perjantai 3. heinäkuuta 2015

Minä, Vesa Keskinen ja maastaveto

Otsikko suorastaan lupaa seikkailua ja sitä olikin tarjolla keskiviikkona. Keskisen Vesa heitti viikonloppuna ilmoille sotilasmaastavetohaasteen ja olihan sitä kokeiltava! Eli oman painon verran rautaa tankoon ja siitä vaan sarjaa lätkimään. Ikinä en ole moista ennen kokeillut, mutta ei se hullummin mennyt ekalla kerralla. Etukäteen ajattelin, että 50 toistoa tulee varmaan aika helposti. Tulihan se, mutta ei tosiaankaan helposti.
Kilo rahkaa on siis luvassa sille naisihmiselle, joka kiskoo enemmän omalla painollaan! Voin kertoa, että suoritus ei ole hauska, eikä helppo. Ja todellinen hupi on tarjolla vasta seuraavana päivänä, kun joka paikkaan sattuu. Onnea yritykseen!

Tällä viikolla on vähän kiireitä pukannut, kuten MikroRatareisi-tapahtumaa ja kissan ulkoiluhäkkiä, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa! Tässä pieni maistiainen jälkimmäisestä. Leokon ensimmäinen kerta ulkovessassa. :D
Häveliästä toimintaa!

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oltiin Jaanan kans ihan samalla sekunnilla liikkeellä :D

   Poista
  2. Älä muura sano Jaana! :D

   Puhelin piippas vaan kerran, kun tuli kommentit niin samaan aikaan!

   Poista
 2. Hyvä Leoko!! Meidän kissat pelkää jo ikkunasta katsottuna lintuja, ne varmaan sais sydärin, jos joutuisivat ulkohäkkiin tai saatika kakkimaan ulkohiekkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania hienohelmoja. :D Meillä pojat on ihan innoissaan ja varsinkin Leo ei tulis häkistä pois ollenkaan!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin on, ihan tyhmintä mitä oon vähään aikaan tehnyt. :D

   Poista
 4. Olet sinä kyllä vahva ja sisukas! Sun blogia täällä sivusta seuraillut jo vuosia ja aina sitä saa sun touhuja ihmetellä 😄 pakko laittaa testiin tuo haaste! Itse olen lähinnä tässä viimeaikoina testaillut palomieskoulun pääsyvaatimusta; penkissä 45 kilolla pitäisi saada 25 toistoa, en jää kuin melkein puolet, hahhah 😄 eli otapa se vaikka joskus testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisukkuutta siinä eniten tarviikin, viimeiset 20 toisto tuli puhtaalla tahdolla. :D
   Ei hitsi, munkin pitää kokeilla tuo penkki! Veikkaan kanssa, että hyvänä päivänä jää myös mulla uupuun puolet vaaditusta.

   Poista
 5. Voi Vesa :D mä jo ajattelin että mitä mun rakas pomoni nyt on keksinyt, niin että on ihan Rahkiksen plokiin päässy! Mut kieltämättä kiinnostuin itekin tosta sotilasmaastavedosta, vielä joku kaunis päivä pitää kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitin otsikon sillain klikkien keräys -tyyliin. :D Ehdottomasti kokeile tuota ja kerro sitten miten kävi!

   Poista
 6. Kantsii muuten huomioida se, että kissanpisi alkaa pian haista jos saavat pisiä tuolla lailla maahan. On meinaan kantapään kautta koettu. Meillä on kisu juoksunarussa ulkona ja sillä on ulkona myös oma hiekkalaatikko nykyään. Oli pakko laittaa kukkapenkkiin ja pensaan alle verkko, ettei se mennyt niihin paikkoihin pisimään. Haisee aika tymäkälle helteellä, vaikka onkin leikattu kisu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leokon oli ilmeisesti pakko vaan saada kokeilla miltä ulkovessa tuntuu, koska muuten ne on tullut sisälle aina vessaan. Voin vaan kuvitella, että ödöörit on aika melkoiset. :D

   Poista
 7. Noni! Nyt näyttää tyttö siltä, että on jotain tullut tehtyä. Emakkokyykyn jälkeen olitkin vähän liian hyvinvoivan näköinen. :) Joko nyt voisit suositella sotilasmavea kuntoilumuotona, kun olet vähän palautunut?

  Mä kanssa annan ääneni tuolle palomiesten pääsykokeiden testaamiselle. Mä tein sen itse muuten paitsi cooperin joskus 2000-luvun alussa. Silloin taisi jäädä leuat vajaiksi. Aattelin, että voisin yritellä joskus syksyllä uusiksi, kun on aikaa vetäistä itsensä ihan jumiin.

  Vaikka rakastankin sotilaspenkkiä, niin en lupaa kokeilla sotilasmavea. Sitä en usko rakastavani. Emakkokyykystä on kuitenkin jo kehitteillä "nylkkypossukyykky" eli kynäniskaisen kestävyysurheilijan versio: 20 sarjaa, lähtee 20 kg:sta ja nousee aina 2,5 kg:lla. Mutta tuokaan ei tapahdu ennen syystalvea (jos silloinkaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emakkokyykky oli aivan lastenleikkiä tuohon verrattuna, eihän siinä edes hengästynyt. :D Ehkä voisin harkita ottaa ohjelmistoon myös vähän pidempää maastavetosarjaa, niin ens kerralla ei alkaisi jo 20. kohdalla oksettaan.

   Pistän tuon palomiespääsykokeen vakavasti harkintaan. Uintiosuudesta ei tule erityisen hauskaa. :D Ja nuohan pitää siinä pääsykokeessa tehdä ihan peräkkäin kaikki.

   Sä oot saanut siis tuon palomiespenkin menemään? Se on meinaan erittäin kova suoritus! Nylkkypossukyykky (vai nyhtöpossukyykky?:D) kuulostaa erittäin hyvältä, kyllä siinäkin saa pistää kyykäten ja kovaa!

   Poista
  2. Oon mä saanut muistaakseni sen minimin menemään joskus silloin vuonna nakki. Mä oon, katos, niin iso tyttö, nii ei se 45 kg ole mun omasta painosta kuin vajaa 2/3. Kyl mun pitäisi vähän treenata, mutta uskoisin sen pienellä panostuksella menevän. Onneksi se on ekana, niin ei oo vielä väsynyt. :)

   Nii, uintia en tehnyt myöskään silloin kauan sitten. Vain salilajit. Mutta mä uin 400 m alle 8 minuuttiin, joten ton 200 m pitäisi olla kakunpala.

   Ehkä tätä pitää nyt koklata, kun on tullut jo niin paljon ajatusta asialle uhrattua.

   Poista
  3. No, pitihän sitä sitten heti kokeilla. Tänään aamusalilla koklasin ihan hetken mielijohteesta. Ajanotto oli vähän sinne päin, koska toimin yksin ollessani sekä suorittajana että valvojana.

   Mulle kävi kuten sille kolmannelle naiselle tänä vuonna eli sain 24 penkkipunnerrusta ylös ja hyydyin vikalla. Sain tangon sentään onneksi telineeseen, kun se oli tarpeeksi alhaalla.

   Vatsoja meni ilman jalkatukea 37, mutta kokeessa jalat saavatkin olla tuettuina. En tiennyt. Leukoja meni just se kuus ja kyykkäämään en kyennyt, kun mulla on selkä vähän rikki. Kokeilin, mutta luovutin.

   Tässähän on nyt ihan pakko kuntouttaa selkä, treenata vähän penaa ja kokeilla syksyllä uudelleen. Meidän salilla on 400m rata, niin voin juosta coooperinkin. Sitten siitä voisi jopa blogata. :P

   Poista
  4. Oot sää aika kova! Mun mielestä on aivan jees olla itse suorittaja ja valvoja, ei mitään väärää. Voin vaan muuten kuvitella kuinka sitä yhtä on syönyt, kun on jäänyt pena yhdestä toistosta kiinni. Aargh! Leuat mää saan, vatsoista en yhtään tiä, kai nyt ja ton kyykyn vaatimuksiin täytyy vähän perehtyä. Kovia ne on, jotka läpi pääsee!

   Joo, bloggaa, kiinnostaa!

   Poista