perjantai 10. heinäkuuta 2015

Sinkkunaiset, näiden lajien parista löydät taatusti seuraa!

Itsehän en muista sinkkuna olemisesta yhtään mitään, koska viimeksi vapaalla jalalla on tullut hiluttua joskus vuosikymmenen alussa. Mutta sen sijaan harrastukseni olen valkannut aina melko miesvaltaisista lajeista ja siksi ajattelin tänään olla todellinen rakkauden lähettiläs, ja tehdä pientä analyysia siitä, mistä ja millaisia miehiä voisi löytää urheilun parista. Hääkutsua voi sitten laittaa kiitokseksi tähän suuntaan tulemaan, (jos ja) kun tärppää! (Huom! OBS! Disklaimer! Postaus saattaa sisältää huumoria ja herneitä, jotka on vaarassa mennä nenään. Lisäksi samalla tietokoneella on käsitelty soijaa ja pähkinää.)

Thainyrkkeily
Vahvuudet: Paljon (tatuoituja) miehiä, kunhan pysyttelee pois naisten kuntothai-reeneistä. Melko nuoria miehiä, potkivia harmaapanttereita ei pahemmin näy. Reeneissä pääsee heti iholle, kun pitää treenata pystypainia.
Heikkoudet: Potku poskeen voi vähän tuntua (nim. kokemusta on) ja siinä saattaa romanttiset ajatukset kaikota. Toisinaan niskassa roikkuva hikinen sparrauspari saattaa haista pahalle.
Mahdollisuudet: Oma kunto kasvaa kohisten. Kohta puutarhaletkuhyppynarukaan ei tunnu enää niin pahalta, kun se kolahtaa varpaille.
Uhat: Joku saattaa erehtyä luulemaan perheväkivällan uhriksi, kun puoli naamaa on mustana reenien jälkeen. Sääriin tulee enemmän mustelmia kun on tähtiä taivaalla
Tavallinen lauantai: Ensiksi mennään tunniksi hyppimään hyppynarulla, sen jälkeen hiotaan kolme tuntia pysäreitä ja kun tämä kaikki on ohi, haetaan thaimaalaisesta noutoruokaa ja mennään kotiin katsomaan Bruce Leen parhaita elokuvia.
Miehen unelmahäämatkakohde: Kolme viikkoa Thaimaassa. Mutta unelmat valkeista hiekkarannoista ja korallien seassa snorklauksesta voit unohtaa välittömästi, koska koko kolme viikkoa kuluu hikisellä thainyrkkeily-salilla, jossa otetaan joka päivä 10 tuntia turpaan puoli metriä lyhyemmiltä 12-vuotiailta aloittelijoilta.

Maantiepyöräily
Vahvuudet: Jos kaipaa kypsempääkin miesseuraa, sitäkin on tarjolla. Komeiden miesten lisäksi tarjolla on usein komeita maisemia. Kun 2000 euron pyörää voidaan pitää edullisena aloittelijapyöränä, on ilmeistä, että maantiepyöräpiireistä saattaa löytää varakkaan eliittikumppanin.
Heikkoudet: Varusteet on kalliit melko, etenkin jos haluat, ettei sinua aliarvioida niiden takia. Runsas satulassa istuminen saattaa aiheuttaa tulevalle siipalle tiettyjä ongelmia...
Mahdollisuudet: Voit oppia taittamaan kaikki matkat pyörällä, 10 kilometrin työmatkakin tuntuu lähinnä vitsiltä. Euroopan suuret pyöräilytapahtumat voivat yllättäen alkaa kiinnostamaan, jos voit katsella niitä jonkun jäntevän herrasmiehen kainalossa.
Uhat: Voit joutua Tour de France -tyyliseen kolarikasaan, jos jäät telaketjussa liiaksi tuijottelemaan edessä ajavan uroon pakaroita ja pohkeita. Erittäin rujot suonikohjut eivät ole vain uhka, vaan edessä oleva karu kohtalo.
Tavallinen lauantai: 200 kilometrin lenkki vastatuuleen 35 kilometrin keskituntivauhdilla. Voit mennä mukaan tai jäädä kotiin, saat ihan itse päättää.
Miehen unelmahäämatkakohde: Kahden viikon matka Madeiralle. Taas voit kuitenkin unhoittaa aurinkorannat ja kulttuurikohteet, sillä tällä reissulla keskitytään hiomaan mäkiajoa. Nimittäin niitä ylämäkiä.

Voimanosto
Vahvuudet: Sinusta tulee vahva. Niin vahva, että kaikenmaailman kuntokeskuksissa voit pelotella miehiäkin. Tarjolla on miehiä junioreista senioreihin ja kaikissa painoluokissa. Mutta eniten siellä raskaammassa päässä.
Heikkoudet: Naisellisen pehmeät kädet ja virheettömät sääret ovat mennyttä, koska maastaveto runtelee molemmat. Joskus voit myös huomata, että voimanostajan käsi silittelemässä selkääsi tuntuu suunnilleen yhtä hyvältä, kuin joku hioisi ihoasi pois juustoraastimella.
Mahdollisuudet: Voimanostajat viettävät keskimäärin 90 minuuttia päivästään sarjatauoilla, joten reenin aikana on todellakin aikaa vaihtaa syvällisempiäkin mietteitä magnesiumin koostumuksesta ja Boris Sheikon opeista.
Uhat: Välilevyn pullistuma, hauisrepeämä ja olkapäätkin menee pilalle penkissä. Ja isoisäsikin muisteli kuulleessaan uudesta harrastuksestasi, että sotien jälkeen jollekin naiselle kasvoi parta, kun se alkoi nostelemaan painoja ja kohtukin siltä taisi pullahtaa suun kautta ulos, kun se yritti nostaa jotain liian painavaa. Jos saat voimanostajan asumaan luoksesi, tulee huomata, että ne syö tosi paljon ja se voi käydä kalliiksi.
Tavallinen lauantai: Neljäksi tunniksi salille reenaamaan ja jauhamaan pask... eikun siis jakamaan ajatuksia muiden harrastajien kanssa. Loppupäivä sitten syödään ja piereskellään.
Miehen unelmahäämatkakohde: Miehen kaveri on sattumalta häidenne jälkeen lähdössä Viroon varustepenkin EM-ikämieskisoihin, joten te lähdette huoltojoukoiksi, joka tarkoittaa haisevan penkkipaidan vetämistä hauraan vanhuksen ylle. Eli ei siis puhettakaan Pärnun hiekkarannoista.

Alamäkipyöräily
Vahvuudet: Jos pidät värikkäistä vaatteista, tämä on lajisi! Alamäkimiehiin sisältyy myös kutkuttava jännitysmomentti, et voi koskaan tietää millainen adonis on piiloutunut fullface-kypärän, lasien ja kaikkien muiden suojavarusteiden taakse. Se saattaa olla aivan ihana Matti Lehikoisen kaksoisveli, tai sitten joku todellisuutta pakoileva perheenisä. Seniorikansalaiset eivät yleensä aja alamäkeä.
Heikkoudet: Selkäpanssareilla, polvisuojilla, kyynersuojilla ja kaikilla muillakin varusteilla on joku tarkoitus, kun ajetaan viittäkymppiä alas mäkeä puiden seassa. Lisäksi alamäkipyörät ovat melko monimutkaisia ja usein huoltoa vaativia vempeleitä, joten siippa kannattaa hurmata ennen kuin itse joudut huoltohommiin.
Mahdollisuudet: Jos saat alamäet haltuun ja sinusta kuoriutuu todellinen alamäkimimmi, saat kaikkien rispektit riippumatta sukupuolesta.
Uhat: Jos tulet huippuhyväksi alamäkikuskiksi, mahdolliset sulhasehdokkaat saattavat alkaa itkeä kateudesta. Ei hyvä. Lisäksi mahdollisena uhkana on pakko mainita neliraajahalvaus.
Tavallinen lauantai: Ensin kirotaan kaksi tuntia pyörän parissa, kun mikään ei toimi. Sitten ajetaan tunti lähimpään bike parkiin. Ehditään ajamaan tunti. Sitten alkaa sataa ja lähdetään kotiin katsomaan videoita siitä, kun muut ajaa alamäkeä.
Miehen unelmahäämatkakohde: Kahden viikon matka Pohjois-Amerikkaan, mutta arvaas mitä? Ei taaskaan Floridan hiekkarantoja, vaan Whistlerin hiihtokeskus, jossa ei ole edes lunta häämatkanne aikaan, vaan niitä samoja kivikkoja, joita löytyisi Sappeestakin. Gondolihississä voi sentään vaihtaa pari pusua. Eipäs voikaan, koska fullface-kypärä päässä ei voi pussata.

Nyt jos ei urheilullisia pariskuntia ala syntyä kuin pupujusseja kesällä, niin ihmettelen kovasti! Kannustakin rohkeasti kaikkia naisia näiden lajien pariin ja jos ei kaikista huolimatta sulhanen löydy, niin ainakin olet saanut uuden mukavan(?) harrastuksen!

Mukavaa ja romantiikantäyteistä viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Voimanostaja osui ja upposi! :)

  VastaaPoista
 2. "Runsas satulassa istuminen saattaa aiheuttaa tulevalle siipalle tiettyjä ongelmia..." Hehe tää osu ja uppos. Just mun tyylistä huumoria:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Mää veikkaan, että siitä on huumori oikeesti kaukana, kun ongelmat osuu kohdalle. :D

   Poista
 3. Timanttista tavaraa, omakohtaista kokemusta selvästikin löytyy. Haisevan penkkipaidan pukeminen hauraalle vanhukselle räjäytti pankin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juujuu, mutta jostain syystä ei yhtään tehnyt mieli ruveta sinkuksi, kun tätä kirjotin. :D Haisevissa penkkipaidoissa ei oo mitään hauskaa! Paitsi ehkä vähän.

   Poista