torstai 16. heinäkuuta 2015

Ei kai kannata mennä uimaan ukkosella, ei se kannata

Nyt kesällä oon treenannut kolmesti viikolla salilla. Se on ihan sopivasti. Lisäksi hengailen salilla myös sillon, kun Rahkaäijä on siellä. Ja se on usein siellä, viis kertaa viikossa.
Tuli kunnon ukkoskuuro mun reenin kunniaksi. 
Joskus keväällä funtsin, että omalla salilla reenaan kesällä sitten aina vaan bikinit päällä, kun koko ajan on niin kuuma. Tänään(kään) en päässyt reenaan bikineissä. Kyllä ne bikinitkyykkykelit vielä tulee. Kuulemma elokuun alussa, kun mulla on lomaa!
Keneltä voin hakea korvauksia, jos tällainen jättirae aiheuttaa sokeutumisen, pälvikaljun, postraumaattisen oireyhtymän ja konkurssin?
Kaiken lisäksi huomattiin, että meidän salin katto vuotaa just mavepaikan kohdalta. Sen voi ehkä paikata jesarilla?
Katossa reikä, eikä!
Mutta ei ketään hei kiinnosta kesäsää, maastaveto sen sijaan kiinnostaa kaikkia! Vetelin tänään maasta ja vika sarja oli 1x125 kiloa, mutta eihän se taas menny kuin elokuvissa. (Onkohan maastavedosta muuten tehty useita elokuvia?) Edelliset sarjat nousi tosi reippaasti, mutta vikaan ykköseen kadotin ajatuksen täysin, kun aloin haaveilemaan jotain ihan muuta ja rauta jäi lattiaan. Toisella yrityksellä parempi onni!
Mun uutta suosikkisalimusiikkia on muuten ruotsalainen bändi nimeltä Sabaton, joka soi tossa ekassa maveyritelmässä. En kuuntelis kyllä muuten, mutta kirkkokuorot ja muutenkin överin mahtipontinen sankarihevi vaan jotenkin sopii Rautis Gymille.
Viikon kyykkykikkailut. Kerta viikossa riittää, tulee meinaan persus kipeeks!
Toisinaan mulla on ollut kyykyssä vähän ongelmaa, että polvet painuu sisään ja se ei ole hyvä juttu. Koko kesän olen hinkannut kyykkyä kumppari polvien ympärillä ja se on auttanut ihan älyttömästi! Polvia on pakko työntää sivulle ihan täysiä, kun tekee kuminauhan kanssa ja se jää ikään kuin päälle ja vatkaavat polvet kovissa kyykyissä on toivottavasti kohta historiaa.
Miss penkkipunnerrus 2015: Hartain unelmani on maailmanrauha ja roima korotus penkkitulokseen. Myös pankkitilille mahtuisi rutkasti lisää täytettä miljardin maksaneen täpärin iskariremontin jälkeen. Eli jätetään se maailmanrauha toiseen kertaan, olihan tässä näitä toiveita jo.
Maven ja kyykyn jälkeen duunailin vielä vähän ketjupenkkiä ja pystypunnerrusta. Tavallista penkkiä teen kaks kertaa viikossa ja ketjupenan kerta viikkoon. Samoin kun tavallista kyykkyä pari kertaa viikossa ja tuo kumpparikyykky kerran viikossa. Tällä hetkellä mave on ohjelmistossa kerran viikossa ja se on yleensä riittänyt, mutta nyt voisi huvin ja urheilun vuoksi tehdä toisenkin kerran, että lähtis taas kulkeen. Tällä kertaa salille ei tehnyt pahemmin mieli jäädä turhia hengailemaan, koska meitä odotti tänä aamuna pyydetty ja vastapaistettu Rautaveden kuha ja mansikat ja jäätelö. Huomenna määkin leikin kunnon vaimoa ja haen torilta laatikon mansikoita, jotka kylläkin syön itse viikonlopun aikana ja noin nolla rasiaa jää pakastettavaksi.
Suosittelen erittäin vahvasti tuota Mokkapala-jäätelöä. Ei morjes, että se oli hyvää mansikoiden kanssa!
Mansikoista tulikin muuten mieleen. Kuin kaksi marjaa:
Vasemmalla: Leoko häkissä. Oikealla: Leoko häkissä. 
Nyt mää meen makaan mahani viereen sohvalle, kun se on vieläkin niin täynnä tosta jätkistä. Jos tän kesän jälkeen ei oo kunnon jätskipötsiä, niin ei sitten koskaan!

P.S. Voisko joku lähtee mun kans asuntomessuille? Rahkaäijä ei suostu. :((

4 kommenttia:

  1. En oo mikään kissafani, mutta nyt nauratti =D ja kuminauhatyyli kyykyssä lähtee kyllä kans kokeiluun että tack så mycket!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin nauratti, aika paljonkin. :D Kannattaa kokeilla, siinä saa kaikki lihat kunnolla töihin!

      Poista