiin mm. kuntosalilla!

Virallinen hääkuva?:D


Vihkiminen oli 24.8 Tampereen maistraatissa ja itse tapahtuma oli noin kolmessa minuutissa ohi, kysyinkin Laurilta, että joko se meni. Paikalla oli vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset ja tämän seurueen kanssa jatkoimme juhlaa ravintola Coussiccassa (kannattaa joskus poiketa, jollei ole tuttu paikka).

Joku voikin ehkä arvata, etten halunnut mitään prinsessapäivähömpötyksiä häistä (kimpunkin nappasin mukaan kukkakaupan kylmäkaapista matkalla maistraattiin) ja näin pienissäkin häissä oli melko paljon hoidettavaa, joten olen äärimmäisen tyytyväinen järjestelyyn, johon päädyttiin.  Ja sitä paitsi, se jännitys meinas viedä järjen...
Seuraavana päivänä tarjottiin maistuvaa ruokaa ja vielä parempaa kakkua muille sukulaisille.
Ihan itte maalasin kyltin!

Kakkukin on ihan itte tehty ja koriste vuodelta -90
Lahjaks kaikkea mahdollista värikynistä lakioppaaseen.:D
Juhlat oli kivat, mutta oon myös tyytyväinen, että ne on pidetty. Ja näin parin viikon kokemuksella suosittelen myös avioliittoa kaikille, se vasta kivaa onkin!

2 kommenttia:

  1. Ihan huippuhauska idea toi kuvien ottaminen salilla! :) Persoonallista!

    Paljon onnea teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Idea salikuvaan tuli, kun kateltiin hääkuvia lehdestä ja suurin osa niistä on yleensä melko booring, mutta tänä sunnuntaina on yksi vähän vähemmän tylsä.:D

    VastaaPoista