torstai 30. heinäkuuta 2015

Loma, se on jo niin lähellä!

Mä olisin jo aivan valmis. Nimittäin valmis jäämään lomalle ja lähtemään Åreen. Ensin mainittuun on nyt tarkalleen 22,5 tuntia aikaa ja jälkimmäiseenkin vain neljä vuorokautta. Voisin kuvitella olevani jokseenkin raivostuttavaa seuraa näinä aikoina, koska ilmoitan jatkuvasti kanssaihmisille kuinka monta tuntia on loman alkuun.
Tunnit lomaan vähenee ja samoin myös tukka koki eilen radikaalin vähentymisen. Koen olevani lyhyttukkaista ihmistyyppiä, eikä pidemmät hiukset oikein koskaan tuntunut omalta. Tukasta tuli täydellinen! (Koska tämä kuva on mustavalkoinen, kaikki muutkin on, ettei niille tule riitaa!)
Mutta vielä ennen Årea on luvassa MikroRatareisi! Viime viikon perjantaina MikroRatareidestä oli juttu Kangasalan sanomissa ja se on lukaistavissa täältä. Olis aivan huippua, että just sää tulisit sunnuntaina ajeleen Kangasalle karting-radalle polkupyörällä. Kaikki pyörät käy (itse ajan varmaan Ponilla) ja osallistuminen maksaa kaksi euroa. Joten nyt ei ole yhtään tekosyitä olla tulematta, tämä on kesän leppoisin ja hauskin pyöräilytapahtuma! Tsekkaa lisätiedot täältä. Ennakkoon ilmottautuneita on jo yli 30, joten yksin ei tarvitse ajaa!
Näin hienoa siellä on, mutkainen ja kiva pikkurata!
Alunperin me suunniteltiin, että lähdetään ajamaan Åreen tiistaina tosi aikaisin, mutta nyt aikataulu on vaihtunut siihen, että lähdetään jo maanantai-iltana ja ollaan matkalla yötä jossain. Ajettavaa on paljon, joten se on ihan kivakin jakaa kahteen pätkään. Jos hurautettaisiin lautalla Vaasasta Uumajaan, olisi reissu lyhyempi, mutta vähän liian kallis meidän makuun.
Ostin uuden suojatakin, nyt kelpaa koheltaa alamäessä!
Åressa meitä odottaa mökki (190 e/viikko!!?!) ja siellä sitten hengaillaan vajaan viikon verran. Ajellaan alamäkeä ja leikitään ruotsalaisia. Rahkaäijä varsinkin lupasi puhua tosi paljon ruotsia. ;) Ihan älyttömän hullun mahtavan siistiä lähteä, koska ihan hirveesti ei olla päästy reissaamaan. Olen jo melkein tottunut siihen, että Rahkaäijä yrittäjänä voi reissata tällain 2,5 vuoden välein. Viimeksi oltiin vähän kauempana eli Kaliforniassa, mutta Åren seikkailu on epäilemättä varmasti yhtä mahtava!
Uusi pitkähihainen ajopaitakin piti toki hankkia. Åreskutan-tunturin huipulla on muuten lunta, että pitäiskö ottaa nastarenkaat mukaan?
Nyt kaikki vaan miettii, että näinkö me vaan voidaan hylätä meidän karvaiset ystävät ja lähteä itse rilluttelemaan. Ei suinkaan! Mun reissuun lähdön ehto oli, että joku muuttaa tänne kissojen kanssa koko ajaksi, koska ainakin Leokon pää menisi aivan sekaisin, jos se ei saisi viikkon kieppua jonkun olkapäällä ja purra nenää. Kissoille onkin tulossa hoitaja ja nyt voin huojentunein mielin lähteä matkaan. Paitsi että varmaan väännän itkua kun pitäisi lähteä ja jättää Leksat kotiin. Nyyh!
Hei älä sure, meille tulee hyvä hoitaja ja me pidetään toisistammekin huoli!
Tällaisia suunnitelmia mulla on siis seuraavaksi pariksi viikoksi. Kuten varmaan jo sanoin, en malta odottaa, että huominen työpäivä on ohi ja pääsen lomalaitumille. Tulee ehkä paras kesäloma koskaan!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa reissua! Mulla on sellanen postausidea jossa kertoisit kehittymisestä bikepark-reiteillä, mitkä on ollu vaikeita kohtia ja miten niistä oot oppinu meneen :) vaikka ihan kuvien kans ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, täytyykin joskus Sappeessa vähän kuvailla! :)

      Poista