tiistai 18. maaliskuuta 2014

Vaimonpainotreenillä kesäkuntoon!

Takatalvi antoi armollisesti hieman lisäaikaa päästä kesäkuntoon, koska kesä ei taidakaan tulla vielä ensi viikolla. Koska tositreenaaja surffaa aina treeniaaltojen harjalla, ajattelin, että on vähintäänkin kohtuullista paljastaa teille lihaskuntotreenien uudet tuulet. Uusi vaimonpainotreeni on saanut vaikutteita niin kehonpainotreenistä, voimanostosta kuin crossfitista ja vaimonpainotreenin slougani onkin "We don´t use machines, we use wifes." Nimestään huolimatta vaimonpainotreenissä voi käyttää myös muuta elävää painoa kuin vaimoa.
Huomaathan, että vaimoa ei voi heitellä samalla tavalla kuin painonnostotankoa tai käsipainoa. Lisäksi vaimolla tulee olla asianmukaiset turvavarusteet.
Valjaiden avulla vaimoon saa myös näppärästi kiinnitettyä erilaisia kahvoja tarpeen mukaan.
Vaimonpainotreenistä saat koostettua itsellesi kattavan lihaskunto-ohjelman. Tässä yhdeksän pääliikettä ja yksi "älä kokeile kotona" -vinkki. Eikun treenaamaan!

Kyykky

Vaimosoutu

Vaimonveto

Vaimopunnerus

Lisävaimoleuanveto (huom. voit ottaa vaikka vaimon roikkumaan selkään, jos olet oikein voimakas)Yhden käden vaimosoutu (edistyneille vaimonpainotreenaajille)

Vaimoavusteinen pystypunnerrus

Olankohautukset


Pohkeet lisäpainovaimolla


X-files: vaimoprässi (tässä vaimo tarvitsee sitä kypärää)


Mikä oli sinun suosikkisi vaimonpainotreeniliikkeistä? Mihin muuhun liikkeisiin vaimoa voisi käyttää? Aiotko päästä kesäkuntoon? Kerro!

Rahkalaskuri: 738

26 kommenttia:

 1. Miten olis vaimonheilautus? :D Vaimohan painaa melkee yhtä paljon kun tosiäijän kahvakuula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä! Saattais vaimoa kylläkin ruveta vähän hirvittään. :D Ainakin mua!

   Poista
 2. Nyt on kyllä liikkeet hiottu kohilleen! Ja suojavarusteet ja kaikki. Mahtavaa! :D Täältä löytyy lisää liikevinkkejä ;) http://youtu.be/19zbLuUk8Jc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaati tarkkaa suunnittelutyötä. :D "Ööö, mikä liike kuvataan seuraavaks? Hmmm, kokeillaan toimisko yhden käden kulmasoutu." Välillä olin kypärästä ihan onnellinen!
   Aijai, tossa videossa oli kyllä herkkä tunnelma, joka tytön unelmatreffit. :D

   Poista
 3. Tässä kunto-ohjelmassa oli kyllä jo asennetta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaikki keinot käyttöön kesäkunnon tavoittelussa. :D

   Poista
 4. Hi hii, on ihan mahtavaa, että "vakavasta" lajista uskalletaan tehdä huumoripläjäys. Ja siis tyylillä! Sun blogi on muutenkin aina niin hauska, jatka siis samaan tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin oikeesti varmaan tosi huono antaan mitään oikeita vinkkejä blogissa, niin toteutan itseäni sitten näin. :D Kiitos paljon, kiva kun luet!

   Poista
 5. ahahah aivan loistavaa! Mä oon yrittäny monesti suostutella miestä tuohon kyykkyyn (siis että mä ottasin hänet reppuselkään), mutta ei kuulemma uskalla (koska "et sä jaksa")... mikäs se sitten olis, avomieskyykky?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaan pelottaa, että jaksatkin tehdä vaikka kuinka monta ja tulee paine tehdä perässä. ;) Hmmm, avokkikyykky? Tai vaan äijäkyykky?:D

   Poista
 6. Tietysti vaimokyykky ja -mave! Tunnen yhtäkkiä tarvetta hankkia valjaat ja kahvoja. Vinkki: myös tanhukaverikyykky toimii, jos ei ole käytössä vaimoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa olet, kyllä tässäkin raskaat jalkaliikkeet on kuninkaita! Luulen, että kiipeilyvaljaat ja kahvalajitelma on ensi joulun hittilahjoja. Hyvä vinkki, muutenkin kannattaa käyttää tässä hyväksi hyväuskoisia harrastustovereita. :D

   Poista
 7. Te ootte kyllä niin hauska pariskunta, että oksat pois :) Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, kiitos paljon!:D Hölmöily ei lopu koskaan!

   Poista
 8. Pysyvä bulkkikausi vaan päälle niin ei pääse äijän voimat ehtymään!

  Ootte parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja vaimolla myös bulkki, kilo per kuukausi niin pysy progressio hyvänä. :D
   Kiitos, huh huh, ihan tässä jo punastuu kun näin kehutaan!

   Poista
 9. Muhaha. Mahtavaa! Erityisen ihana oli taannoin huomata, että tuo pohjeliike on ihan exrx:ssäkin, nimellä Donkey Calf Raise: http://www.exrx.net/WeightExercises/Gastrocnemius/WTDonkeyCalfRaise.html

  Ja sitten meillähän on prässätty niin, että mies oli painona ja minä tuupin. Se oli hauskaa se, kuten videosta kuuluu :D
  http://eioorakettitiedetta.blogspot.co.uk/2013/08/maailman-hauskin-jalkaprassi-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, eli tämä pohjetreeni on ihan virallisestikin hyväksytty. Mutta tässä vaimoversiossa voi olla tollain halauksessa, kaveri voi istua selässä, kuten tossa exrx:ssä.:D

   Ei hemmetti, että mää hajosin tolle teidän prässäykselle tai lähinnä sun reaktiolle. :DDDD

   Poista
 10. Mahtavia liikkeitä kaikki! Hyvä kotikuntosali...sulla on hauska blogi, tulee aina hyvälle mielelle kun lueskelee sun juttujasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin aivan käyttökelposia liikkeitä aikaan! Penkkiä täytyy ehkä hieman harjoitella lisää. :) Tosi mukava kuulla, kiitos paljon!

   Poista
 11. Miten ois vihkivalakyykky? Siinä on parempi pitää kypärä päässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää jouduin hetken kelaileen, että mikä on vihkivalakyykky. :D Mutta ihan sikahyvä, sopii pro-tason vaimonpainotreenajille!

   Poista
 12. miks edes käytte salilla? :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy vielä vähän käydä salilla, jotta jaksan nostella Rahkaäijää. ;)

   Poista
 13. mistähän saisi kevyitä keunoja ruokapalkalla reeneihin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan pistää jollekin deittisivustolle ilmotus, että haetaan kumppania tositreenitarkoituksella. :D

   Poista