maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sekalaista, mutta ei sekavaa

Joitakin viikkoja sitten mulla oli vähän motivaatio-ongelmia salitreenien kanssa ja lääkkeeksi kehittelin uuden saliohjelman. Siinäkin oli hieman käynnistelyvaikeuksia, mutta nyt olen taas saanut rytmistä kiinni. Ja kun samaan aikaan tiet kuivuu ja pyöräilykelit on parhaimmillaan, tekis mieli säntäillä joka suuntaan.
Eilen sännättiin suoraan mun töistä salille ja sunnuntai-ilta on aina otollinen treeniaika, salilla oli varsin hiljaista. Mää yritin vähän rikkoa hiljaisuutta ähkimällä, kun tein väärin päin mavea eli kavereiden kesken vävee. (Ei nyt oikein tää lyhenne toiminut?) Väve on ainakin mulla ihan toimiva eristysliike etureisiin, sitten kun on kyykätty ja puuhailtu kaikkea muutakin riittävästi. Vaikka on se kieltämättä aikamoista kikkailua. Siksi tykkäänkin tehdä sitä silloin, kun salilla on mahdollisimman vähän väkeä, ei herätä niin suurta huomiota. :D
Hei tyttö, onks toi tanko nyt vähän väärällä puolella?
 Oltiin tänäänkin vähän treenailmassa, mutta ehdottomasti paras osuus tuli vasta jumppailun jälkeen. Halusin ottaa ulkona sellaisia tosi khuuleja poustailukuvia, mutta meni ihan pelleilyksi. Ei yhtään tarpeeks swag. Paitsi viimeisessä kuvassa Rahkaäijä on aika pahis, kuulemma paras kuva ikinä!
Häikäseekö?
Nekalan kovanaamat. 
No ei oo enää pitkä matka Hervantaa ei!
Eilisen treenin jälkeen oli hillittön himo tehdä ja syödä jotain ihanaa ruokaa ja päädyttiin kokkailemaan helppoa ja hauskaa tomaattisoppaa. Tai sitten hauskuus vasta alkoi, kun Rahkaäijä heitti tomaattisoseet lattialle. Arvaatko, kuka siivosi?
Melkein toivon tätä kuvaa katsoessani, että toi tomaattisose olisikin ton lumiukon verta. Vihaan tota mattoa ja se on aina vaan meillä. :D
Keitosta tuli pienellä vuohejuustotwistillä tosi hyvää. Onneksi oli jotain ihanaa syötävää, kun katselin Suomen parhaan leipomon uusintaa, olisin muuten varmaan syönyt meidän telkkarin. Se on ihan uskomattoman ihana ohjelma, mahtavia leipomuksia ja ne kaikki leipurit on tosi symppiksiä. Hans Välimäestä nyt puhumattakaan!
Väri taitaa nyt spoilata, ettei se vuohenjuustotwisti ollutkaan niin pieni...
Me ollaan aina aiemmin tilattu Massilta palkkarit, herat ja muut mömmöt, mutta nyt niiden verkkokaupassa on tapahtunut jotain ihmeellistä. Sieltä ei saa enää esimerkiksi ollenkaan Meridianin pähkinävoita tai juuri muitakaan merkkejä, jotka ei ole niiden omia. Lisäksi tuumittiin, että joissain tuotteissa on tainnut hinnat vähän nousta ja 5 kilon palkkarista on suklaan makuinen jatkuvasti loppu.
Näistä syistä pääteltiinkin vähän maistella, että onko mömmöt aidan toisella puolella suklaisempia ja tilattiin palkkari- ja heratäydennykset Fitnesstukusta. Mä olen jotenkin karsastanut  Fitnesstukkua (no karsastan muutenkin)  aiemmin, mutta se ei ole perustunut mihinkään järkisyyhyn. Lähinnä t-paitojen vuoksi, joita kaikilla on. :D Tänään vihdoin tuli paketti ja sillä kesti Massin toimitukseen verrattuna tosi kauan. Mutta Fitnesstukusta sai kuitenkin kaikenlaista kaupanpäälistä, kun tilasi palkkaria ja heraa. Otettiin omegoita ja kreatiinia, mutta ei yhtään t-paitaa. Lisäksi Rahkaäijä tilasi rannesiteet ja Mayhem-lataria. Ja mulle MSM:ää, nyt odotan polvien ihmeparantumista! Palkkari- ja herapussit olivat ihan järkkysuuria, näyttää ihan joiltain jättimäisen doopermannin ruokanaksusäkeiltä.
Kaikille kaikkee! Ja sheikkerikin kaupan päälle.
Samalla kun haettiin mömmöt postista, poikettiin tietenkin Lidlissä. Ja taas kylän suurin Lidl-fani oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan! En tällä kertaa syttynyt pyöräilyvaatteiden värimaailmasta, mutta suorastaan liekehdin kesäpopoista, jotka ostin. Harkitsin pitkään näiden vihreiden ja violettien välillä, mutta vihreät vei voiton! Joka kesä pitää olla jotkut hauskat kesäkengät, ja nämä taitaa olla kesäpopot vuosimallia 2014. Ensin värikkäät "niitit" vähän epäillytti, mutta ne on oikeastaan aivan kivat!
Ja miten niin näistä kuvista huomaa, että olen vähän amatööri asioissa, jotka liittyy kenkien kuvaamiseen? Kenkien hinta 7,99 € sentään lämmitti!
Enää siis tarvitaan vain se kesä! Mun mielestä aika epistä laittaa kesäkenkiä myyntiin näin kauan ennen kesää. Mutta taidankin pitää näitä salaa jo heti kun kelit vähän lämpenee ja kuivuu lisää.

Tässä oli tiivistetysti tämän hetken kuulumiset, ensi kerralla ihan jotain muuta. Mutta taas, mitkä on tiivistetysti sun kuulumiset? Oletko koskaan tehnyt vävee? Ootko koskaan joutunut työntämään autoa, oliko pitkä matka? Mitä mieltä lumiukkomatosta? Entäs Hans Välimäestä? Mass vai Fitnesstukku? Onks Lidlissä koskaan mitään kivaa? Kerro! (Ai että tykkään keksiä näitä kysymyspattereita!)

Rahkalaskuri: 748

30 kommenttia:

 1. Mutta kekä otti kuvat? Nekalassa.

  Hienot kengät ja kyllä vaan noi väriläiskät sopii hyvin niihin. Me käytiin tänään ostamassa urheilusukkia Lidlistä, ne on ihan parhaita treenisukkia ja normaalisukkiakin. Mää jäin harkittemaan sitä toista pyöräilypaitaa kun näiytti olevan tarpeeksi pitkä ja värikin ok, kuvio vaan vähän häritti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaperäinen kuvaaja oli Rahkaäijän veli, joka oli meidän kanssa salilla.
   Mä kattelin kanssa niitä urheilusukkia, mutta niitä on tällä hetkellä ihan liiankin kanssa. Siellä on tosi kivoja kaikki nilkkasukat! Mua kans ne kuviot vähän epäillytti, tuli varsin levoton fiilis niistä.

   Poista
 2. Haha, en oo ennen kommentoinu Rahkamuijaa, mutta täytyy sanoa että loistavan omalaatunen ja hauska blogi! Erottuu massasta ;) Ja nyt vastan sun kyssäreihin: En oo koskaan tehny vävee, maveeki vasta opettelen. Oon joutunu työntämään autoa monta kertaa, sillä mun vanhemmat ei oo ikinä oikeen satsannu noihin diesel- tai bensamoottoreihin vaan isommat rahat on laitettu kauramoottoreihin. Työntöhommissa on siis oltu monasti! Lumiukkomatto pisti kyllä silmään ja täytyy myöntää, että ei tämä sisustusnatsi lattiassa semmosta kattelis, ku ehkä keskitalvella lastenhuoneessa :D Haha, ei oo tarkotus kuitenkaa loukata!! Hans Välimäestä ei oikeestaa oo mielipidettä... Iha jees jäbä varmaa. Massista kuulin muute kaverilta ekka kerran tänää! Ja siis aina käy näin, että ku jonku uuden jutun kuulee ni sitä tulee sitte joka tuutista! Mutta ei oo kokemusta kummastakaa. Täällä on mömmöt haettu ihan kivijalakakaupasta. Aika vanhanaikasta kyllä... Lidlissä tulee käytyä harvon, jotenki se on niin vaikee kauppa. Mut on siellä kyllä hyviä urkkajuttuja aina kaikki löytäny! Kai pitäs iteki uskaltautua usiammin. Kerroin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt olikin korkea aika kommentoida! Kiitos paljon, kivat kun luet. :)
   Väve ei oikeastaan ole paljon mavea hankalampi, mutta se on sellasta kikkailua, että ilmankin pärjää hyvin. Mielummin opettelee tärkeät asiat kunnolla!
   Mutta sieltähän pulpahti oikein kauniita lapsuusmuistoja auton työntämisestä.:D Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa!
   Lumiukkomatto on kotoisin Rahkaäijän poikamiesboxista, enkä ole päässyt siitä vuosien saatossa eroon, lukuisista yrityksistä huolimatta. Vaikka mitä oon kaatanut siihen päälle, mutta se menee aina vaan pesukoneeseen ja palaa lattialle entistä ehompana.
   Me ollaan niin tarkan markan ihmisiä ja ollaan tehty kovaa hintavertailua mömmöistä ja Massilta ne on tähän mennessä saanut halvimmalla. Ja siellä on mun mielestä sellasta hyvää peruskamaa, en oo niin hifistelijä esim. palkkarin kanssa.
   Lidlissä on tiettyjä juttuja mitä on pakko hakea aina, mutta harvoin ostetaan ihan kaikki sieltä, siinä mielessä tosiaan vähän hankala kauppa. Mutta urheilujutut on aivan supereita, mulla on niitä vaikka kuinka ja aurinkolasejakin vaikka muille jakaa! Kiitos, että kerroit, arvostan! :)

   Poista
 3. Ai että, mä niin tykkään noista kysymyspattereista! Täältä pesee!

  Varmaan tiedät, että tiivistäminen ei oo mun vahvinta alaa.. mutta lupaan yrittää! Mä oon tänään neulonut pipon, katsonut elokuvan, vääntänyt rinta-olkapäätreenin ja nauttinut parhaani mukaan vapaapäivästä. Nih. Oliko hyvin tiivistetty? Miks musta silti tuntuu, että pitäis kirjottaa vielä vähintään yhden kappaleen verran lisää? :'D Vävee en oo tehny koskaan, mutta autoa oon joutunu työntämään parikin kertaa lumihangesta ja mudasta - joo, sitä sattuu, kun lähtee metsästämään miehen kanssa ja pitää päästä autolla mahdollisimman lähellä hyviä "apajia". Lumiukkomatto on.. tuota.. kaunis? Mutta kyllä siinä ois vähän enemmän luonnetta, jos noi tomaattiroiskeet ois verta ;) Hans on aika symppis, mutta sen kakara kuulemma raivostuttava (opettajana sitä kuulee kaikkee). Fitnesstukusta oon tilannut enemmän, mutta Massin herat maistuu paremmalta. Eli fifty-fifty? Ja Lidlissä on aina välillä kaikkee kivaa. Mut se ei oo kivaa, että meillä se Lidl on niin kaukana, että kaikki kivat jutut menee yleensä ohi. Mut saa sieltä croissantteja onneks aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän aina keksiä kaikkia kiinnostavi kysymyksiä, joihin ei vaan VOI olla vastaamatta. ;)
   Hyvä tiivistys ja kivan kuuloinen vapaapäivä, toivottavasti oli hyvä elokuva, ettei mennyt se aika aivan hukkaan!
   No mutta sen takia vahva nainen varmaan otetaan "mettälle" mukaan, että se työntää auton pois, kun kaara kuitenkin jää kiinni. :D Mun mielestä lumiukkomatto olis kaunein sillon, kun se hyppäis Molokin pohjalle, mutta sitä odotellessa... Hei miten symppiksellä Hansilla voi olla joku kauhukakara, en suostu uskoon! Tai sitten se on hemmoteltu pilalle jollain kurmeeruualla, eikä suostu koskeen kouluruokaan. Mää aattelin, että sä olisit ihan vannoutuneita Massin naisia, mutta pääsitkin yllättään tällä fifty-fifty-vastauksella!
   Toi on oikeesti aika paha, jos Lidl on kaukana, mää en ehkä kestäis. Ja prezeleitäkin saa onneks aina, sekin on onni!

   Poista
 4. Mistään muusta en tiedä mutta Lidlissä voi pelata sellasta peliä että jos löytää tuotteen missä on alle 10% rasvaa saa pisteen. Eniten pisteitä kerännyt voittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhaha! Vähän me saatiin hyvin pisteitä eilen, kun mun kenkissä ei ollut rasvaa, tomaateissa ei ollut rasvaa ja rahkassa hyvin vähän, samoin pavuissa. :D

   Poista
 5. Lidilissä todellakin ON AINA kaikkea ostettavaa :D Ja nykyään melkein enemmän muita tavaroita kuin ruokaa. En pääse melkein ikinä ulos sieltä ilman, että olisin ostanut heräteostoksen (vaikken muuten harrasta niitä ollenkaan). Hahah. Eli oon kanssa suuri natsisiwa-fani ja viikon kohokohta on puljun mainoslehtisen ilmestyminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdin sinua, oi arvoisa fani-toveri! Mäkin menen aina ekana tsiikaileen niitä roinia ja katon olisko mitään tarpeellista (yleensä on). Kaikki vaatteet ja muut on vielä niin hävyttömän halpoja, ettei tarvii paljon kahta kertaa mietti, ostaako vaiko eikö. Keskiviikkosin on kieltämättä aika ihanaa, kun tulee uus mainoslehti ja en koskaan selaa niitä ruokatarjouksia (paitsi super-lauantai), vaan siirryn suoraan tavaroihin. :D

   Poista
 6. f-tukku. itellä ainakin kokemusta noista isoista pusseista, jos jää käyttämättä niin tuntu et 3kk jälkeen avattu pussi on mennyt vanhaks. mut te vissiin käytätte muutenkin puokkiin niin ei tosta huolta? ISOT jätkät toki kuulemma vetää ton 4kg alle 2kk...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama noissa Massin viiden kilon ämpäreissä, että hitaasti kuluva tuntuu jotenkin väljähtyvän. Me käytetään tosiaan puoliks, ja sitä menee kuitenkin varsin runsaasti, niin luultavasti ei pääse vanheneen. Mutta ei me varmaan ihan isojen jätkien tahdilla vedetä. :D

   Poista
 7. Ihana kysymyspatteri! Olet päivieni piristys, jotka tiivistetysti sisältää gradua, töitä, yhtä toista kurssia, gradua, gradua ja sitä että ootan että lumi sulaa ja pääsee huristelemaan kunnolla uudella pyörällä! Joka on ihana :)) Vävee ennoo koskaan tehny, en tiedä uskallanko Oulun mörköluolassa ees yrittää.. Ja ennoo työntäny autoa koskaan, jos lasten autoja ei lasketa? Lumiukko näyttää myhäilevän. Ihan niin kuin se tietäis että ärsytät sitä. Hans vois tulla kokkailemaan tännekin! Mass vai Fitnesstukku? No ei kumpikaan! Manninen täällä Oulussa (toimittaa myös muualle vink vink), suklaapuddinki on täydellistä ja palkkari maistuu Ville Vallaton -jätskille! Lidlissä on aina kaikkea kivaa ja ennen kaikkea halpaa = opiskelijan rakkaus. Yhdessä nimeltämainitsemattomassa ruokakaupassa maksaa piltti 2 kertaa enemmän ko Lidlissä. Pakko olla siis hyvä kauppa! Nyt vaan Mannisen suklaapuddinkia tilaukseen, siitä voi paistaa lättyjäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että vastasit patteriin!
   Mä pystyn jotenkin tavoittamaan pienen häivähdyksen sun gradu-päivistä, koska mun kevät on ollut lähinnä kandia, kandia, töitä, kandia, muita koulujuttuja ja salille jossain välissä. Toivotan siis lisävoimia gradurutistukseen! Ihana pyörä on aina niin ihana juttu, ettei sitä voi edes tajuta, jollei omista ihanaa pyörää. :D täällä pääsis jo huristeleen!
   Hämmennät kato vähän pakkaa siellä mörköluolassa ja jos joku kysyy jotain niin, sanot vaan että tää oo muotia suuressa maailmassa eli Tampereella! Ja lasten autotkin lasketaan, joskus niittenkin työntämisessä on kova homma, jos esim. matto on tosi muhkurainen.
   Joo toi lumiukko niin tietää, että vihaan sitä, se ottaa oikein maireen ilmeen joka kerta kun menen keittiöön. Murr! Kohta Hanssi aukasee tänne jonkun halpisravintolan, niin aattelin mennä sinne vähän syöpötteleen!
   Mä en oo ikinä kokeillut mitään Mannisen juttuja, mutta tosta puddinkista on kuullut paljon hyviä asioita ja etenkin tää lätty-argumentti nyt vakuutti mut täysin. Vois koittaa!
   Täälläkin on pari nimeltämainitsematonta vokaalikauppaa, jotka ei mitenkään pärjää hintakilpailussa Lidlille. Voi kun sieltä vielä sais Valion rahkaa!

   Poista
 8. Hyvä Hervantalainen, miksi ihmeessä et käy Fitnesstukun pikkumyymälässä isossa Cityssä eli Tampereen keskustassa? http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/info/fitnesstukku-store ...tottahan toki sieltä ei ihan kaikkea löydy mitä netistä, mutta perusstaffi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää hervantalainen ei ollut tajunnutkaan tommosta juttua! Testaillaan nyt vähän noita ja mennään sit shoppaileen kivijalkakauppaan, jos mömmöt on kelvollisia. Hyvä vinkki, kiitos!

   Poista
  2. aika supee se kivijalkaliike versus netin valikoimat mut hyvää palvelua ja esim patukoita pääsee testaan jokaista makua ilman kuluja. mikäs on muuten paras PWO tällä hetkellä, sun ja mr. rahkan mielipiteet?

   Poista
  3. Musta nyt vähän tuntuu heraa maistettuani, että ainakaan sitä ei tuu toiste FT:sta tilattua. Hmmm, Rahkaäijä vetää nyt tota FT:sta tilattua Mayhemia, ja oikea vastaus on tietenkin Pumped 3D, joka kiellettiin aikanaan. :D Mä oon aika vähän käyttänyt mitään pwo-tuotteita, toisinaan puoli pakettia piparkakkutaikinaa, sekin toimii!

   Poista
 9. Toi väve näyttää kyllä todella typerältä ja naurettavalta liikkeeltä mutta koska silloin tällöin heitän sen kickbackin kehiin niin ehkä en lähde tämän enempää pilkkaamaan :D

  Jos peukku rajautuisi kuvasta pois niin näyttäisi siltä että lumiukon sijaan olisi käynyt vähän huonosti leikkuulaudalla. Onneks ei käynyt, jäisi vävet vähäksi aikaa tekemättä - ainakin peukkulukolla ehheh.

  Venailen Lidlin Ranska-viikkoa, siellä on myynnissä törkeän kovaa nougattia. Semmonen pitkä levy pelkkää hunajaa, siirappia ja mantelia jota ei voi jättää kesken vaan tulee vedettyä aina noin 5000 kaloria kerralla. Mahtava lenkkieväs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No paljon vähemmän tyhmää väve on kun kikpäkki! :D
   Olis melkein pitänyt paintilla "muokata" peukalo pois, niin sitten silpoutumisen tunnelma olis täysin autenttinen. Kerran Rahkaäijä pystytti vadelmapuskille tukiseipäitä ja sillon jäi peukalolukot vähäks aikaa tekemättä, kun leka vähän lipsahti...
   Ne Lidlin erikoisviikot on kyllä siistejä, etenkin arvostan kaikki ihanaisia juustoja mitä on tarjolla. Mutta toi nukaalevy on myös hullun hyvää!

   Poista
 10. Kyllä, olen joutunut työntämään autoa! Mummo onnistuu jumittamaan pakettiautonsa joka talvi jonnekin lumipenkkaan ja minä ja sisko saadaan aina olla työntämässä se sieltä pois. Sellainen on minun kokemus auton työntämisestä :D

  Jos minä räjäyttäisin tomaattisoseet yhtä juhlavasti lattialle kuin Rahkaäijä, olisin varmaan jo vainaa. Äiti ei nimittäin tykkää yhtään, kun kokkailujeni jälkeen keittön pöydät ja seinät ovat täynnä mustikkatahroja ynnä muita ikävyyksiä. Itse en tosin ymmärrä miten ne tahra sinne yltävät...

  Lidlistä tarttuu yleensä mukaan pähkinöitä, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä oliiveja ja joskus myös suklaata. Ja iskä ostaa aina ison purkin turkkilaista jogurttia, onhan siinä paljon protskuakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siistiä, että on mummo, joka kaahaa pakettiauton ojaan, rakastan tätä mielikuvaa. :D
   Mutta pienet tahrat mun mielestä vaan kertoo antaumuksellisesta kokkaamisesta, jos keittiön tasot ja seinät on ihan puhtaat kokkausten jälkeen, joku on varmaan mennyt pieleen!
   Ah, rakastan Lidlin pistaasipähkinöitä! Ja jotkus suklaat on myös hyviä ja lapsena tykkäsin Lidlin hedelmätoffeesta, en tiedä onks sitä enää myynnissä.

   Poista
 11. Koitan taas aktivoitua kommentoinnissa. En ole kokeillu vävee. Kerran olen joutunu auton työntöön. Bensa loppu viimeisissä liikennevaloissa ennen bensistä. Valot vaihtu ja oli pieni alamäki, joten kevyellä tuuppauksella auto liukui tankille! Lumiukkomatto on ehkä ihan kiva talvella, mutta suosittelisin jo jotain keväisempää teemaa. Hans on ihana! En käytä kumpaakaan noista firmoista. Lidl on huippu ja usein tekee hyviä löytöjä. Lidlin mainoslehti on ainoo kaupan mainos jonka luen aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi ja kiva kun paiskasit kommentilla! Mutta vähän hyvä tuuri, että sattui olemaan alamäki, niin ei mennyt homma ihan urheiluksi. Mäkin olen yrittänyt ehdottaa, että kesäksi laitettaisiin joku vähän kivempi (=vihree) matto, mutta ei, ei millään Rahkaäijä anna periksi. Ja Hans tosiaan on ihana, tykkään kaikista ohjelmista, joissa se on! Ja parasta ehkä onkin, että Hans on Lidlin mainoslehdissä, hyvä kombo. :D

   Poista
 12. En oo tehny vävee, mutta kokeilin eilen ekaa kertaa sumomavee! En oo nyt vielä vakuuttunut sumoilusta, mutta ehkä sitä voi tehdä välillä vaihteluksi normaalille mavelle. Vävee en varmaan kehtais kokeilla ellen sattuis olemaan salilla ihan yksin. Näyttää väärältä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mä en ole koskaan kunnolla kokeillut sumoo! Sun mavehan varmaan räjähtää taas ihan uusille kymmenille, kun reenaat sumon kuosiin. :D Väve kieltämättä näyttää tosi väärältä ja alkuun myös tuntuu siltä.

   Poista
 13. Oletko koskaan tehnyt vävee? Opettelin just eilen kahden mörssärin kanssa mave-tekniikkaa, mutta taidanki ensi viikolla esitellä heille väven. Ootko koskaan joutunut työntämään autoa, oliko pitkä matka? En, mutta haluaisin työntää rekkaa. Mitä mieltä lumiukkomatosta? Hieno!!! Mätsäisi eteiseni lumihiutalemattoon. Entäs Hans Välimäestä? Oon enemmän Tomi Björck-naisia, kunhan se pysyy hiljaa, eikä honota nenuunsa. Mutta leipomo-ohjelma on ihana. Hansilla on hyvä artikulaatio. Mass vai Fitnesstukku? Kerran oon tilannut Fitnesstukusta, mutta yleensä asioin lisäravinneasioissa Prismassa. Onks Lidlissä koskaan mitään kivaa? Lidlissä on kaikki on parasta! Etenkin paistetut leivokset, suklaa, jätskit, juustot, sidukat, vitamiinivalmisteet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän mörssärit kokee suuren yllätyksen, kun lyöt väven pöytään! Rekan työntäminen olis kyllä khuulia, jos vaikka ens alkuun Tampreelta Helsinkiin? Mieluiten sellanen rekka, jossa on ainakin kuus perävaunua! Nousit varmaan heti Rahkaäijän suosikiksi, kun tykkäsit sen matosta. :D
   Mä tykkäsin Tomi Björckistä sillon kun se oli kalju, tää nykynen ananastukka ei oikein putoo mulle. Mutta voisin kyllä ottaa molemmat meille kokkaan!
   Ah, Lidlin jätskit olikin vielä mainitsematta, ne wanna-be-Ben&Jerryt on aivan superhyviä, ja ihanasti kaikkee sattumaa seassa. Mutta siideristä en ole kauheen vakuuttunu, ja lonkerot on... Hmmm.. Hyvää puistojuotavaa. :D

   Poista
 14. Kuulin vähän huhuja, että Massin valikoima tulee vielä verkkokauppaan lisääntymään. Mutta se mitä sinne tulee niin se jää nähtäväksi :D Toivottavasti laajenee vanhoihin tuttuihin tuotteisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joku väliaikainen tila tämä nykyinen varmaan onkin. Mutta toivottavasti vanhat jutut tulee takaisin, oli niin hyvä valikoima ennen!

   Poista