sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Synttäriviikonloppu

Juuri tällä hetkellä mulla on maailmankaikkeuden hirvein tenttiressi ja ehkä vielä sitäkin pahempi ähky. Toivon, että edes jälkimmäinen on jo huomenna poissa, koska tätä fiilistä ei kovin kauaa kestäisi, vatsalaukun että pään lahoaminen alkaa olemaan jo aika lähellä! Tenttiressi toivottavasti katkeaa loppuviikon tentteihin tai sitten jatkuu tästä iäisyyteen, jos en pääse läpi.
Mulla oli eilen synttärit (24 vuotta!) ja sen kunniaksi on bailattu armottomasti läpi viikonlopun. No ei nyt ihan, mutta melkein. (Instagram-seuraajat valitettavasti tietää jo koko viikonlopun juonen, sori.)
Perjantai-iltana lähdettiin keittymään paljuun Näsijärven rantaan ja morjes, että oli siistiä! Paljussa 38 astetta, Pepsi oli kylmää ja sateenkaari taivaalla upea. Täydellistä!
Terveisiä papalle sinne sateenkaaren päähän, pistettiin sun rantaan palju ja rantasaunakin on rempattu komeaksi! Näkisitpä!
Kuten kaikki hyvät synttäripäivät, eilinen alkoi kakulla. Olen kuolannut Prisman kylmähyllystä lakukakkua jo monta kuukautta ja vihdoin eilen sain sen. Tavoilleen uskollisesti Rahkaäijä oli ostanut kakun päiväysalesta, "kun siinä oli sopivasti sun synttäripäiväkin". :D Hurjan hyvää kakkua! Leokolle tuli myös hirveä kakkuhimo ja se yritti tunkea jatkuvasti lautaselleni nuolemaan kuorrutusta.
Kokonainen kakku! Mulle!

Rahkasmoothie huuhteli alas koko komeuden.
Aamukakun jälkeen käytiin vähän kattelemassa mulle synttärilahjoja Nippeli-pyöräkaupan koeajopäivillä. Rahkaäijä oli hiukan nuukalla tuulella, eikä ostanut mulle yhtään pyörää lahjaksi. Loppupäivä kuluikin töiden merkeissä ja baarikierroksen sijaan menin puoli kymmeneltä nukkumaan, vaikka nyt pääsisin kaikkiin aikuisten paikkoihin joraamaan. Harmi, kun en kauheasti pidä joraamisesta!
Juustoa ei voi olla koskaan liikaa. 
Juhlat jatkuivat vielä tänäänkin, kun prässäsin appiukon viemään meidät Coussiccaan syömään. (Ei se anoppikaan hullumpaa lahjaa antanut, sain polvilämppärit kyykkyyn! <3) Kun kerran oli maksaja mukana, niin pöytään pistettiin viinit, gorgonzolaetanat ja pääruuaksi lammasta. Saanko vielä kerran korostaa, että mulla on aivan hirvittävä olo, koska söin ihan liikaa? Coussicca on oikeesti Tampereen paras ravintola, mahtavaa ruokaa, isot annokset (eh...) ja hyvä palvelu!
Just eikä melkein medium miinus!
Elämä 24-vuotiaana on siis alkanut varsin herkullisissa merkeissä. Se olkoon alkaneen ikävuoden teema! Nyt pyörähdän sänkyyn voivottelemaan täyttä mahaani ja sitä, kuinka en ymmärrä tiedonsosiologiasta yhtään mitään. Heippahei ja hilpeää ensi viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet Onnittelut!
  Ole huoleti, Tauno seuraa kaikki liikkeesi sieltä pilven reunalta :)
  T: Virpi J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tauno sanois, että eikö sitä vois uida järvessäkin. :D

   Poista
 2. Taidan joka vuosi ihmetellä sitä että sulla ja meidän pojalla on sama syntymäpäivä! Katteltiin Prisman kakkuhyllyllä totakin mutta jäi kyllä lakujööti ostamatta. Se oli kyllä selvä merkki suuremmasta johdatuksesta että se oli teidän tapauksessa aletarralla varustettu, me jouduttiin ostamaan kinuski- ja suklaakakut täyteen hintaan. Enkä edes ehtinyt kunnolla mättämään kun kestitsin parikymmentä henkeä eka lauantaina ja sitten sunnuntaina :D Iskä sai sentään imeä sulaneet jätskit kulhosta pillillä kun kaverit oli lähteneet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit kertoa pojalle, että myös Janet Jacksonilla on kanssamme sama syntymäpäivä. :D
   Arvostin voimakkaasti Rahkaäijän säästöpyrkimyksiä ja mikä tuuri kun oli alekakku! Ei kinuskikakkukaan hassummalta kuulosta!
   Kuulin tällä viikolla sellasen sanonnan, että kun saa lapsia, niin sen jälkeen kahvi juodaan kylmänä ja jäätelö kuumana. Taitaa sopia teidän synttäribileisiin. :D

   Poista
 3. Rahkaäijälle vinkkinä että XXL:ssä on tänään ja huomenna -25%

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia takavarikoinkin sen pankki- ja luottokortit koko viikoksi. ;)

   Poista